Zahraniční média si vyzkoušela PlayStation 5, dojmy jsou pozitivní
-
1) Witcher 3
2) Kingdom Come: Deliverance
3) Ta lepší RPG od Bethesdy (TES + FO3)
4) Death Stranding
5) Dark Messiah of Might and Magic
-
Velikosti disku:
Xbox Series X - 802GB - potvrzené.
PS5 - 664GB - nepotvrzené.
Xbox Series S - můj tip cca 350GB?
-
Jo kéž by, Series S se neví, ale u X je to 802 GB, ale zajímavé bylo, že si z toho utahovali Poníci na konzolistovi, ale 600 na PS5 je najednou podle nich v pořádku 😀 proto nesnáším fanboye.
-
Gta série snad nemá slabý díl.
Dishonored oba díly byly hodně dobrý. Celkově arcane je sympatický studio. Snad jen spolupráce na nejnovějším wolfensteinu byl krok vedle.
-
JJ 1024 (950 dejme tomu) má hlavní konzole, digitální pak 512 (440 Gb dejme tomu).
-
ten posledni bossfight byl husty, ale pri trose treninku se to dalo naucit. Tehda jsme zavodili v tom kdo to dohraje rychlejc :)
-
Deus ex povodny prvy, fallout 2, dishonored seria, hitman seria okrem absolution, gta vice city a 5
-
Hej maju ale ostava iba nice cez 660gb volneho vcera som to niekde cital...
-
Řekl, že tady je to spíš tím, že většina místních už má něco ,,odehrano,, a většina zmíněných her tady už jsou klasiky. Kdyby sem psali mladší hráči, tak by tady padlo víc novějších exkluzivit typu např. God of war, uncharted, Last of US.
-
Total War sérii jsem nepoliben (samozřejmě o ní vím. Pamatuji si když vyšel první shogun, tak jsem byl paf z toho, jak moc je tam vojáků v těch armádach). Mám doma krabičku Three kingdoms (protože je hezká), ale jeste jsem ani neinstaloval.
Metal gear 5 mám už asi dva měsíce nainstalovanej, ale pořád mi doto něco vychází 🙂(death stranding, teď mafie)
-
řekl bych, že to byla krásná finta jak ukázat, že topkové hry jsou většinou původem z PC a nikoliv z PS.. GG OtecFura :D :D :D
-
Jojo, dvakrát doprava a útok pro bodycheck a už byl člověk na druhý straně, tuším, že to bylo na želvě (3tí level)..
Mě teda vždycky vyklepal poslední boss, nikdy jsem to nedohrál:D
-
Fallout - dvojka nejlepší, strávil jsem s ní celé léto 1999 nebo 2000 a vždy večer se potkal s kámošem na benzíně na cígu a kecali jsme o aktuálním progresu, kde jsme, co jsme dokázali a tak. Oboum nám to děsně softwarově padalo, ale pokračovali jsme ve hraní a předháněli se, kdo to dohraje jako první. Jednička byla dobrá a trojka mě bavila.. zbytek jsem nehrál a Tactics mě nějak nebral. NV jsem zahodil po 8mi hodinách.
Mass Effect - teda spíš jen dvojka, zbytek šel nějak mimo mě. Ale dvojka byla excelentní, pamatuju si jak jsme s kámošem přišli z obchodu (gamehouse někde v Nuslích), nainstalovali, trochu se picli a pak nevěřili, jestli je to jako fakt nebo ne. Druhý den, když jsem vystřízlivěl a pustil ME2 od začátku, jsem zjistil, že je to jako fakt a že mám před sebou něco unikátního. Do dnes se ten zážitek u mě neopakoval.
Metal Gear Solid - jednička panebože to bylo něco, dvojka super technologický díl, Peace Walker na PSP nářez, a MGS V sandbox, na který jsem celý život čekal. Kojima je fakt machr, MGS 3 a 4 jsem nehrál kvůli konzolové exkluzivitě.
Total War - od Warhammeru 1 a 50ti hodinové ME Coop kampaně, jsem téhle sérii propadnul a vždy na Vánoce zapnu jeden z dílů WH1, WH2, 3K.
Flight Simulator - since 1998:D
Čestné umístění Final Fantasy, Dragon Age, THPS, Desperados / Commandos, Xcom, CoD, CS, PES, RE, Diablo, Zaklínač, Guild Wars, GTA.
Dobré téma...
-
A co jako? To ze ty mas akorát Soulovky na 1000 způsobů je tvůj problém.
-
Jj hellblade byl taky super. A death stranding zrovna hraju (zatím 60 hodin a jsem nadsenej).
Evil within jsem hrál a dohrál dvojku a líbila se mi moc a na final fantasy se chystám, co to vyšlo 🙂
-
Z tvého žebříčku jsem hrál a dohrál akorát nier. A souhlas, že byl fakt skvelej.
Somu musím někdy zahrát. Tu má i kámoš hodně vysoko v žebříčku a doporučoval mi ji.
Nize v diskuzi jsem psal, že na sekira se chystám, až dohraju sérii dark souls. Ale je mi jasný, že to je pecka.
Ty exkluzivity jsem nehrál, ale je jasný, že obě hry jsou dobry.
-
PS:
Nevešly se - The Evil Within(klasický horror), Final Fantasy XV(pořádná depka), Hellblade(pořádná duševní sonda), Death Stranding(dokonalé spojení hudby a obrazů).
Nejsou odstavce, takže jsem musel na dva přísvěvky.
-
ne, jejich hodně, už jsem to hrál dost. Dokáži dát tuhle generaci.
Nier: Automata: do teď nad hloubkou a hudbou žasnu)
Bloodborne: famózní architektura, hudba, storytelling, art, atmosféra.
SOMA: další hra s přesahem připomínají moje oblíbené Ghost in the Shell. Malá velká hra.
The Last Guardian: srdcovka, emoční, krásná, poetická záležitost.
Sekiro: poetika meče, hudby a obrazů.
-
Já v lolku taky 🙂
God of war doufám, že se potvrdí spekulace a vyjde na pc (a krabicove🙂 i když to asi ne).
-
- God of War (2018, k ostatnim jsem se jeste nedostal)
- Sekiro
- Dark Souls 1
- Hollow Knight
- League of Legends (no co, hratelnostne je to opravdu famozni zalezitost, ve ktere jsem stravil tisice hodin)