Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony ať si dělá co chce, ale ten soudce to těžce nezvlád. Poskytování údajů o všech, který se na to video jen podívali... to je určitě příšerný numero včetně lidí, co jsou jen zvědaví a s Hotzem nemají nic společnýho. Dnes je to Sony, dobrý, ty s tím snad nic neudělaj. Ale příště to dají komu? "všechny informace, které na návštěvníky mají" -> jinými slovy má teď Sony emailovou adresu a údaje z profilu o komkoliv, kdo se na youtube díval na zmíněný video a byl přihlášenej. Jak jsem řek - dneska Sony, dobrý. Ale kdo to bude příště, a co třeba s mailovejma adresama udělá? Byla by nepříjemná náhoda prodat informace z profilů zkur *12* reklamní společnosti, schránky se plní a penízky cinkají. Nejsem paranoik, ale v těch datech leží peníze a jak jsou v tom prachy, tak víme co se stává...
  • proč ty údaje dává soud Sony? povedou snad vyšetřování místo policie?!
    já jim ukážu, za trest si hned stáhnu nějakou hru na ps3, i když tu jejich blbou konzoli nemám!
    • Takovy je pravni system v US, dukazy musi prinest zalujici strana sama. Stat ji je shanet nebude. To by musel tim zalobcem byt stat.
  • zlaty to egg's box 3,60 :D
  • Hele, Sony chce informace... supr, to urcite par lidi nakrkne. Zanadavejme si na Sony!!! Smejdi jedi. Ale nedesi Vas spis, ze tyto informace nekdo VUBEC MUZE POSKYTNOUT? YouTube, Google, Facebook, kdokoli... Napisu nekde Hack, Crack, Fack a uz se vezu? Sony mozna informace chce, ale internetove molochy uz je davno maji a pouzivaji :) Arghhh... co budeme delat?!!! :)))
    • ako to nemyslíš ironicky je to vážne na zaplakanie. A myslím, že práve FB má o nás najviac informácií.
      • Myslim to velmi ironicky. Sony to reklo otevrene - reklo to pred soudem... Hele, chceme informace, mame na ne pravo. A hned se vsichni vydesi!!! Nekdo to jen rekl nahlas, ostatni tyto informace dle libosti vyuzivaji - ku prospechu vsech, hlavne jich samych :) Vsichni to vedi. Ale prijde mi, ze az ted si to "vsichni" uvedomili - ze ty informace se daji DOKONCE i pouzivat, ne jen shromazdovat :)
      • Tak FB má hlavně tolik informací kolik mu sám poskytneš, takže je to snad blbost každýho uživatele co na sebe vybleje na FB.
        • veď to je jasné ale aj tak...
  • DMCA Exception for Jailbreaking and Rooting
    Computer programs that enable wireless telephone handsets to execute software applications, where circumvention is accomplished for the sole purpose of enabling interoperability of such applications, when they have been lawfully obtained, with computer programs on the telephone handset.

Tenhle dodatek k DMCA hovoří celkem jasně, stejná situace jako u sporu s Apple, snad ta komedie brzo skončí ve prospěch Geohota, z těhlech fašounskejch praktik je mi zle.
    • A že PS3 je "wireless telephone handsets" jako vyšitá, že? :)
      • ale pro případ, že jsi stále mimo, dosaď si za "wireless telephone handset" PS3 a za "telephone handset" si zase dosaď PS3.
      • Jelikož jsi trochu pomalejší tak ti to zopakuju ještě jednou

"Tenhle dodatek k DMCA hovoří celkem jasně, stejná situace jako u sporu s Apple"

Jestli ti to pořád nedocvaklo, tak tohle je jak jsem napsal dodatek řešící spor s Apple, kvůli tomu byl k DMCA přilepen, nikde nepíšu, že tohle se týká PS3, jen že je to úplně stejná situace a jelikož se právní systém USA řídí precedensy, tak ten dodatek doufám znovu použijí i v tomhle případě.

