Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby investovali do kvalitni podpory a sluzeb, nebyli by ani zdaleka tak bohati. :-)
  • Asi myslis ceskou sony, ta je spatna a stejne nic nevyresi, vsechno jen preposila vys a dlouho ji vse trva, lepsi je obratit se rovnou na evropskou. Steam ceskou pobocku nema a nereaguje ani na tom pokusu co ma.
  • Nejlepší je teď asi protest proti studiu, které má na svědomí Payday2 ... psalo se o tom už i ve Forbes.
  • Nestane sa vobec nic, ak by aj steam neumoznil jednoducho offline posledny patch, tak je tu stale warez. Nebudem s tym mat vobec ziadny moralny problem hrat hry co som kupil na steame z warezu.
  • cumpi3
    nemaj cas, makaj na half-life3 *3*
  • cumpi3
    nemaj cas, makaj na half-life 3
  • jsi ocas? opakuji, co to sakra má společného s kvalitou a rychlostí Steam podpory!
  • tak tohle heslo bych zapomněl, než bych došel do ledničky pro limonádu a zpátky *1*
  • Jo, to jsem si rikal u PC her na klasickejch mediich taky..nic se nedeje:)
  • Problém v první řadě vznikl v bodu kdy máš slabé heslo a máš jedno na víc účtech. Nebudu upírat, že Valve nestíhá (ať už z toho či onoho důvodu, který zákazníky nemusí zajímat), ale půlku toho problému si zapříčinil ty sám ;-)
  • Samozrejme ze se to muze stat ale to by steam musel zacit umirat protoze by ho prevalcovala jina platforma a to je rozhodne neco co se zatim nedeje.
  • A to si zkuste představit co by se delo kdyby Steam zacal krachovat. Když neumeji ani podporu poradne..není tezke si odpovědět.....všechny hry v prdelli. Naivni zastanci Steamu jiste budou oponovat ze se to nemůže stat...hmm..stat se muze všechno..krachli uz vetsi a slavnejsi firmy.
  • Mě jako koncového uživatetele zajímá jen jedna věc - jestli to funguje, když potřebuju, nebo nefunguje. Srdceryvné historky o tom, jaké "nečekané" problémy se vynořily a která externí společnost může za to, že Steam nefunguje, jak má, jsou mi ukradené. Můj partner je Valve, ne jeho subdodavatelé. A nechávám(e) u něj dost peněz na to, aby se smekali. U indie vývojáře si možná s pochopením vyslechnu jeho stesky, u korporace s miliardovým obratem ne.
  • TheGGG
    jasně tam píšou, že máš bejt s heslem opatrnej. Chyba je jen a jen na tvé straně. Já své heslo o 16 znacích nikdy u GRU nehlásil, takže se nemusím bát a toho nebohého inda z podpory otravovat.
  • Jj ignorovani KB clanku bylo videt i tady:

"Já sám jsem řešil na steamu dvakrát situaci kdy některé funkce steamu schazovaly samotný steam...
    Po měsíci, kdy jsem nedostal odpověď, jsem prostě musel přeinstalovat steam a problém byl vyřešen..."

Hadej co je prvni rada kdyz zadas do supportu ze mas problemy se Steam klientem? :D
  • Proč to nechcete přiznat vy prdoší? Origin je co do zákaznický podpory asi ta nejlepší dostupná služba. Schválně si vyzkoušejte něco vrátit nebo zavolat, že máte problémo a možná, když se problém nevyžeší dají vám zadara nějakou gamesu. Steam, stejně tak jako Valve je jen velkej stroj na dojení cecíčků milionů oveček.
  • Jo tohle jsem taky od Valve tak nějak nepochopil.
  • Hanzales
    Já zatím support za těch 11 let nepotřeboval :) Už při prvních 5-8 hrách jsem si uvědomil riziko a zvolil heslo ve smyslu: EJHcn47tRf45dC43 a zatím to musím zaklepat. Ale tak jako tak ten kupónek od grafiky na HL2 mám furt schovaný, kdyby něco :)
  • děláš si srandu? a to je má jako omlouvat za pomalou a neschopnou podporu jo? :D Jdi spát..
  • přesně.....každej den minimálně několik krátkých výpadků....neustále musím kontrolovat https://steamstat.us/ proč nemůžu dávat trade, kupovat/prodavat itemy apod....fakt nechápu jak si tak velká firma tohle může dovolit, tyhle neustálé výpadky
    když jsem hrál na neoficiálním serveru wow, tak i ten byl stabilnější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit