Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinStary
    Zaklínač 1 Za 1,50 E Half life 2 za 2 E to jsou super ceny
  • Jediný postižený jsi tu očividně ty. *15* Když jsou tady západní ceny, tak ať jsou tu i západní výplaty. A to, že neumíš ekonomicky přemýšlet, je jen tvoje blbost. *3*
    Ti dám rohlík, můžeš mě podpořit tisícovkou. *3*
  • Jasně, s tim souhlasim, taky jsem koupil armu skrze jejich web, ale já mluvim o těžkém postižení našeho národa, nakupovat minimálně za 85% slevy a co nejlépe vydrbat s kymkoli. Rád jsem zaplatil 40E za HoI4 protože si to vývojáři prostě zaslouží.
  • Chovat se ekonomicky znamená být socka?

Když už tak kupovat hry nikoli přes steam ale přímo od vývojářů, je-li to možné. Tak jsem koupil např. Kerbal Space Program a Kingdom Come.
  • KrPa
    hlavne kdyz 20% z steam ceny jde valve ze?
  • jsem na ně kouknul a přišlo mi že to za to celkem stojí možná i za víc ale to poznám až něco odehraju :)
  • walltar
    Tak zrovna PA je hra ve které můžeš strávit spoust času, pokud tě tenhle typ her baví. Navíc 7 a 5€ už není takovej rozdíl.
  • Mart9
    Já myslím, že si sem chodí všichni přečíst mé názory. Ale je to můj názor. *12* *12*
  • A tvůj názor někoho zajíma?
  • A co nebýt jak socka a podpořit vývojáře nákupem něčeho i mimo slevy?
  • Mart9
    Gratuluju.

Prison a Stardew bych si představoval za míň. Dal bych maximálně těch 5€, co stojí This war of mine.
  • Mart9
    Přesně, když tak se mě i zeptej...
  • MARTASLJ19
    Zľavy na Steame už nikdy nebudú ako kedysi. Už je to slabota, o ničom....Zlaté časy nakupovania za skutočne výhodne ceny sú už preč. Som rád, že teraz nemusím tie hry kupovať akože za takéto slabé zľavy. Kľúč od iných kúpim za výhodnejšiu cenu než za tieto aktuálne ceny na Steame.
  • mno zatím jsem koupi jen prison architect, xcom a stardew valley ale teprve to začalo tak uvidíme
  • To je fajn, že všechny tak dobře znáš
  • Mart9
    Bejvávalo, většinou už všichni mají to zajímavé nakoupeno a ostatní slevy stojí za prdlačku.
  • Bacha na ty termity...
  • jindra.veliky
    Ja bych doporucil Billa Bonus Club
  • Jack1947
    "Co by si (asi) koupila Redakce"

No tak především by potřebovala upgrade bazmeku tady, serveru a v neposlední řadě hodně funkčníc h a nefunkčí částí.
  • To už je zase ten nádherný čas v roce kdy výplata mizí skoro sama *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit