Přejít na výpis diskuzí
Začal letní výprodej na Steamu - co (by) si koupila redakce Games.cz
24.6.2016 | Redakce Games.cz
128 příspěvků
-
Toho si nevšímejte to je místní držgrešle a wannabe troll Mart9 *4* Move along, nothing to see here^^
-
Nic nic...
-
"Teprve to začalo" :D... Těmahle hrama to taky skončí! Žádné další hry už ve slevě nebudou, tohle je všechno, jen se mění na úvodní stránce...
-
To byla i poslední dva týdny na GoGu.
-
40% na Thea: thea the awakening. Před pár dny navíc vyšel velký update, který přidává coop multiplayer pro 2 + nové budovy a spoustu questů. Nejsem si jistý jestli voice over u událostí je také součástí nebo už byl v minulém velkém updatu.
-
Výborná koupě. Za dvě stovky je to hodně podhodnocené.
-
Tak já zatím pořídil Unravel na PS4.
-
Souhlas, pokud totiž mám zlodějské ceny 50 euto normálně? Cože? Tak samozřrejmě si slevu -50% za te%d už normální tržní cenu 700 kc cca můžou strčit do zadnice muhehehehe
-
jo aha jako ze mi daj tech 24,99€ abych ten hnus denuevo nainstaloval na svuj komp.. *11* ne to by museli dat vic mnohem vic
-
Just Cause 3 bych nekoupil ani za stovku...
-
tak napište co jste koupili, prípadne co momentálne hrajete. ja prave dohrál dooma, mam rozehrany Hearts of iron 4
-
nemuzou dat za min, denuvo neni zadarmo *1*
-
Měl by si koupit Pravidla českého pravopisu *1*
-
prostě trapas sleva
-
just cause3 za 24,99eur , už i na psstore byl v akci za 300,-kč
-
Jacku co si koupíš ty?
-
taky já ho nekoupil ale mám ho z gogu ve stejný den co jsem koupil obě dlc k trojce
-
Zaklínače 2 by měl mít každý zdarma z GOGu.
-
Jo A Zaklínač 2 za 3 E
-
A kolik myslíš, že se jim prodá her za plnou cenu a kolik se jim jich prodá když je to v 75% slevě? Neměl bych vůbec péči o to, kdo a kolik si má vydělat. Trh si s tím poradí sám. Prostě lidi mají určitej budget, kterej jsou schopni utratit a jestli to dají za 5 her za plnou sazbu nebo 20 her ve slevě je úplně jedno. Zisk je pro vývojáře stejnej. Základní ekonomie.