Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Hle, troll.
  • Z tvé slohovky soudím, že tě to hodně s..e. No jen tak dále, klidně tu napiš další svou "chytrou a inteligentní" analýzu, je to vždy kvalitní příspěvek týkající se hry Zaklínač 2:)

Prosím ještě více takových vzteklých výlevů Cahire *2*
  • haha to mi dělá radost, nejradši bych si koupil tu hru 4X protože jednak vypadá kvalitně a navíc je zatím exkluzivně na PC a konzoláci musí pro změnu čekat haha *1*
  • Takhle to bude vypadat na minimální detajly? ... Wow. Na ty to budu hrát a teď se těším ještě víc :D Děkuju za link
  • To Kostěj Nesmrtelný: SPOILER Když se Ciri dostane do našeho světa a potká nějakého Angličana (jestli si to dobře pamatuju), tak ten později někde tvrdí, že viděl zvláštní dívku, která mluvila nějakým románským jazykem.
  • Core
    Díky za odpověď, bohužel spíše narážím na to, že hry nejdou hrát v okně, jako tomu bylo dříve u starých pecek. Možná mám jen smůlu na výběr her. Víceméně nehraju nic než RPG...
  • janchor
    Tvůrci o tomhle otevřeně mluvili na několika herních výstavách. Konzolovou verzi mají v rozpracovaným a momentálně zapauzovaným stavu. Jestli dojde zdárnýho konce záleží na víc faktorech, hlavně ale přijetí dvojky.
  • janchor
    Preview verze byla osekaná o většinu tradičních in-game options, ale u plný bych se hodně divil, kdyby neběžela i v okně. To je přece vcelku standard, ne?
  • Core
    Proto jsem psal, kdo neviděl... Já to objevil prvně. *8*
  • To uz tu bylo davno *6* a ne jen tu.
  • Core
    Zrovna jsem na německém PCGames.de objevil perfektně vyřešené porovnávání minimálních detailů versus maximální (stačí v obrázku pohybovat vertikálním posuvníkem zleva doprava). Škoda, že ty obrázky nemají větší velikost. Mrkněte sem (pokud jste ještě neviděli):

http://www.pcgames.de/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-PC-232263/Specials/The-Witcher-2-Minimale-vs-maximale-Grafik-Settings-PC-Games-mit-ersten-Details-zu-den-Optionen-819544/
  • A nevíš nakolik je tohle tvrzení podložený nějakou tiskovou zprávou nebo rozhovorem s tvůrcema?
  • Core
    To máte na Slovesnku poměrně výkonnou poštu... Unás jsou kraje, kde se ani nedozvíš, že máš na poště balík *3*
  • Core
    Kdyby náhodou četl tento příspěvek Lukáš Grygar, který měl tu čest prubnout Zaklínače 2, měl bych dotaz: MAXIMÁLNĚ by mě zajímalo, zda se bude dát (podobně jako první díl Zaklínače) hrát v okně... Mám jako grafik velkou úhlopříčku a hry hraju vždy, když je to možné, v okně... Je tato možnost i u druhého dílu? Opravdu bych tuhle možnost ocenil, i když podobné přání mít asi drtivá většina hráčů nebude...
  • SPOILER Když se Ciri dostane do našeho světa a potká nějakého Angličana (jestli si to dobře pamatuju), tak ten později někde tvrdí, že viděl zvláštní dívku, která mluvila nějakým románským jazykem.
  • o průser roku se už postaral DA2
  • trolo
    ja ho uz chcem doma! to nevydrzim. a najhorsie natom je to ze aj ked uz bude v obchodoch 17 ja ho budem mat az 18 :(
  • Proč ne ?
  • Konzolova verze prijde az na zaklade uspechu PC verze.
  • Zdar, asi to tu už padlo, ale jak se to má s konzolovou verzí? Byla oficiálně potvrzena/vyvrácena nebo jak? Dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit