Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gerald: Umím docela slušně kouzlit; Triss: A taky docela slušně smrdíš, poznala jsem to protože všem veverkám pukly hlavy. *1* *1* *1*
  • Lidi, proč krmíte troly? :) Čím víc se budete vztekat, tím větší radost budou mít. Jen rádi provokujou, nejsou to jejich pravý názory. Prostě ignorovat. ;)
  • Tipuji, že v úvodu hry je ukryt odkaz na Assassin's creed.
    • a kde to tam presne je ? nemuzu to najit :D ani za boha - a to jsem dohral vsechny ti AC
    • Dobrý vtip *1*
    • Amylee.Anderson
      Smutné.
    • janchor
      Trefa!
  • U mě to bude tak, že si koupím sběratelku (předobjednáno) a až budou penízky, tak nějakej stroj, na kterém to rozjedu :D
  • troška do mlyna nech je sranda,
    niekto písal že sa akosi nemôže rozbehnúť zo zaklínačom 1, mal som podobný problém nainštalovaný som ho mal asi 4 mesiace skúsil som začiatok a nie a nie sa do hry poriadne dostať (asi to bolo tým že som hral niečo iné) ked prišlo sucho tak som sa do toho pustil a po pár hodinách to skončilo po týždni hrania a super zážitok z hry
    prečítal som všetky knihy už niekolko rokov dozadu všetky mám doma, ano je pravda že zaklínač má super zázemie v knižnej predlohe na rozdiel o iných

na vyjadrenia ohladom porovnania DA2 a zaklínača 2
    Dragon Age 2 nesiaha po päta ani zaklínačovi 1, také blbosti o tom aké super je DA2 píšu iba decká z IQ 50 a menej, ktoré poriadne RPG nikdy nehrali a vôbec nehovorím o tom že by nejakú knihu vôbec čítali
    súhlasím z názorom na DA2 že ako hra je dobrá (DA1 super) ale ako RPG .... ja som to nazval diablovina lebo iné to ani nieje ... klikfest
    • IQ 50 už je mentální retardace, proto je pochopitelné, že takový člověk nemohl nikdy hrát RPG ani číst knihy. I když třeba takový slabikář by možná dal...

Jinak píšeš samozřejmě hovadiny, jelikož nevíš, co to RPG vůbec je, ty klikfeste.
      • Zabil *1*
    • No tak třeba já se naklikal (pro příklad, můžete doplnit jakékoliv staré iso RPG) u BGII víc, protože u DA2 jde ovládat pohyb na wsad
      • páni DA2 je čistá akčná hra z pár RPG prvkami nič viac, hral som to viem o čom to je, ano hold smola vydala sa iným smerom
        • Vždyť to má úplně stejný systém jako jednička, akorát to má jinou kameru a animace. Jste pokrytci.
          • No to bych netvrdil. V DA2 jsem se přez většinu bojů prostě nějak "proklikal", ale v DA-O jsem často strávil více času hodnocením a řešením situace... strategie byla prostě nezbytná a boje jsem si tak víc užil, ale u DA2 je strategie vskutku druhořadý prvek. Jinými slovy, dle mého názoru DA2 ztratilo mnohé z toho, co činilo DA-O tak záživným. A Zaklínač 2? Ještě není, tudíž se nevyjadřuji...
    • Každé RPG je diablovina, když neumíš anglicky :)
      Jinak legrační komentář, diký za něj, pokračuj :)
      • Musí se to tu trochu osvěžit.
        Už přes týden jsem se tu nehádal :)

Stejně nevím, proč by každý RPG mělo být clickfest.
        To nechávam čistě pro Diablo a jeho klony.
        Jo, hold v každý hře se kliká. To z ni nedělá ješte Diablovku.
        A jestli jo, tak scifi strategie jsou FPS +Diablo dohromady. Klikáš a jsou ve hře pistolky !
    • Ty asi nemáš páru o tom, co je to clickfest že ?
      DA 2 to rozhodně není.
      Takže pomlč o IQ 50 a dětičkách...

Jinak - DA 2 je skvělá hra, ale nedá se srovnávat s DA:origins...
      hold se vydala jinou cestou. Méně RPG prvků, ale o tom DA 2 je. Příběh na úkor RPG.
    • že by ten odkaz v hre bol na Bards Tale?
  • trolo
    ja ho uz chcem doma! to nevydrzim. a najhorsie natom je to ze aj ked uz bude v obchodoch 17 ja ho budem mat az 18 :(
    • Core
      To máte na Slovesnku poměrně výkonnou poštu... Unás jsou kraje, kde se ani nedozvíš, že máš na poště balík *3*
  • Z tvé slohovky soudím, že tě to hodně s..e. No jen tak dále, klidně tu napiš další svou "chytrou a inteligentní" analýzu, je to vždy kvalitní příspěvek týkající se hry Zaklínač 2:)

Prosím ještě více takových vzteklých výlevů Cahire *2*
    • Znam taky jednoho cloveka, ktery si mysli, ze jeho dusevni a nazorova nadrazenost je sexy, pritom je vsem k smichu, umele ho v tom stavu udrzujeme, je to sranda, vim jsme kruti:(
      Proto osobne nechapu Cahira, proc psal takove slohove cviceni na adresu cloveka (tebe), ktery ocividne trpi Dunning-Kruger komplexem:-)
      Takovych jako ty beha po svete opravdu spousta a paradox je ten, ze v realu jsou casto dost malo slyset a jedine, co jim zbyva je trolovat zde na forech:-)

Keep up good trolling, buddy:-)
    • Mně to zas tak moc nevadí, to spíš tobě by mělo - ty jsi tu ten retardovanej *3* . Dal jsem si tu práci, protože jsem doufal, že si možná všimneš jaké hovadiny jsi psal, a pochopíš, čím jsi ostatní otrávil. Asi se to minulo účinkem.
    • kostejnesmrtelny
      Hle, troll.
  • Zaklínač bude super, ale.... dech mi vyrazila ta grafika. Postavy vypadají prostě kouzelně. Původně jsem upgradoval kvůli Skyrim (a kvůli rozbitému PC), ale vidím, že Zaklínač mě odmění už pár měsíců před tím...
  • Takže jediný problém je zaměřování herních předmětů? Nic co by nešlo nedoladit. Prostě to bude bomba.
  • Core
    Zrovna jsem na německém PCGames.de objevil perfektně vyřešené porovnávání minimálních detailů versus maximální (stačí v obrázku pohybovat vertikálním posuvníkem zleva doprava). Škoda, že ty obrázky nemají větší velikost. Mrkněte sem (pokud jste ještě neviděli):

http://www.pcgames.de/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-PC-232263/Specials/The-Witcher-2-Minimale-vs-maximale-Grafik-Settings-PC-Games-mit-ersten-Details-zu-den-Optionen-819544/
    • Mno i na nejnizsi se da na hru koukat, o duvod vic, proc jit do konz. verze
    • Takhle to bude vypadat na minimální detajly? ... Wow. Na ty to budu hrát a teď se těším ještě víc :D Děkuju za link
    • To uz tu bylo davno *6* a ne jen tu.
      • Core
        Proto jsem psal, kdo neviděl... Já to objevil prvně. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit