Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si zdarma Star Wars: The Old Republic - lepší příležitost nikdy nebyla
15.8.2015 | Inzerce
138 příspěvků
-
"Speciální akce přijde až v říjnu, kdy vyjde zatím poslední datadisk, ktery bude pro subscribery zcela zdarma. Navíc bude stačit zaplatit monthly fee a dostaneš nový i všechny předchozí datadisky zdarma.
-
Ne a ani nedají. Proč by to dělali?
-
No jak tady čtu ty komentáře, tak mi přijde že někteří SWTOR v životě neviděli, ale pomlouvají, co se dá. Ve SWTORu mám nahráno asi tak jako vy všichni dohromady, tím se nechci chlubit, spíš bych to měl tajit. Na začátek bych rád zdůraznil, že říkat to, že je to jen wow clone je úplná blbost. Co se f2p/preferred týče, to opravdu není povedené, ikdyž jako preffered se teoreticky hrát dá, pokud nakoupíte tzv. unlocky na "aukci" za herní měnu. Osobně bych raději preferoval něco ve stylu wow, kde jedete do 20 lv bez omezení (tedy aspoň myslím), no a pak zaplať. Také bych rád vyvrátil tvrzení, že autoři nevěděli jestli SP nebo MMO. Je to prostě tak, že každý si hru užije, ať už raději hraje sám, či s lidmi. Endgame PVE je opravdu povedené, PVP taktéž. BTW operace 16m jsem hrával denodenně na ultra setting a žádný pokles ve FPS jsem nezaznamenal. Ano, dají se zde najít i mouchy, bugy se opravují poměrně dlouho, servery trápí lag, to že to celé vlastní greedy EA rozhodně na kráse nepřídává, ale dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepších MMO, které si dnes můžete zahrát. P.S.: Osobně se Czech/Slovak guildám vyhýbám, ale ze známostí vím, že je zde i pár hardocore progress guildů.
-
Uz dali free hracum neomezeny pvp?
-
top storyline zo vsetkych mmo zabavilo viac ako podaktore SP ;)
-
Ty si asi nikdy SWTOr nehrál..
-
je nejaka specialni akce? kdyz lepsi prilezitost nikdy nebyla :-)
-
A zaplatíte mi za to?
-
World of Warcraft preskinovanej na Star Wars...ne diky.
-
Typuji, že Bioware pracovalo na RPG/MMORPG, a pak jim do toho EA začalo kecat, ať udělají WoW klon. Nebo EA prostě chtělo WoW, tak si vylosovali jednu ze značek, na které mají práva.
-
diky ne
-
Hmm tak mě ten příběh neudržel... Nebyl ani zpolovice tak dobrej jak ve starých Kotorech a navíc byl hrozně proloženej klasickejma MMO grindovacíma misema... Osobně bych radši ten Kotor3, než tuhle napodobeninu.
Mě přišlo že se nemohli rozhodnout, jestli dělají SP hru, nebo MMO a tak jim z toho nevyšlo pořádně ani jedno. -
Tie animaky, hry a komixy boli kanon este donedavna, to len ked Disney kupil Star Wars, tak zrusil "extended universe" cize vsetko okolo a povedal ze to nie je kanon. Lucas mal na to ludi co schvalovali co je co nie je kanon. Aj SWTOR bol kanon kym Disney nepovedal ze uz nie je
-
Teda všechna Lore díla. Věci od Dark Horse a animáky jsou odpad.
-
Všechna díla vychází z konceptu Deníků sepsaných samotným Georgem Lucasem. Timothy Zahn a další menší spisovatelé vychází přímo z těchto podkladů.
Sithy se zpravidla stanou Jediové, kteří jsou posedlí nějakým mamonem, například touhou po moci, zášť vůči někomu, smrtí někoho blízkého apod. Tito Jediové často padnou na temnou stranu Síly, zpravidla díky zásahu nějakého jiného Sitha.
Kodex Jediů přímo nezakazuje používání Temné strany. Ten Jediům zabraňuje používat Sílu pro uskutečnění vlastních cílů a využívání Síly pro něco jiného než pro Republiku. V podstatě má zajistit aby nedošlo k některému ze scénářů výše.
To ale neznamená, že nesmí používat Temnou Sílu, která je mimochodem podstatně silnější (a násilnější) než to k čemu jsou limitování "světlí" Jediové.
Luka to k temné straně táhne od začátku. Ten je postavou špatně zvládající své emoce a hlavní motiv který ho žene vpřed je čistá pomsta. Druhá trilogie skončila příliš brzo, dřív něž to stihli pořádně rozvinout. Hlavně ten konec je otevřený, protožeCísař vlastně přežil . -
Nejsem odborník a snad nebudu psát blbosti. Raid znamená, že několik lidí spolupracuje, aby prošli nějakou lokací a na závěr zabili bosse. Operace, neboli ops jsou (asi) jakýsi ekvivalent raidů této hry. "16m operace" znamená, že je ta operace pro 16 lidí, což je v této hře maximální počet. Guilda (guild) je něco jako cech nebo společenství hráčů. Revampnout si nejsem moc jistý, ale je tím asi myšleno obnovit staré operace (takže asi nějaké zrušili). Game housing - ve hře si můžeš zakoupit dům, nebo existují i guild housy. Companioni jsou NPC postavy, které tě provázejí. Získáváš je časem a vždy si s sebou můžeš vzít jen jednoho. Je to podobné jako v kotoru.
Pokud se v něčem pletu, tak mě opravte + všechno se dá dohledat na stránách hry. -
Jenže ty knihy nejsou kánon, tam si jasně navymejšlej spoustu takovejch ptákovin, protože by to jinak nebyo atraktivní.
Opravdu ti Lukovi sedí používání temné strany? Já měl za to, že kodex Jedi se právě od této části distancuje, protože by je to pak svádělo k temné straně... -
To že Jedi používá temnou stranu síly (Blesky, škrcení) nemusí nutně znamenat, že je Sith. To jsou takzvaní "Dark Jedi" a při Republice jich bylo plno na straně "těch hodných". Ve filmech je to samozřejmě hodně zjednodušeno na světlou stranu (hodní) a temnou stranu (zlí). To že využívá temnou stranu nutně neznamená že jí propadl.
Například samotný Luke v knihách později používá hlavně temnou stranu, jako dalšího bych uvedl třeba Kylea Katarana. -
jenže mmo je beh na dlouhe trate a co budeš delat az pribeh skončí? tady o tom jsem neslyšel moc pozitivního ani o pvp ani pve a to v dobach "nejvetší slavy" kdoví jestli je tam ted vubec nejaka komunita
-
Kazdy raid (tu operation) aj dungeon (tu flashpoint) je sucast pribehu, alebo vlastny samostatny pribeh. Ak si nehral tak nevies ze je ovela lepsie ked je vas tam 16, ste sucastou epickeho filmu a po vyhrazkach bossa kym sa k nemu blizite, kope rozhodnuti cestou a casto krat to ovplyni ako sa opska vyvija sa s nim vo finale pobijete, nez v inych hrach grind kde je boss len lootbox ktory treba zabit a ani nevies preco. Zahraj si to a potom kritizuj. Je to hra pre ludi co si prave toto vedia uzit.