Přejít na výpis diskuzí
Zahradníkův rok aneb kolik jste ochotni obětovat snu o vývoji her?
23.7.2013 | Martin Bach
50 příspěvků
-
Ja si level nekoupil a tak jsem rad ze si to muzu precist alespon tady. Dik
-
njn, ale vše má své pro a proti. ono odpracovat si ve fabrice pár hodin a mít padla a zbytek dne klid je něco jinýho, než 20 hodin denně něco řešit doma :)
-
redakci nadšení vydrží s vysokými prodejními čísly. pokud tohle bude klesat, opadne i nadšení.
-
Ale jo chce to zkusit a určitě to má větší ponteciál než jít do dementní fabriky za pár šestáků, na odpolední a ještě k tomu, když je venku 30+C :P
-
Musím říct, že pro mně je novej Level až nečekaně dobrej.. Je tam spostu článků, které na netu nejsou a nebo které na netu nevyhledávám, ale do časopisu mi sedí. Recenze sice trošku chudší (nemyslím počtem, ale obsahově), ale dobrý. Jak jsme tu rozjeli debatu o čtení na WC, tak já si zase čtu hlavně ve vaně, kde relaxuju klidně přes hodinu, tablet bych se tam neodvážil vzít (hrozí utopení) a sem zvědavej na nové číslo. Jen je otázka, jak dlouho redakci vydrží nadšení..
-
? Mám takový pocit, že tě nikdo nenutí článek číst 2x. Kdo má Level, má přečteno. Kdo ne, může si přečíst zajímavý článek a to mu bude jedno, odkud je.
-
Chybí nám tu už jen Karel Drda :)
-
U GZ 2 se možná domluvili na nějaké odměně po vydání, protože je to komerční projekt. Ale jsem si docela jistý, že dabing do starších adventur, jako je třeba The Dig, jim neměl kdo platit.
-
Recyklace Levelu a prodavani jedne veci, za cenu dvou.. Zaplatim si na za Level a tady sleduju reklamy. To bych blil..
-
Ten konec je smutný hlavně v tom jak blízko byla hra cíli, ale bohužel né tak blízko, aby to její tvůrce motivovalo k usmíření a vypnutí posledních sil do dokončení. Ta práce takhle přijde vniveč. Je to dobrá, ale bolestná zkušenost a snad alespoň díky tomuto článku pomůže jiným týmům.
-
Řekl bych, že je tam jinej problém. A to autorská práva na grafiku. Podobnej problém, jako řešil Philip Fish při tvorbě FEZu, kterej se rozkmotřil se svým původním společníkem.
-
Nejdelší diskuze k zajímavému článku a je o hovně. To je důvod, proč je dobře, že tenhle článek vyšel nejdříve papírově.
-
Taková pěkná fekální diskuze :)
-
Škoda :( Ta hra vypadala nadějně. Na VCH jsem ji sledoval od uplného začátku a je to škoda no. Snad se jim to podaří dokončit. Jako Indie hra to nevypadá vůbec špatně.
-
zadarmo? wow, tak to potom jo.
-
Vyložení nákladu chvilku zabere a já čtu rychle *2*
-
Fotky jsou od Pavla pro Level a v rámci dohody jsou ozdrojované? Pokud přebíráme fotky, co nejsou oficiálně volně k dispozici, jsou ozdrojované viz profimedia atd. Nějak nechápu v čem je problém? Vadí to při čtení článku?
-
Slyšel jsem komickou historku jak někde snad v okálů měli malý záchod a dveře se otevírali do vnitřku místnosti s WC. A borec tam pravidelně v pátek po půlnoci šel chrápal, protože přišel z hospody a manželka když šla na WC, tak ho vždy bouchla do hlavy jak otevřela dveře a tím se probral a dovalil se pryč.
-
Já furt proč píšeš, že rychle prcháš pryč... A je to jasný.
Nepíšeš nic o tom, že by si ten náklad pak spláchl, tak proto ten rychlý úprk. *3* -
to je nejaká reklama na Dobrovského ? neviem predtým som si pod fotkami na tejto stránke nikdy nevšimol zdroj len koment (a vobec koho to zaujma kto to fotil hádam je jasné že to bola redakcia či games nemá nič spoločné s levelom ?)