Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    NebYlo to 5K v DSR ? *2*
  • bossove tam byli ale trvalo dlouho než se ukazal první a za moc nestál
  • Kravicka
    Jenze on mluvi o steamu ze vydela tak ci tak. Ty neprodelas, ale steam vydela.
  • Kravicka
    Wolf nuda jak sv1ne zklamal me i zadarmo.
  • Jack1947
    No jasně nebyli tam žádný bossové a hitbox byl strašnej co ? *7* Neschálí zi ji proto že si psal nesmysli ??
  • dook mne zklamal, napsal jsem i recenzi pokud ji schválí
  • Může to být zkreslené. Možná část lidí prodá duplicitní kartičky a za získané peníze koupí ty co jim chybí. Takže vlastně nic neutratí.
  • Tak já u Xrebirth strávil hodně času změny tu hru dost posunuli k lepšímu a pokud nacpeš do hry tunu modu tak je to ještě lepší. *1* Dokáže to na dost dlouho zabavit. Nováčkové v tom budou dost plavat. Dobrý začít hrát kampaň. Už jsem měl defakto vlastní impérium v Devrie, kde jsem dokázal produkovat vlastní lodě a byl jsem surovinově soběstačný.(Bez modu vlastní shipyard nelze postavit) S mody jde i zničit stanice. Docela mě to zabavilo na čas. *1* . Dobrý je i mít mod na board eneny ship, bez modu je to skoro nemožný plus srazit lodi hp skoro na nulu a zničit všechny děla, štíty atd.. V kampani je to ukázaný jen náznakem a je to udělaný strašně lehce. *1* Na steamu mám nahráno cca 320 hodin. *1*
  • Jack1947
    Fakt ? *8* Takže Steam je jen dsitributor joo ? no to jsou mi novinky téédy *7*
  • SalemCZ
    jelikož ty moc nejsou nastarost u nich, ale u výrobce, stejně jako u HTC VIVE jinak by šli koupit za Steam prachy
  • Jack1947
    Nechtěl si napsat pro ty co nestihly? jinak samozřejmně i za plnou cenu a Doom povinnost *5*
  • Jack1947
    Hmm se dicvím že neudělali slevu na jejich slavné Steamboxes Oh, wait noo one care anymore?
  • ucho
    Většina lidí je prodává (Za poslední měsíc jsem na kartách vydělal 20 eur) dalším lidem. Z každé transakce má Steam procenta. U transakcí v malých hodnotách jsou to 2 eurocenty. Vzhledem k údajům u těch karet se ty karty točí celkem dost (a to číslo ukazuje prodej na marketu za posledních 24 hodin).
  • MartinStary
    ty karty snad odkupuje Steam za ty centy nebo za gemy,
    NÉNÍ TO TAK?????
  • Ja si koupil Steam Controller
  • Za 4€ už byla někdy na jaře na Muve.cz
  • to je mi v celku jedno já to tam neprojíždím všechno prostě na něco mrknu něco koupím jak je nálada :)
  • ucho
    Ty karty jsou pro Steam solidní byznys. Za posledních 24 hodin to ukazuje u karty že prodáno 92 tisíc kusů. Karet je 10 druhů, tak lze bez problémů předpokládat 900 tisíc otočených karet. Na každé má Steam +- 2 eurocenty. To máme 18 tisíc eur za 24 hodin za nic (tedy vlastně za to, že pořádá slevovou akci). To je skoro půl milionu korun za 24 hodin. Fakt dobrý byznys :)
  • Z GOGu neni ve steamu ne? Takže ne díky :D mam ho ve steamu už dlouho a za pár šlupek.
  • Ristoro
    Wolf za 10 euro je povinnost. Je to jedno z nejlepších FPSek vůbec. Připadáte si, jako byste hráli poctivou oldschoolovku z 90.let a přitom je to moderní hra. Jedno z největších překvapení vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit