Zahraniční média si vyzkoušela PlayStation 5, dojmy jsou pozitivní
-
Já měl napsat top 10, klido i top 15.
Rekl bych, že tady v diskuzi každý má minimálně ještě 5-10 her, které o místo v osobním top žebříčku také ,,bojují,,.
-
Možná by se vám redakce Games mohla složit na bonbonieru, protože to není poprvé, co jste svým offtopic tématem rozhýbal místní zatuchlou hladinu diskuzního rybníčka...
-
Musím říct, že i když vypustím tu nostalgii, kdy jsem u těchto her vyrůstal, tak topka zůstane relativně stejná. Hrozně dobře se o nich diskutuje, protože je lidi znají. K tomu jsou i moc dobře znovuhratelné (příběh, gameplay), takže tolik neomrzí.
Stejně se ale asi shodneme, že kdyby si hráč musel nechat jen 5 nejoblíbenějších her, tak by ho asi stejně trefil šlak. Nemohl by si totiž zahrát těch zbylých 50+, co se nevešly. 😂
-
Tak to asi ještě jednou nejspíš zkusím.
Když to je šílený. To jsou kvanta skvělých her, co bych chtěl dohrát. Do toho pořád vychází něco nového. To se nedá stíhat prostě.
-
to taky dost závisí od toho, jak moc dobré člověk zvolí ventilátory, dá se s tím vyhrát, aby to bylo tiché
-
A co ty? Dokázal bys dát svou top 5 her?
-
Tak by to chtelo nekoho ze znamych nebo rodiny prevychovat na hrace. Vymyslet zabavny vecer u her s pivkem a chlebickama a verim ze nikdo neodola :)
-
Bych řekl že fallout 4 byla dobrá hra, ale špatnej fallout. Kdyby se to jmenovalo jinak, tak by to lidi nehatili.
-
Díky. Trochu jsem se bál, když jsem to psal, že mě tady pošlou všichni do záchoda. Těší mě, že se to chytlo. Já rád diskutuji o hrách, ale v osobním životě zase moc hráčů kolem sebe nemám.
-
O všech hrách ve tvé topce se dá říct, že jsou to dnes již legendární klasiky.
-
Já právě se souls sérii zase takový zkušenosti nemám. Ale bez pochyby jsou to hodně kvalitní hry a hodně hráčů je má ve svých topech.
Ja hrál a dohrál akorát dark souls 3 (na klávesnici a myši) a mám doma jedničku remastered. Chci dohrát nejdříve komplet dark souls serii a pak se vrhnout na sekira. Ten mě láká hodně moc.
-
Nedávno jsem dohrál Kotor a jsem zatím 10 hodin ve dvojce. V této SW sérii + Mass Effectu bych si nikdy nedovolil skipnout dialog s companionem. 😀 Víceméně skvěle napsané postavy.
-
1. Fallout
2. Baldur's Gate
3. Mafia: City of Lost Heaven
4. Age of Empires II
5. Heroes of Might and Magic III
Hraji pravidelně každý rok, takže jsem to přestal odinstalovávat.
Tohle téma u pivka nikdy neomrzí. Palec nahoru 😉
-
tam se zasekl snad kazdy kdo to hral :D
Jak tak koukam na seznamy ostatnich, tak jsem totalne zamrzl v minulosti :)
-
🤮totální mainstream.
-
Mě nedávno na desítkách zlobila Steam verze jedničky, kterou mám radši, dvojka jede bez problémů. Možná gog verze jedničky by moje problémy vyřešila ale nechci si to kupovat po třetí, možná až to bude za babku v akci.
-
1.Souls séria (dark souls,Bloodborne)
2.Witchter 3
3.Persona séria
4.RDR 2
5.Yakuza séria
-
Ještě před 5 lety by tenhle seznam vypadal jinak, kromě prvního místa, které hraju pořád dokola. Místo Fire Emblem by byly Heroes od Might And Magic 3, atd. Vždycky jsem byl PC hráč, ale Nintendo si mě získalo v mých 30 letech a dost mi zamíchalo s žebříčkem nejoblíbenějších her a pořád mi s ním míchá, ale předpokládám, že pokud půjde všechno správně tak něco v top 5 vystřídá Cyberpunk 2077.
-
Já hrál dotu hlavně jako mód ve warcraftech 3 (taky skvělá hra). Pak jsem hrál lolko hodně. U toho jsem zjistil (po cca 4000 hodinách) že já nemůžu hrát onlinenovky, protože by hrozilo, že bych asi umřel hlady u kompu 😂
-
Bohužel KOTOR je už trochu starší hra a má problémy na určitých kompech. Naštěstí jsou na netu rady, jak hru zprovoznit.
Hra mi taky padala, ale stačilo vypnout jednu problematickou funkci v nastavení (manuálně jsem přes textový editor změnil jednu položku z "1" na "0" v config souboru) a hra pak jela bez problémů.