Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrat mmo kvuli pribehu je peknej fail
  • SWG byla pecka, si pamatuju jak slo stavet obydli a tim opravdu rozsirovat mesta, kazdy video obydli kazdeho.

V te dobe jsem na to cumel jak pero z gauce a kdybych vedel ze mmo budou featury spis ubirat nez pridavat tak to hraju podstatne dyl :/
  • Mam v SWTOR nahrane kopec dni, uz mozno aj par tydnov. Skusal som vela MMO ci uz f2p alebo platenych, ale vzdy sa vratim naspat tu. Hral som ako f2p, sub aj preffered. Ak si chcete dat KOTOR 3 tak si zadarmo dajte Jedi Knighta, zabava zarucena. Kym dohrate pribeh, hra vas tak chyti ze si predplatite (moj pripad, akurat ze som hral sithov). Ano, som uz fanboy, ale je to proste dobra hra. Hlavny zadrhel je podla mna v tom, ze ten kto nema na dobrej urovni anglictinu tak si dialogy preklika za par srkund a grindi. Hra je ale prave o dialogoch a pribehu, takze pekne do ruky slovnik a ked nic ine, isto si tu anglinu zdokonalite
  • Zahral sem si tu free to play verzy tak pred pul rokem. To free to play je delany tka že bez zaplaceni si fakt poradne nezahrajete a každej kdo má zaplaceno ma opravdu obří výhody takže spis jen jako zkouska jestli se vam hra bude libit a budete ochotni za ni pak platit kdo nema v planu do ty hry davat penize tka to ani nezkousejte je to ztrata casu.
  • Magister_Peditum
    Pokud před tou starou republikou žádný jiná nebyla, tak těžko ji někdo říkal nová. A Impériem myslíš co. V historii SW jich bylo hned několik...
  • záleží co máš za šunku doma... na SW je dobré mít SSD kvůli loadingům. Jak říkám posledni dread nightmare opsky v 16 jsem naprosto vklidu progresoval.
  • Ty fps v 16man ops máš tak kolem 15-20 fps na very low. Já třeba hrál na ultra, protože na very low jsem měl jen o 2 fps víc.
  • já jsem tě s FPS pochopil a ty FPS byly úplně v pohodě. Klesalo to na těch starších opskách. V současnosti nevím ani jaké jsou tam opsky. Poslední datáč neznám, ale chci se časem vrátit...
  • Já myslím, že v tom máš solidní guláš. A není moc dobrej nápad se z něj pokoušet vylhat. *3*
  • já jsem to zkoušel a pro ěm tenhle typ her rozhodně není. mam dva problémy, za prvné rád hraju solo, a mmo prostě nejde kloudně hrát sám. a druhej problém vidím jako daleko větší, já prostě nemůžu zkousnout to rozdělění sith/jedy + světlá a temná strana. nemůžu zkousnout sitha na světlé straně síly a jedyho na temné
  • Nevím jestli si rozumíme, ale nemyslím obtížnost, ale FPS
  • i stará republika byla jednou nová *5* Tak asi jste pochopil, že jsem neměl na mysli Imperium.
  • fallanga
    Nové republiky?
  • Zadarmo drahý...navíc období nové republiky mi přijde neatraktivní.Galaxies je jen jedna.
  • Radkaa
    Prosím vysvětli co znamená: "raiduji, guildy, ops, revampnout, game housing, companioni a 16m operace".
    Děkuji.
  • ale prd. Sice jsem to dlouho nehrál, ale my jsem dávali 16M nightmare. Hra je v klidu, jen nemám čas.
  • Chtěl jsem tuto hru hrát, ale bohužel, není to hra pro mě. Rád raiduji a bohužel hra se na tento aspekt moc nezaměřuje a cz/sk guildy jsou až moc casual. Navíc s příchodem "datadisku" nebudou žádné nové ops, jen revampnout staré, což nechápu.
    + Story (class, companion, planet...)
    + Game housing
    + Companioni
    + Velký výběr itemů (každý může být unikátní)
    - Naprosto katastrofální f2p/prefered systém
    - Práce co odvádí Bioware
    - Pomalé opravování bugů
    - Slabší endgame content
    - Nehratelné 16m operace (Četl jsem, že je to prý enginem)
  • Ze všech MMORPG jsem si v SWTOR užil nejvíc a dodneška mám díky této hře několik kámošů po světě. Takže za mě - bylo to moc pěknejch 12 měsíců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit