Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0tecFura

Tjn 5 je málo. Je to fakt těžký a řekl bych že kdybych to psal za týden, tak bude ta Topka vypadat zase jinak. 

Ja právě nikdy neměl žádný Nintendo. Takže jsem hodně určitě skvělých her nehrál. 

• 0tecFura

Jo Zapoměl. 🙂 co jsem odeslal koment tak se mi vybavuji další a další skvělé hry. 

• 0tecFura

Ty blaho golden axe. Tam jsem se vždy zasekl na jednom a tom samém místě. A až po letech jsem zjistil, že se tam dá běhat a díky tomu vyskočit na římsu u které jsem vždy skončil 😂

• 0tecFura

A jo divinity. Na to jsem Zapoměl a do top 5 by se mi taky vešlo. Řekl bych, že máme dost podobný vkus. 

Kotor je moje zakleta hra. Zkoušel jsem to v minulosti na několika kompech a vždy mi to padalo. První dragon age skvělá hra. Tu mám taky hodně vysoko. 

Shadowrun jsem nehrál. Ale začínám se o to zajímat, když to máš tak vysoko. 

Nier a Deus ex taky boží. I human revolution se mi líbilo. 

• Derp_1337

Série Fallout má hodně odlišnou kvalitu různých dílů. Od dokonalých dílů jako byli Fallout 1, Fallout 2 a Fallout New Vegas to jde až k odpadu jako je Fallout 76.

Takže když si pak z toho uděláš jakýsi průměr tak ta série není zas až takový zázrak.

• MrDonut

Jinak palec nahoru za OT tema, vypada to ze se to pekne chytlo :)

• Derp_1337

Jo, máš pravdu. Spletl jsem si to s Xboxem. Xbox Series S a Xbox Series X budou mít jiné kapacity SSD.

• nezapominate na fallouty ?

• Derp_1337

"DoW 3. díl neexistuje"

XAXA

Takové to selektivní ignorování, kde se skalní fanoušci snaží tvářit, jako by ten díl nikdy nevyšel 😂

Bohužel ten díl vyšel a moc to nepomohlo jménu DoW. Taky jsem byl trochu zklamán.

• 0011

5 je hrozně málo, ale budiž:

1. Baldur's Gate - série

2. Legend of Zelda BOTW

3. Fire Emblem - série

4. Xenoblade - série

O páté místo by museli svést souboj na život a na smrt první F.E.A.R. a série S.T.A.L.K.E.R., ale asi spíš ten F.E.A.R. jednička

• Veskoslav

Myslím, že Jarisko má na mysli klasiku ne? Protože jak digital, tak klasika mají 825 GB SSD ne?

• Veskoslav

1. Zaklínač série

2. AoE série

3. Mass Effect série

4. Titanfall 2

5. DoW série (3. díl neexistuje a to i přesto, že na něm nakonec dost zapracovali)

Čestná zmínka: Dota, CS, Dragon Age série, Civilizace série, Deus Ex série, Half Life série, Doom série, Warcraft série, Kotor série, Jedi Academy série Minecraft a zakončíme to FTL.

• Derp_1337

1.) KOTOR 1 & 2

2.) Dragon Age: Origins (druhý díl a Inquisition taky dobré, ale už to nebyly takové legendy jako jednička)

3.) série Zaklínač

4.) trilogie Shadowrun

5.) Divinity: Original Sin 2

Původní trilogii Mass Effect by si možná zasloužila 2. místo, ale Bioware mě strašně naštvalo odfláknutým koncem 3. dílu. Mass Effect 2 považuji za dokonalý díl.

Jinak čestné zmínky na které nezbyly pozice: Fallout New Vegas, Nier Automata, The Elder Scrolls 5: Skyrim, Neverwinter Nights 2, Deus Ex, Persona 5.

• MrDonut

1.) Golden Axe, 

2.) Diablo 2,

3.) Age of Empies serie,

4.) command and conquer serie ,

5.) Overwatch

• Derp_1337

Záleží na verzi, kterou si koupíš. Jedna verze bude mít podstatně menší SSD (myslím, že to bude mít ta verze "pro socky" bez mechaniky).

Jinak Jarisko vzpomínal na jednu verzi PS4, která taky měla menší HDD. Člověk fakt musel mít smůlu, aby na ni narazil, protože většina lidí si koupila klasickou 1TB.

• 0tecFura

Tahle diskuze vypadá, že bude celkem výživná. Zkusím tady nahodit OT téma. Dokázete říct top 5 svých nejoblíbenějších her  (nebo i serii) ever? Zajímá mě, jak to mají ostatní hráči. 

Je to těžké ale u mě to momentálně jsou: 1. Planescape torment 2. GTA: San Andreas (celá série gta, ale tenhle díl mám nejraději) 3. Série elder scrolls (u mě od morrowindu) 4. Zaklínač 3 5. Sem se tlačí hodně her, závisí na momentálním rozpoložení, ale momentálně bych řekl původni trilogie mass effect. 

• Veskoslav

To systém zabírá tolik? Já myslel, že tak 800 tam bude volného.

• Grimsy

Yikes. S takovým uložištěm do nový generace, to nechceš 😂

• jo bude rvat jako kazde PC narvane do co nejmensi bedny

• Duchino

Takhle titěrný disk se totiž zapomene dost snadno :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit