Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si zdarma Star Wars: The Old Republic - lepší příležitost nikdy nebyla
15.8.2015 | Inzerce
138 příspěvků
-
Pokud jsi nepolibeny SW universem,pak ojedinela neni asi v nicem. Pokud jsi fanda,bude pro tebe hra ojedinela treba svetem a postavami ktere znas z filmu.
Ale ktera MMORPG za poslednich 10 let je originalni? Vzdycky jde hlavne o pocit ze hry pri samotnem hrani a to proste jinak nez vyzkousenim nezjistis. Bohuzel pro tebe.
Ja treba osobne SW svet opravdu nemam rad,ale jak uz jsem psal,hra me i presto zaujala.
A jsou hry jejichz svet miluji,ale jako MMORPG je to pro me proste propadak. -
Grafika je nejdůležitější u her!!! Dělá to tu hru lepší a víc sexy a lépe se u toho pohoní!!! *16*
-
Prostě tě ničím nezaujme, všechno je nazajímavé , běž si radši zahrát COD.
-
Příběh mají i další MMO. Nadabované postavy mě nezajímají, ale ruší. Dabování postav v MMO považuju za špatný směr vývoje MMO. Díky dabingu se zjednodušuje samotný text a zbytečně roste velikost instalátoru a cena MMO. Byl bych nadšen, kdyby se v MMO zcela opustil dabing. Jiné je to u SP her, tam mi dabing vyhovuje.
Jak jsem to pochopil, je tedy SW v podstatě SP Bioware hra s MMO prvky. Mě zajímají ty MMO prvky a něco, čím by byla tahle hra ojedinělá. -
Single do toho pletu, protože je to výrazná část hry, daleko výraznější než v jiných mmo, a jsou i lidé, kteří to hrají jen jako single. O tom, že ta hra pro Vás o singlu vůbec není Vám nevyvracím, ale Vy zase nemůžete jiným lidem říkat o čem ta hra pro ně má být a jak ji mají podle Vás hrát, to záleží na každém člověku, jak mu to vyhovuje, a hra umožňuje oba způsoby hraní. Nesrovnávat (alespoň částečně) hru, která na singlu do této míry staví, a která se tím snaží odlišit od ostatních mmo titulů, s normálními single player hrami mi přijde hippokratické.
-
Tak jsem na to kouknul, nevidím moc rozdíl, ale těžko soudit, bylo by třeba zahrát si.No jestli hraješ mmo kvůli velkým ňadrům, lolitkám či podobnosti s hentai, tak to potěš pan bůh, ale v rámci režimu hate free ti jen řeknu, že v tom případě pro tebe swtor asi není ;D.. ikdyž pravda že tam taky pobíhají polonahé ženy s růžovými vlasy, tak nevím, možná by sis něco našel ;P
-
jestli nemas rad star wars tak to asi nema cenu zkouset ale narozdil od ostatnich mmorpg tohle je hodne silne pribehove zamereno velka cast se hraje jako singleplayer nejbliz k tomu ma asi Final Fantasy XIV ktere ma taky spoustu pribehovych cutscen ale myslim ze tam primo nic neovlivnujes pouze se vleces ale je to taky daleko vetsi mmorpg nez swtor pokud bych si mel momentalne vybrat nejlepsi mmorpg na trhu a skrtnu Ultimu online tak bych doporucil prave Final fantasy XIV kazdopadne se muzes podivat sam Swtor http://1url.cz/HPIH
Final fantasy XIV https://www.youtube.com/watch?v=qdCKx3Tty5w -
Jo da. Pokud jsi obcasny hrac.
Ja mam tuhle hru rad. Vzdycky si predplatim dva mesice,pomerne aktivne hraji a pak me hra prestane bavit. Za pul roku si zase predplatim dva mesice,kralovsky se bavim a zase me to omrzi. a porad dokola.