Už si v obraze?
  • Ach jeje to sa vola paranoja dobre i tam hrabe ten hecker mal plne pravo to haknut ved.Ked nieco kupim tak je to moje a mozem si s tym robit co chcem ci nie???Tak to potom neni vase vy ste len uzvatelia ,nieco ako najomnici :DD
    • Tak toto nieje zas až tak pravda. Ty más nárok iba na hardware, ty si nezakupuješ software, ktorý on očividne poškodil. Ide len o to, že Sony nemôže žiadať údaje, pokiaľ to právny systém nedovoľuje dokonca ani ten náš právny systém to nedovoľuje. To znamená, že Sony ako tretia osoba nemôže mať o nás žiadne údaje, ktoré si vyžiada od inej firmy. To isté ako to s tým Zaklínačom. To by znamenalo následne, že sme v práve my.
  • ... a este jedna malickost, z ktorej sa valam po zemi .. laskavo nepouzivajte pri tych blbeckoch "hackeroch" pojem - sloboda slova, sloboda rozmrdat akykolvek system, sloboda poskodit biznis model firmy XYZ, lebo americke sudy sa chystaju AMERICKEMU vojaku co poskytol udaje serveru Wikileaks /sloboda slova !!!!!/ .. tak dnes mu za TUTO SLOBODU SLOVA CHYSTAJU DOZIVOTIE a DOKAZENIE PORUSENIA ASI 21 ZAKONOV .. tusim .. takze DAKUJEM a DRZTE HUBY, SONY ma plne pravo urobit s tym zasranom co uzna podla zakona za vhodne.
    • Pokud nedelas rozdil mezi hacknutim uzivatelem zakoupeneho HW a pripadnym vyzrazenim vojenskych "tajemstvi", tak tve iq ocividne odpovida urovni tveho projevu *4*
      • ... SLOBODA SLOVA ty blbecku !!!
        • Americky vojak vyzradil informace ktery jso tajny, pak musi pocitat s tvrdym trestem. Cemu na tom nerozumis? Do toho svobodu slova fakt netahej.
          • v tomhle má ten slovenskej bača pravdu, svoboda jako svoboda, ten voják to sice odskáče pokud to neni nastrčená figurka, ale já upřímně nějaký termín "vojenský tajemství" neuznávám, zveřejnil to co bylo ve veřejném zájmu a lidé mají právo to znát, minimálně už proto, že to financují, blbý je, že za svou odvahu zaplatí kvůli špatným, šmejdy chránícím zákonům, ale aspoň si zachoval čest, když už ostatní okolo něj jen nečinně přisluhují.

Ve většině platí "Zlé věci se dějí pod rouškou tajemství, ty dobré jsou na světle" nevím jak je ten citát přesně, ale myšlenka je jasná.
        • smejki
          Free Tibet!
          • To je joe. taková pomatená mentálně nemocná figurka co žije v bludu, že je velký guru ps komunity. prokazuje jí medvědí službu a reagovat na něj je spíše únavné... Ale výkřik s Tibetem mě rozesmál :D
    • To už otravuješ i tady ? *12* Jinak nauč se něco z právní legislativy a pak prohlašuj kdo má na co právo ty joudo.
    • kostejnesmrtelny
      Aby ti nepraskla žilka. *6*
      Nebo lebka. Nebo tak něco. Upaluj se rozkřikovat na games.sk...
  • To že sony zakazuje nakládat s HW, který sem si koupil dle mého uvážení je blbé, ale toto ! Tím u lidí hodně klesnou a mooc si uškodí, Orwell ? ANO sony-Velky bratr, jako já mám právo se koukat na jakákoliv videa na youtube a nemůžou zato být uvedeny moje udaje, a rozhodně tento zákon nemůže být retrospektivně uplatněn ! aby takovýto krok byl legální tak by muselo před otevřením videa(geohot blogu) vyskočit varování že po kliknutí ok jste monitorován...to je jako kdyby sony řeklo, že nesmíme ve vzdálenosti 1.56986metru před ps3 zakašlat, jinak získájí přístup k našemu bankovnímu ůčtu.....!
    Toto je hrubé porušení demokratické legislativy (jak USA tak evropske) a dokonce základních lidských práv (na soukromí), žádná třetí strana (SONY) nemůže získat vaše udaje od druhé strany (youtube,geohotweb) pokud vy k tomuto úkonu nedáte svolení !
    SONY je banda *12*
    • Sony nikomu nezakazuje nakladat s HW, ktery si koupil. Sony se pouze brani tomu, aby nikdo s jeho software nezachazel v rozporu s licencnimi podminkami. Nechapu, jak o ze to tolik lidi nechape. A kdyz uz jsou teda tak hloupi a nerozumi vubec te podstate, o co jde, tak jak mohou o situaci vydavat tak kategoricke soudy?
    • ... zvasty pubertaka, ako som dokazal o post nizsie .. a ano .. pubertalni "hackeri", warez sraci a podobna banda su hovada !!
      • Ano,a Tvůj slovník je opravdu na úrovni...
  • ... nabuduce .. pepici .. zverejnite celu, kompletnu, a UPLNU spravu .. preco robi SONY to co robi.

"Sony told Spero, a San Francisco magistrate, that it needed the information for at least two reasons.

One is to prove the “defendant’s distribution” of the hack. The other involves a jurisdictional argument over whether Sony must sue Hotz in his home state of New Jersey rather than in San Francisco, which Sony would prefer. Sony said the server logs would demonstrate that many of those who downloaded Hotz’s hack reside in Northern California — thus making San Francisco a proper venue for the case."
    • guru joe *1*
    • sleepless
      Oba dva duvody, vcetne tohoto druheho jsou v clanku uvedeny
  • smejki
    kam mám vlézt? chci těm fašistickým srandistům zaplnit databázi zbytečnými daty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit