Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nebavím se o Hm, ale o nightmare. HM je naprosto primitivní. Já končil na Dread Fortress, takže nevím, jak jsou na tom opsky teď... Kolik je vlastně nových opsek? Recyklovali Dread na 60 level nebo jsou komplet nové a co FP? Jsou nové nebo zase recykláty? Cademinu apod...
  • 60? A jak se udál ten velký skok? Když vyšel jenom jeden datadisk ne? Sakra. To mám na těch svojich pět postav levelovat 10 levelů. Aha, tak to se asi nevrátím. No kvůli příběhu jsem to opravdu nehrál, ale mám tendence se vrátit. Třeba Hutball byl skvělý a jak je to s grafikou a enginem? Upravili to trochu?
  • Teď je max level 60 a hmka mi tedy moc casual nepřišly. Teda aspoň ve srovnání s WoD.
  • ne maximalni level je ted 60 osobne si nemyslim ze tu hru ma cenu hrat z jineho duvodu nez pro ten pribeh novej datadisk je v tomhle konecne krok dopredu kazdej mesic bude vychazet nove pribehovy pokracovani takze lidi jako jsem ja to bude drzet u preplatneho takovej Kotor 3 bez konce ale zas to asi neni pro kazdeho jestli to nekdo hraje kvuli pvp nebo ops asi ho to moc bavit nebude
  • ne maximalni level je ted 60 osobne si nemyslim ze tu hru ma cenu hrat z jineho duvodu nez pro ten pribeh novej datadisk je v tomhle konecne krok dopredu kazdej mesic bude vychazet nove pribehovy pokracovani takze lidi jako jsem ja to bude drzet u preplatneho takovej Kotor 3 bez konce ale zas to asi neni pro kazdeho jestli to nekdo hraje kvuli pvp nebo ops asi ho to moc bavit nebude
  • jak to v součesnosti je? Max level je 55? A chystá se další datadisk, který to zvedne na 60? Jsem to zapíchl na 50. Ta hra byla neskutečne nevybalancovaná a nightmare operace dost lehké, když si vzpomenu např. na ICC na hm, tak SWTOR byl dost casual.
  • Tohle je, ale problém většiny mmorpg. I u klasické rpg hry na to můžeš narazit. Zrovna tohle bych té hře nevyčítal.
  • Ono je pro atmosferu hry nejlepsi, kdyz hrajete za sveho sitha/jedie, vsichni uz rikaji jaky jste borci, protoze jste vyresili nekolik naprosto klicovych zahad a problemu, ktere by nikdo jiny nezvladl, ale na kazdem rohu stoji pripitomele NPC machajici svetelnym mecem a ktere ma o 20lvlu vic a je 5x silnejsi nez vy.
  • Pro ty co rikaji, ze 16 operace jsou v pohode. Hodne lidi si po prichodu patche 3.0 stezuje na velky propad fps v 16 ops.
    A ja to musim potvrdit na notebooku, co jsme driv pouzival, jsou po zacatku boje 16 ops nehratelne.
    Coz drive nebylo.
    V patchy 3.0 neco chlapci od BW pos..li, protoze se to vztahuje na vsechny operace nove i stare.
    Vseobecne se znamo, ze ten jejich engine je na h... a moc se na mmo nehodi.
    Staci vyprovokovat vedsi open pvp a muzes dat fps sbojem i na silnejsich sestavach. Coz by se stavat nemelo.
    Docela se obavam patche 4.0 co zas po..., zatim to po kazdem vedsim patchy bylo. Jejich reakcni doba na opravu bugu je silena.
  • a max opět dokazuje že je nic netušící blbeček
  • Veskoslav
    Doporučuji si zabezpečit účet přes aplikaci v telefonu. Kromě bezpečnosti a těžšího odcizení účtu, budete dostávat jako poděkování 100 Cartel Coins/měsíc bez ohledu na to, jestli tu hru pustíte nebo ne. Stačí jenom to, že máte nastavenou a aktivní autorizaci přes aplikaci v telefonu.

Jinak já osobně vždycky hraji SW ToR, když vyjde datadisk. Koupím prvně na 2 měsíce předplatné a pak jako předplatitel v akci datadisk:) A za půl roku se k tomu zase vrátím.

P.S: Pro začínající hráče doporučuji hrát za imperiálního agenta. Podle mě jeden z nejlepších herních příběhů a to nejenom v MMO světě.
  • fallanga
    Třeba myslel překladač na tvém smartphonu. To se dá také označit jako "slovník v ruce".
  • Jako papirovej slovnik do ruky?? *8* Trochu navrat do minulosti...
  • fallanga
    Když mu dám mínus, tak vyjadřuji, že nesouhlasím s jeho názorem, ale to neznamená, že mu ho chci vymluvit.
  • oin.odin
    a začo vlastne dostal to mínuska (nesúhlasím) ??? (a začo ich dostanem ja) ved je to jeho názor tak čo sa mu do neho kafrete ...
  • Muzu, na serverech kde mam hi-lvl a muzu delat daily tak je to za chvilku vygrindeny, ale je to nuda a kdyz rerollnu jiny server tak si pres pvp proste nevylevlim.
  • Si můžeš koupit pas ne?
  • Tak jednak protoze to asi pred rokem slibovali a druhak protoze byt omezenej 5 hrama tydne nebo kolik to je je pekne trapny. Viz to cos psal kousek vyse, udelat ten f2p system mohli trochu lepe.
  • Když nevíš raději mlč. Jak řekli vývojáři, nové ops budou, jen dorazí později. Nemusí ti vadit, že nebudou nové ops, když jsi neprošel ty staré. TOR hraju od bety, ale že by někdy byly 16m ops nehratelný slyším poprvé.
  • to s těma 16m je nesmysl. Když jsem to hrál, měl jsem gforce 560ti a nešlo mi to pod 30fps a low settings jsem určitě neměl. Dnes by mi to běhalo jako blesk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit