Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

Jenže víš v čem je problém? Že na svém aktuálním disku v tvém aktuálním PS4 aktuálně nemáš aktuální 4k textury 😉. Demon Souls je krátká hra a bude zabírat 66 GB, Spiderman s datadiskem 105 GB a navíc se obávám, že ani těch 600 GB nebude využitelných SSD potřebuje volné místo, aby mohl správně fungovat, nevím jak to bude u konzolí ale na pc pocítím, když překročím doporučenou zaplněnost 75%

• Duchino

Schválně jsem se koukal na úložiště PS4. Z 1,7 TB SSD využito 1,3, zbytek si nechávám na Cyberpunk a nové Horizon 😱

• Já bych to zase tolik nehrotil. Schválně jsem se díval na aktuální využití disku na aktuální PS4 - nainstalováno 28 her, využito 445,1GB. (ono i když některé AAA hry jsou zatraceně veliké, tak v průměru fakt 100GB na jednu nemají).

Takže fakt nevím, co by to muselo být za hráče, aby mu to nestačilo? Zvlášť když kteroukoliv hru chceš hrát, můžeš kdykoliv zase stáhnout. (a ty velké lze hrát od částečného stažení - schválně jsem se na to díval, když jsem stahoval teď staronovou mafii. Hratelé to bylo za nějaký 10 minut). Jako kolik lidí přijde odpoledne z práce s tím že "teď odpoledne mám chuť si zahrát těchto 70 her a štve mě, že je nemám kam dát" :-D

Ty máš třeba aktuálně rozehráno víc než 500GB her, že ti to přijde málo?

• Jack1947

Nevadilo hučení ani ehm Router/ toaster vzhled? Tak to koukám 😎

Jinak podle mě největší ale pochopitelné + a pro někoho i rozhodnutí ke koupi bylo, že  by měl zpětnou kompatibilitu PS2... PS3? ale to se dalo čekat že se to nestane🙂

• 0tecFura

Co je rt2? A ja2 je jagged alliance 2?

To RT by mohl být rollercoaster tycoon? 

• PCMR

Aneb všechno 3rd person akční hry. Jaká to náhoda.😉

• Ishar

Might&magic

RT2

JA2

Ufo+x-com

A Fallout, arcanum, KDC, War inc jako čestné zmínky

• MrDonut

Jo u nas to bylo stejne, take jsme parili vse co se dalo hrat jako multak. A ze tech her bylo. Na lotus 3 taky vzpominam. Super byly prvni wormsy, nebo jeste na podobnem principu tanky, uz si nevzpominam jak se to jmenovalo, tusim skorch nebo tak nejak. Fakt se divim ze jsme tehda tatovi nezlikvidovali klavesnici, protoze jsme do toho busili jak datli na steroidech 😁 ale to jeste byly poctive mechanicke klavesnice...

• Derp_1337

Bylo tady zmíněno spousta skvělých PC, ale myslím, že za zmínku stojí ještě nějaké fenomenální konzolovky.

Uncharted 4 , God of War. Tyhle hry jsou tak známé, že by je měli znát i hráči PC.

série Xenoblade. Můj favorit Xenoblade Chronicles X. Je škoda, že jednotlivé
    díly jsou limitované na jednu konzoli (starší Wii, novější Switch), tak
    to není tak slavné, jak by si zasloužilo.

série Fire Emblem. Další top série, která je ale trestuhodně podceněná kvůli exluzivitě na Nintendo (Switch a starší díly 3DS).

série Yakuza. Další skvělá herní série, ale limitováná exluzivitou na PS.
    Naštěstí v posledních letech tvůrci dělají na remasterech pro PC.

Astral Chain. Top hra, opět trestuhodně málo lidí o ní ví, kvůli exluzivitě na Switch.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Tady je to se známostí hry mnohem lepší, díky tomu,že to vyšlo na 2 konzole (Switch a Wii U).
  • Derp_1337

Spíš se jedná o fakt, že většina čtenářů Games jsou spíš PC hráči, tak proto se u jejich top her objevují spíše PC hry.

