Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde je veta : Grafika sice neni nic moc, ale tvurci maji jeste skoro dva mesice, tak doufame, ze jeste neco vylepsi? :-))))

Ted vazne... paradni prerecenze a tesim se az to konecne vyjde... :-)
  • Řekl jsem si,že nebudu číst žádné dojmy,ať jsem co nejvíce překvapen,ale neodolal.Lukáši napsal si to bezvadně!Já už stříhám metr až si půjdu pro sběratelku:-)Jo a potěšily mě ty odkazy na knihy,znovu jsem je pročet a je to luxus!!!
  • Na 100% kupuji. *4*
  • "v praxi mezi nepřáteli často zcela nepochopitelně střídá a nepomůže ani sebesvižnější kvedlání kamerou". "neobratné trefování aktivních předmětů". Hmm, takže přesně to, čeho jsem se na základě ukázek bál. Dechberoucí scenérie jsou mi celkem ukradený, ale chaotické ovládání nechci. Snad to ještě doladí, kluci jedni kolenatí.
    • misho8723
      Tak s tým by som si nelámal hlavu. Zatiaľ toto je prvé preview, kde som sa dočítal o záporoch bojového systému. Ak dosiaľ ani na amerických weboch, na ktorých sú dosť puntičkári, nesťažujú nato, tak to asi nie je až taký problém. Na ukážkach na nete to nevypadá, žeby s tým mali ľudia problémy.
      A čo sa týka jednotky, ja osobne mám kúpenú Rozšírenú verziu, ale ešte som ju ani poriadne nenainštaloval. Hru som prešiel s pôvodnou verziou a s ňou som nemal najmenšie problémy a bojový systém sa mne osobne veľmi páčil. A z dvojky som aspoň zatiaľ úplne vedľa. A pár záporov spomenutých Lukášom je len dobré pre psychiku :)
    • O tom nemám pochyb. Jednička taky byla tak trochu nedodělaná a já osobně jsem si jí pořídil až po urychleném nahrávání... Tady taky celkem očekávám, že případné nedodělky opraví. Ale snad to už bude vychytanější než jednotka ;]
  • Škoda že geralt nemá ty 2 meče na sobě stylově hozené jako v 1. *1* chci se zeptat jestli se to dá nějak upravit nebo jestli je má na zádech vedle sebe jako na screenech?
    • Spíše je škoda, že se nerozhodli pro vytvoření skutečného RPG, ale místo toho opět vydávají klikačku pro masy.
      • Mohl bych se zeptat co považuješ za "skutečného RPG"?
    • Na offic. fóre sa to niekto pýtal, ale budú len takto vedla seba, takže jedine môžeš počkať na mod.
  • sakra su tu spomenute v podstate 3 herne serie, BARDS TALE (3 casti) + zroku 2005, COD (co tu je asi iba pre vtip_), a MIGHT AND MAGIC (9 casti, ked dobre viem), tak a kedze odpoved je niekde tu , tak som to zhruba zhrnul, takze co to ma byt, ja sa priklanam k might&magic, ale aj bards tale ma svoje hm opodstatnenie, tak neviem fakt, mozno sa odpoved na tu sutaz da najst aj cez google ale tu som jasnu odpoved nenasiel
    • A kde to hledáte?Kde se to dá zjistit?
    • Zkuste kouknout na třetí stranu *3*
    • ked je to fakt assassins creed ako ssom to tam na 3 krat prehladal, tak omg, toto co som pisal neberte v nic, som slepy a to dost
      • ja by som povedal skor M&M jak Assasins Creed hmm
        • moze to byt Gothic Neverwinter Nights M&M vsetko mozne ...
  • že by odkaz na Gothic?
  • Zdar, asi nikoho nenapadlo luštit ty "runy", co si v CDPR vymysleli, co? Trochu jsem na to mrknul a zjistil, že je to z větší části zkopčená a trochu upravená velkomoravská hlaholice, daj se vcelku jednoduše číst všechny nápisy na mapě (když máte před sebou tu českou, podle který je to udělaný ve hře) a třeba na tý šachovnici je napsáno "smierc" (teda "smrt") atd. takže jazyk bude asi polština, písmo ta jejich "zaklínačovice". Čest, a kdyby měl někdo zájem luštit se mnou, pište na jirkasirka321@gmail.com
    • A světe div se, tady http://games.tiscali.cz/zaklinac-2-vrahove-kralu-13251/galerie/198852?articleId=55442#title je zase psáno "Lorem ipsum"! Fajnovka
      • Nj, na všech kontraktech je napsáno to samé
  • Core
    Kdyby náhodou četl tento příspěvek Lukáš Grygar, který měl tu čest prubnout Zaklínače 2, měl bych dotaz: MAXIMÁLNĚ by mě zajímalo, zda se bude dát (podobně jako první díl Zaklínače) hrát v okně... Mám jako grafik velkou úhlopříčku a hry hraju vždy, když je to možné, v okně... Je tato možnost i u druhého dílu? Opravdu bych tuhle možnost ocenil, i když podobné přání mít asi drtivá většina hráčů nebude...
    • janchor
      Preview verze byla osekaná o většinu tradičních in-game options, ale u plný bych se hodně divil, kdyby neběžela i v okně. To je přece vcelku standard, ne?
      • Core
        Díky za odpověď, bohužel spíše narážím na to, že hry nejdou hrát v okně, jako tomu bylo dříve u starých pecek. Možná mám jen smůlu na výběr her. Víceméně nehraju nic než RPG...
  • Zaklínače mám rád a pevně věřím ,že i tento díl bude super ,snad jen ta grafika se mi opravdu nelíbí *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit