Zahraniční média si vyzkoušela PlayStation 5, dojmy jsou pozitivní
-
Pravda je, ze nad tím přemýšlím víc a víc.
-
arma 3 je skvělá hlavně díky silné modderské komunitě, jinak pokud jde o konzolové hry, tam lze buď čekat na PC port, nebo si koupit nějakou tu konzoli. Osobně doporučuji nějakou konzoli pořídit, je tam řada zajímavých kousků.
-
Na dark souls se chystám už strašně dlouho, a je mi jasný, že to je výjimečná hra.
Killzone nemůžu komentovat. Znám to jen z recenzi, ale nikdy jsem nehrál (jsem omezen pouze pc hraním)
Resident taky dost dobrá volba (já osobně mám nejraději dvojku a i ten remake byl super, ale čtyřka je hned v závěsu za dvojkou)
Armu jsem hrál akorát první. Ale třeba operaci flashpoint mám hodně vysoko v žebříčku.
U ghost of tsushima to mám stejně jak s Killzone. Ale graficky setting ty hry je fakt parádní. Kdyby vyšlo na pc kupuji hned.
-
je těžké vymyslet top 5 her, ale tady to je, bez nějakého konkrétního pořadí:
Arma 3
Killzone 2
Ghost of Tsushima
Dark souls 1
resident evil 4
-
To já jo. Možná taky proto Skyrim SE zabírá už přes 250GB.😀
-
No teď už tolik času není jako dříve, tak ty grand strategy tituly jdou trochu kolem mě. CK 1+2 sice mám ale když se dostanu k hraní třeba na 2h a pak až za týden klidně stihnu zapomenout koho jsem to vlastně chtěl dobývat 😁
Teď se poměrně marně snažím sehnat pět lidí co si udělá tak 10+h času na Here I Stand a ještě předtím nastuduje 40+ stran pravidel v angličtině...
-
Jsou hry, ke kterým se člověk pravidelně vrací a proto je chce mít na disku.
Já třeba osobně občas s přáteli pořádám menší herní večírek a člověk pak paří, na co je chuť: NHL, různé díly CoD (některé mají dobrý multiplayer, některé dobrý Zombie Mod), Guitar Hero.
Do toho stačí přídat nějakou klasiku, kterou si rád za čas zahraju (např. GTA5) a pak máš místo sotva na jednu nebo dvě novinky. Víc už se toho nevleze.
-
Ty hry na sebe přímo nenavazují, ale najdeš v nich odkazy na jiné díly (a knihy).
Např. v prvním díle se to v Seattlu dost zkomplikovalo a ty pak narazíš na postavu, která ze Seattlu uprchla a můžeš si poslechnout její komentář na dění. A nebo třeba z knih víš, že určitá postava je shapeshiftovaný drak a pak najednou některé možnosti při konverzaci nabírají úplně jinou hloubku. Atd.
Jinak to je klasická věc u RPG. Pokud se s postavou nemůžeš sžít, tak je to problém. Naštěstí ty konverzace v Hong Kongu nechávají celkem velkou možnost, jak se chovat.
Já osobně byl spokojen. Za nejlepší díl považuji asi Dragonfall.
-
Třeba hráči sportovních her maj většinou daný ročník nainstalovaný dokud nevyjde další díl. Tak se mu tam celý rok valí NHL s fifou. Do toho nějaká onlinovka jako např. Fortnite či Destiny 2. Pak stačí dvě nějaký nový aaa hry a už pomalu dochází místo.
Mě osobně jako výhradně singlplayer hraci by to stačilo bohatě. Hraju 2 max 3 hry najednou.
-
Já hry tohoto typu hraji, ale fakt ne všechny zároveň. Kolik takovýchto her spouštíš během třeba jednoho dne? Jakože někdo přeskakuje mezi 3 COD hrama souběžně? Ale no tak...
-
Hehe... ten zrovna ne... na farmaření moc nejsem pokud to není stardrew valley :)
Já nové hry raději moc neočekávám (ale určitě sleduji s velkým zájmem;) Ne snad že bych si myslel že budou všechny špatné ale proto že s hrami stejně jako s hw jsem asi tak 4 roky pozadu.
-
Edit 🙂ten call of juarez měl být cartel. Gunslinger mě naopak celkem bavil.
-
Takže farm mechanic simulátor o kterým tady dnes redakce píše je pro tebe očekávana hra.
Jak tak tady koukám na vaši diskuzi s derpem, tak do Shadowrun půjdu. Jsem nedávno Shadowrun Hong Kong viděl krabicove v nějakým tescu nebo podobným obchoďáku.
-
V returns jsem si moc oblíbil svého trpasličího detektiva který si pro ranu nešel daleko a hra mi šla skvěle na ruku při dotváření charakteru behem hraní.
U Honkongu už to bylo horší ale možná jsem zvolil jen špatný charakter. Pak jsem nějak nějak nepřišel na chuť tomu že je pohyb po virtuálním prostoru realtime a ne tahový. Rozhodně jsem nad tím hůl nezlomil.
Rád bych se zeptal jestli je mezi těmi třemi hrami nějaká provázanost nebo časová osa a nebo nezáleží na pořadí v jakém je hraješ?
-
Tak proti gustu žádný dišputát.
Spíše jsem byl překvapen, že to vůbec někdo dal do top 5 her. Zas až tak dobré to nebylo. Ale je pravda, že se tam dá utopit opravdu hodně hodin, pokud to člověka chytne. I když se to nedá měřit s grand strategiemi (např. tisícovky hodin v CK2) nebo kompetitivními multiplayer hrami (např. tisícovky hodin v CS, LoL nebo Dota2).
-
Doporučuji i 2. a 3. díl (Shadowrun Dragonfall a Shadowrun Hong Kong). Oba taky velmi dobré.
Nedávno jsem projel podruhé všechny díly. Je neskutečné jak moc hru ovlivní volba Etiquette na začátku hru. Některým pasážím hry, které se při prvním hraní změnili na velkou přestřelku, jsem se dokázal prokecal a ještě se dozvěděl nějaké zajímavé backstory a získal nějaké bonusové předměty.
-
Přesně Railroad tycoon 2. Jen by mě zajímalo proč je to zvláštní volba.
U té hry jsem strávil příjemných několik stovek hodin a další přibývají. A to že se k této hře vracím už přes dvacet let pro mě známka kvality je.
-
Přiznám se, že mi tohle přijde jako zvláštní myšlenkova asociace. To máš o každým žebříčku čehokoliv tohle mínění? Nebo až se budou vyhlasovat letošní hry roku, tak to je taky masturbovani nad dobami minulými? Vždyť kdokoliv může do svého žebříčku dát hru, která vyšla třeba před týdnem, nebo kterou zrovna hraje. To pak je Teda masturbovani nad dobami přítomnými.
-
V pohodě, mě jen pobavilo tohle skupinový masturbování nad dobami minulými. A abych opáčil, Sheeps gonna sheep.
-
Já jsem pc hráč a ,,znám,, všechny hry a serie, cos vyjmenoval. Určitě všechno kvalitní hry.
Např. Kámoš říká, že Zelda je nejlepší hra skoro u každýho dílu, když vyjde. Nějaký jsem u něj zkoušel, ale vždy jen pár minut. Nic jsem nehrál dyl, natoz dohrál.