Cim je hra zajimava? Ma pribeh. Kazde povolani ma svuj vlastni originalni pribeh a do jiste miry(byt omezene) jsou v nem i skutecne volby. Temer vsechny questy (nejen hlavniho pribehu) jsou plne nadabovany. Tva postava take mluvi. Ve hre ziskas svou vlastni vesmirnou lod a krome klasickych questu na planetach si muzes zabojovat i ve vesmiru(byt i to je omezene). atd... -
Třeba taková tera online, ženský jsou sexy, mají velký kozy, všechno je tam velký a grafika je skvělá, běhají tam lolitky s 2 metrovou sekerou, všechno je tam super a sexy jak hentai, ale jakmile vlezeš do Nexusu (20man instance) tak možná 5-10 fps vytáhneš *16* *16*
-
Pokud myslíš to, co myslím já, tak to ti má dojít na mail jako jednorázový kód pro přihlášení.
-
O kvalitě nehodlám polemizovat,má to svoje mouchy,jako každé mmo,ale mě to celkem baví, i když moje srdcovka v mmo je Aion. Proč do toho pořád pletete singl,v první řadě je to mmo a že někdo to hraje sám solo o tom ta hra není.Ano je tam víc příběhu než v ostatních hrách,ale to nic neznamená. Pořád je to online hra v komunitě,pvp atd..
-
Dá se to hrát zdarma? Nemyslím jako teoreticky ale reálně. PVP mě vůbec nezajímá.
Včem je tohle MMO lepší než jiná MMO? Nezajímá mě lore SW, ale nevadí mi. Jen jestli to má něco, v čem je tahle hra prostě unikátní. LOTRO má např. krásný svět, bohatý lore, zajímavé classy, dobrou komunitu. GW2 má skvělý bojový systém, hezky udělaný svět a zajímavé mechaniky.
Co má tohle? Proč by měla tahle hra hráče zajímat? Je někdo schopen odpovědět bez debilního "zahraj si to sám"? Zahrát si to, znamená stáhnout to (tak tři dny stahování s mým netem) a pak nejméně 20-30 hodin hraní, aby člověk skutečně ozkoušel. -
No k tomu, že to nemá s KOTORama nic společného se ani nemusím vyjadřovat, to už stačil vysvětlit kolega, ale celkem mě dostává ta tvoje "dětská grafika".. pokaždé, když tohle někde slyším, tak říkám, ať se podívají na wow.. Ikdyž ho nemám moc v lásce, ale přeci jen je to nejhranější mmo a grafiku má znatelně horší než SWTOR. BTW jaké podobné mmo má lepší grafiku? Hraji aktivně též GW2 a nevidím moc rozdíl.
-
Zkoušel jsem asi před 2 měsícema a nedostal jsem se ani přes přihlášení :D Už si to moc nepamatuju ale k normálnímu heslu se zadávalo ještě nějaké druhé... Neví někdo kde se to heslo bere? Díky za odpověd...
-
Ty odkazy jsou nesmysly. Dohromady se tam dávají různé hry. To už rovnou můžeme započítat GTA V třeba. LOL nelze dávat vedle sebe s WoW apod., pokud se bavíme o MMO.
-
na co novy opsky kdyz lidi jeste poradne nedoprogresovali ty co jsou ted :D
-
A co by si chtěl od f2p? Nesmíš zapomenout, že to není buy to play, jako například GW2, ale f2p systém je zde spíš využíván jako delší trial.
-
Tak 5 wz je opravdu málo, to jest pravda, ale představ si, že si greedy EA a někdo ti tam mastí jeden war zone za druhým. To by pak zejména pvp hráči nemuseli platit vůbec, nemyslíš?
-
Tak to jsi se asi moc daleko nedostal protože s kotorem to ma společné HODNĚ.
Navíc jsou tam konečně vysvětlené události předcházející kotoru 1 a následující po kotoru 2. -
Myslím, že když budeš mít zaplacenou hru někdy kolem 26-27. října, kdy se bude spouštět to Fallen Empire, tak bys měl dostat všechno, Hutt, Stronghold, Revana.