V diskuzi na Konzolistovi by ten top seznam vypadal jinak 😉

• Derp_1337

To nebude pravda. Spíš se jedná o fakt, že většina čtenářů Games jsou spíš PC hráči, tak proto se u jejich top her objevují spíše PC hry. Můžeš se vsadit, že na Konzolistovi by seznam top her vypadal jinak.

• Derp_1337

Xbox Series S bude mít 512GB SSD.

Použitelný prostor odhaduji tak na 400GB, což je zatraceně málo, když to nebude mít BluRay a vše bude muset být uložené na disku.

• LessPh

Na Death Stranding se chystám až bude v nějaký dobrý slevě, víc jak 50%, těším se na to - zkoušel jsem na steamu a super.

U mě TW láska na první pohled, vlastně jsou to novodobé Heroesy, s realtime bitvami a celkově lepšími herními mechanikami. 3K jsou fajn, dohrál jsem je dvakrát, ale fantasy WH u mě přece jen vede;-) Mimochodem oba WH mají super Steelbooky a pěkný manuály, doporučuji do sbírky;-)

• medveddd

Je naprosto parádní. Člověk u takové hry i snadno přehlédne kdejaké bugy, dokud nejsou úplně gamebreaking :)

Je to ale těžké to takhle vybrat, na ten Mass Effect bych si vůbec nevzpomněl a přesto je ta hra taky hrozně skvělá.

• Derp_1337

Jo, přesně. V KOTOR jednou z nejlepších částí byly rozhovory s "parťáky". V tomhle ohledu to druhý díl v dokonalosti dotáhl ještě o kousek dál.

Původní trilogie Mass Effect to samé. Bohužel v ME:Andromeda selhali. Občas tam ti parťáci působili dost divně/nepromyšleně. Na Bioware se dost podepsal odchod většiny starých a zkušených vývojářů.

• LessPh

Jo 90tky byla pecka, já teda na výzvy nikdy nebyl a moc jsme toho nedohráli, ale u nás PC fungoval jako socializační nástroj. 

Bratrovi kamarádi, moji kamarádi a pořád nějaký coop nebo VS - NHL 93, 95, Fifa 95, MK I, II, Setllers na Splitscreen, Lotus III a různý plošinovky, beat´em upy, co šly hrát na dva...

Single u nás moc nefrčel, to až pozdějc.. ale vždycky ze školy, tašku hodit do kouta, hromada děcek okolo PC, dokud nepřišli rodiče a nevyhodili nás všechny ven:D Ale i za to jsem rád, jinak bych u toho PC proseděl celý dětství;-)

• MrDonut

taky jsme to tehda parili na 486 :) To byly casy...

Ten skill se dal vybudovat hlavne proto, ze jsme jeste jako decka meli mraky casu a hrali jsme to porad dokola. A ty hry tehda byly pekelne tezke. Dnesni mladi by koukali jak byly tehda hry hardcore :) 

Dneska jsem si z nostalgie pustil na youtubu ukazky z devadesatkovych her a zamackl jsem slzu, pri vzpomince kolik jsme si tehda u kompu uzili legrace a jakou mel clovek radost, kdyz neco fakt tezkeho dohral.

PS GA: Finta byla drzet si od tela ty kostlivce, vyskocit a seknout a to je odhodilo a toho bosaka mezitim dosekat. A kdyz to clovek hral ve dvou, tak jeden drtil kostaky a druhy bosaka :)

• LessPh

Hele, my tam vždycky vběhnuli s posledním životem a final boss  nás prostě hned dorazil:-)

V té době jsem ani netušil, že v Golden Axe jde vybudovat nějaký skill, teda ani jsem netušil, že něco jako skill ve hrách existuje. Byla to jedna z prvních her co jsme měli na naší 486 SX @33Mhz s turbem:D

Ale vzpomínám rád na Alladina, to byla první skákačka, kterou jsem poctivě dohrál až do konce, bylo to pěkný peklo:D 

• Veskoslav

Jo dík, to o potvrzeném jsem u Xka nevěděl, přiznám se, že jakmile oznámili vydání, tak jsem to nějak přestal sledovat, co se týče specifikací.

• 0tecFura

Mě se taky kingdome Come moc líbil. Ten rok co to vyšlo to byla pro mě hra roku. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit