Přejít na výpis diskuzí
Začíná veřejná beta multiplayerovky World of Warplanes
2.7.2013 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Poprosím o článek nebo vyjádření tvůrců, že jim odešlo 10 000 aktivnách hráčů:) A cena orpavy je fakt směšná, vždy si vydělám asi 10-15krát více než mě stojí oprava.
-
Jsem nadšený z toho titulku a posléze z toho, že dnes můžou hrát rusáci a američani, opravdu nadšený...
-
Já hraji příležitostně a jen za anglány a nemám sebemenší problém, jak se mi odemkne letadlo, kupuji za herní měnu, možná při více rozjetých národech to bude dražší?
-
Nelze, byl to patch 1.29 a odeslo 10 tisic aktivnich hracu. Takze si neco zjisti nez zacnes zase blit.
sk: 1.31 vysel cca tyden zpet a ceny snizil asi o 30%. Ale zase zvedl ceny oprav. -
No byla by sranda, kdybych třeba si to svištěl s 42 Tiger VK 4501 a letadla mě kryla, když bych se snažil zaútočit na jinou pozici nepřítele.
-
Proč lžeš?
-
Jo taky jedu WarThunder, občas jsem si říkal co to je, ani škrábnutí a jdu k zemi :D, jinak jsem zvědavý co vymyslí s pozemní a námořní složkou hry.
Edit: Díky za doporučení toho Star Conflict, teď zkouším a vypadá to hodně dobře -
War Thunder přejel World of warplanes na celé čáře. ještě si vzpomínám na ten moment když v první fázi bety dva dvouplošníky v dogfightu asi 2 minuty palby přímo do něj a nic pronásledovatel můj kámoš to pak z recese poslal do vody a odinstaloval to. *1*
-
war thunder jsem prestal hrat ve chvili, kdy zvedli ceny letadel tak vysoko, ze i s placenym goldem je to neskutecny grind
-
War Thunder jednoznačně. Ale nedoporučuji nervákům. Mnohdy se stane, že prostě Vás jako pilota zbijí, aniž by Vám poškodili Váš stroj, prostě Vás zabijí v kokpitu:) A kdo chce nějaké to sci-fi, tak doporučuji Star Conflict, lepší hru z tohoto žánru a z té "doby" jsem nehrál.
P.S: Vím, že je to trochu otřepané, ale nepřipadá redakci ta tlačenko WoP docela divná? Občas by to chtělo zmínku i o konkurentech. WoP je s prominutím arkádová sraččka:) -
Hrál jsem jak World of Warplanes, tak i War Thunder. Rozhodně doporučuju War Thunder, jednoduše mnohem lepší :-)
-
kdyby to byla alespon arkáda která neurazí, ale co jsem videl ten letový model, no hruza. Ted nevim jestli jsem koukal na world of warplanes nebo war thunder ale myslím že to bylo videjko z wt
-
World of Warplanes???? Ne, děkuji!! Jdu si dát HB bitku ve War Thunderu *5*
-
Tak mne to navnadilo, že si půjdu zahrát War Thunder *4*
-
Pokud o tom jeste nekdo nevi (pochybuju) radeji zaparte War Thunder, mnohem, mnohem lepší