Přejít na výpis diskuzí
Začíná veřejná beta multiplayerovky World of Warplanes
2.7.2013 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
stáhnul sem, hrál sem, odinstaloval sem *1*
-
Dej ještě šanci těm HB:) sice je to fakt trochu těžší, ale odměnou jsou mnohem lepší souboje, ale i odměny;)
-
tak ceny oprav me zase az tak netrapi/netrapily, nehral jsem to tak fanaticky a mel jsem rozlitane vic narodu, takze jsem opravoval v hangaru, pripadne jsem si odlital s tema zakladnima co jsou zadara.
Platit jsem to nechtel, protoze ta hra byla/je porad beta a nevim proc platit nekomu za to,z e delam betatestera, zvlast kdyz uz jsem jim jednou za hru zaplatil, takze jsem si koupil premium jen za ty orly, ktere clovek ziska odlitanim treningovych misi...
pak zacali zmatkovat s patchema s damage modelem letadel, jejich ovladanim + neskutecne zvedli ceny letadel (ok ted to zase dejme tomu trochu upravili)
nicmene co se tyka hry samotne, tak pro me je arcade mod moc ,,easy,, a HB nebo realistic uz zase opruz........joo kdyby do arcade modu zavedli letovy model z HB tak by me to asi bavilo a grind bych neresil -
ted je to imo dost naopak...... historicaly praskaji ve svech
-
Joe, pro Tebe a podobné lamy je to WoP, nebuď smutný. "Heal my airplane!"
-
Nevim jak u vas ale u nas veta "prestal jsem hrat protoze zdrazili letadla" znamena ze prestal hrat kdyz zdrazili letadla. To ze nekdo mohl nebo nemohl letadla zase zlevnit v ni nikde neni.
Takze bud sezen clanek kterej rika ze tuhle informaci veta obsahuje (jak sam chces po me) nebo ze sebe dal delej hlupaka. *5* -
a co je wt když ne taky arkáda? *1* tu hru diskvalifikuje uz jen to ze tam ma tu moznost hrat arcade, a historical nikdo nehraje je to moc tezky
-
Ak to chce niekto skusit tak vam usetrim cas. Tento fail ani nestahujte, to plati vseobecne na vsetko co vylezie z wargamingu a s nalepkou bigworld.
Ak chcete nake f2p lietadla, miesto toho radsej skuste War Thunder. To je o triedu uplne niekde inde. -
Warplanes jsem hrál s velkým našením a bitev mám za sebou vcelku dost. Pak jsem našel war thunder a z něj se nehnul. Ať už jsou to počty letadel, jejich ztvárnění, fyzika, mapy, způsoby vítězství, ve všem je lepší. Jen jediný rozdíl, na Warplanes doporučuju myš, s joystickem se lítá blbě, není to na něj dělaný.
-
On nic o verzích patchů nepsal. Nebo ty to tam vidíš? Já tedy ne:) Jenom psal, že je to drahé, což už neplatí, tudíž lže. Dalo by se to napsat i tak, že je špatně informován současnou situací:)
-
Nelze nikde. Tvrdi dve veci. Ze zvedli cenu letadel (1.29) a ze je to grind jako prase i s prem acc. To znamena ze to trva dlouho, kdybys to nevedel. Takze porad nevidim kde lze.
-
Jsem na šestém levelu
-
Nejlepší je "léčení" letadel a HP:-D
-
Ale on lže;) Jelikož vím, že s placeným některé vyšší modely máš "zadarmo" v ceně jinak docela vysoké pro obyčejné hráče. Takže ano lže.
-
Poprosim o clanek kde pisou ze sk lze. Oh wait! *12*
-
Ja se neptal co hrat a nehrat. Ja rikam ze sk nelhal a ze 1.29 opravdu ceny zvedla a ne malo a ze 1.31 je zase o asi 30% snizila, tot vse.
-
Oproti War Thunderu je WoP totální sh*t. *1*
-
Jakej level letadel? Ja mohl tak do 7 kupovat snad vsechno, ale ted na 8-9 uz novy letadla stoji hodne.
-
No jo, ale to mnozí nevidí jako řešení, protože je to moc těžké. Osobně mi notnou chvíli trvalo než jsem letadlo vůbec odlepil od země a nenapálil to o dalších 200 metrů dál do nejbližšího stromu.
-
staci nehrat arkadu... v historicalech clovek vydelava jak prase)))