Přejít na výpis diskuzí
Začal letní výprodej na Steamu - co (by) si koupila redakce Games.cz
24.6.2016 | Redakce Games.cz
128 příspěvků
-
Original War naše české zlato jen za 90 centu a jde pustit i cz dabing
-
Taky o to mám zájem, ale stále je to moc drahé.
-
Tak ono to stálo za to i za plnou cenu ;)
-
Zatiaľ Age of Empires II HD a Black Mesa :)
-
Dobrej výběr, v tom jsem strávil 72 hodin.
-
já si hodil do knihovny Stardew Valley...potřebuju nějakou oddychovku + stáhnuta cz...tak uvidíme ;)
-
Zatím to vidím na Metal Gear 5. Už dlouho jsem si to chtěl zahrát a za 20 euro to nevypadá špatně.
-
Letos mě na Steamu nic neláká, tak jsem si udělal radost Hardlinem ve slevě. *4*
-
Ikarugu sem hrál. Má 5 levelů a nikdy sem se nedostal přes třetí. Nechutně obtížná...
-
Vybral bych si od Adama, zbytek je nuda...
-
Mi posli 3 eura a pujcim ti Origin s This war of mine :D
-
Na Sunless Sea jsem se těšil, ale bylo to na mě až moc depresivní. Dal jsem tomu pár hodin, ale nedokázal jsem pokračovat. Ale to hodnotím čistě za sebe, věřím že jiným se ta hutná atmosféra může líbit.
-
Ale no tak Walte, vzdyt jsi to nikdy poradne nehral:) A je to tak, ta hra je ted vyborna...jen samozrejme na to clovek musi mit naturu...a kdyz uz nic tak vic megalomanskou a detailni hru ve vesmiru urco nenajdete
-
Rozhodne keep talking and nobody explodes. Ohromna sranda a zabava navic s kamarady.
-
Riven sequel to myst
Fish fillets
Epic Mickey 2
Něco ze sega kolekce /trilogie street of rage atd/
Original war
Bully -
Jj, navíc 100 let stará knižní a hovorová angličtina. Sunless Sea zůstane bohužel zapovězena nejen mně :(
-
solidní vyber
-
Já si na Steamu koupil za 15€ hru co hrál Pavel: SteamWorld Heist a můžu říct, že hned na poprvé mě to tak vzalo až jsem u toho seděl 2 hodiny, takže dopuručuju...
-
Já jen přemýšlím, co všechno museli změnit, aby se ta hra stala hratelnou. To tak vydat něco úplně novýho.
-
hm nad Xrebirth jsem premyslel uz driv, ale porad jsem se nejak neodhodlal...ta puvodni povest me porad nejak odrazuje