Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 - dojmy z prologu a prvního aktu
11.4.2011 | Lukáš Grygar
175 příspěvků
-
Má někdo představu, kolik dlc k tomu asi bude? Abych věděl jak dlouho mám čekat na "kompletní" a neořezanou hru? Už teď vidím v předobjednávkách DLC Magie a je mi na blití.. DLC k ještě ani nevydané hře?
-
-
Proč ne ?
-
-
Wraith - naprosto parádní monstrum (viz níže). Fakt se mi hodně líbí, jde z něj správný děs. Tohle až na nás vykoukne někde ze tmy, osvícené lucernou, co drží v pařátech, pecka...
http://www.pcgames.de/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-PC-232263/News/The-Witcher-2-Exklusive-neue-Screenshots-aus-den-ersten-Levels-819975/galerie/1510035/?fullsize
+
http://www.zing.cz/screenshoty/102/zaklinac-2/fullscreen-36794 -
Geeeeralt! Už aby to vyšlo, mam předobědnanou prémiovku na xzone....
Zatim to vypadá že se druhýmu zaklínačovi podaří překonat i toho prvního.
A Dragon age má štěstí že vyšlo o dva měsíce dříve než zaklínač .... takhle si ho pár lidí třeba i koupí. *1* *1*
Btw určitě tam jedou do dragon age *5* -
Dragon Age 2 strci Zaklinace 2 do kapsy, stejne jak to udelala jednicka. Nikoho nejaky nesmyslny zaklinac nezajima, trapna hra. Ocekavani tak 2/10 za snahu se priblizit Dragon Age, bohuzel marne. *5*
-
-
Dragon age 2 = slabší grafika než zaklínač 2
slabší příběh (bez knižního základu)
mizerný lokace - jeskyně je ve hře jen jedna ale různě zabetonovaná *12*
Hawke na Geralta prostě nemá
Varric nemá na Marigolda *5*
ale vyloženě špatný dragon age není- ale i tak je to jako srovnávat teplýho bráníka s vychlazenou Plzní *3* -
A pak ses probudil a utřel slinu *1*
-
ty ses dobry vemeno....DA je pro hrace co nemaj mozek...
-
-
A Zaklínač co nemají koule. Zaslepenci, někdo vám rýpne do oblíbené hry a vy se div neposerete. *2*
-
-
To víš, troly nemá nikdo rád.
-
-
Protože jsou všichni hloupí a skáčou jim na špek. Já mam ty vaše tzv. "trolly" ráda :P
-
-
Běž se léčit, Felčare... *12*
-
-
Pokud zaplatíš léčbu, tak nevidím problém! Ovšem to na věci nic nezmění! *3*
-
-
-
-
Dúfam, že si to myslel ako vtip, potom *1* .
Keď nie, tak od Dragon Age 2 je lepší už aj Zaklínač 1 a tiež aj DA 1. Aj keď vydajú len beta verziu zaklínača 2, tak aj tá bude lepšia ako DA 2. -
-
Rozhodně bych zase tak nekřivdil DA2, je to slušná hra, přece jen 1 byla lepší, ale teď není řeč o DA ale o Zaklínači.
Zase musím nahodit zasmušilý výraz a napřáhnout ruku k panu DragonMaster, který z úst vypouští nemravné bludy.
Zaklínač 1 že byl propadák? Že 2 bude ještě horší?
Kdyby už nic jiného, čísla říkají opak. A z vlastní zkušenosti vím, že The Witcher 1 byla jedna z nejlepších RPG co jsem kdy hrál.
Takže bych s těma argumentama šetřil.. -
-
Ne, neni DAO2 je takova sracka, ze vetsi jsem uz dlouho nehral. Podle for si uz i sami Bioware uvedomili, ze hodne, ale hodne prestrelili.
Zaklinace 2 jaksi nikdo hodnotit nemuze, protoze jej nikdo nehral. -
-
Říkat o DA2, že je to totální sračka, je zhruba stejně zcestné, jako říkat, že je to hra dokonalá. Oběma těmito extrémními názory zasviňují fóra pouze idioti.
-
Ačkoliv vím že tohle nemá se Zaklínačem nic společného.... můžeš mi říct kde na fórech se stalo to co popisuješ (tzn. přiznat si že to podělali?). Jediné co já viděl bylo vytvoření fór jen pro registrované a večný boj fanboy vs. troll.
-
-
-
-
-
Vím, že je to asi nereálné, ale tak mě napadlo jen tak ze srandy, když teď tak letí CoD, co tam tak dát odkaz na Kalec. To by byl moc povedený vtípek.*4* Přece tam nemusí být jen odkaz rpg.
-
-
ak chces funny odkazy na veci ktore letia alebo leteli niekedy tak si zahraj Magicku
-
-
Tesim sa jak malej *1*
-
Zaklínač 2 snad už ani neměl vyjít, protože jednička nebyla příběhově příliš zajímavá a svět v kterém se odehravá se mi taktéž nelíbí (ale to nelze vyčítat vývojářům, protože svět vytvořil autor knihy o Zaklínači). Takže snad i vydání této hry mě příliš nezajímá, ale kdoví, třeba dokáže zajmout. Já nepochybuji o tom, že fanoušky zaujme, ale je tato hra schopna zaujmout i nové hráče? Myslím, že ne.
-
-
Myslím, že přemýšlíš až moc. A v tvém případě to evidentně nedělá dobrotu *3*
-
-
Tak uvidíme až hra vyjde a možná by především vývojáři Zaklínače měli více popřemýšlet*3*
-
-
No to jo! Ať vývojáři už teď přemýšlejí nad chybami, které možná vůbec nespáchali, PROTOŽE to ještě NIKDO NEHRÁL. Buď máš křišťálovou kouli, a nebo máš v hlavě nasr... Já jsem pro druhou možnost.
-
-
O chybách jsem se nezmiňoval ty troubo:), takže si svoje domněnky nech pro sebe. Vývojáři především mysleli na vytřískání z ubohého Zaklínače další prachy a nad tím by se měli zamyslet. Až hra vyjde, tak na výčet chyb nějaká diskuze s pubertálním Cahirem (který kolem sebe začne kopat o ohánět se vyrazy typu nasr... jen proto, že mu někdo zkritizuje jeho zamilovanou hru), již nebude stačit. *2*
-
-
Pubertální? Ten věk už mám dávno za sebou, ale pořád se mi to zdá jako lepší přívlastek než ten, co mám schovanej pro tebe: KOKOT! Pěkně si ty tvoje pindy rozeberem... 1)"Zaklínač 2 ani neměl vyjít" Co tohle znamená? Nechápu, nerozumim, chce se mi zvracet. A) nic o tom nevíš B) nehrál jsi to C) přiznáváš, že ty sám ten svět rád nemáš. Z toho plyne, že bys nerad, aby vycházeli hry, které nemáš rád. Navíc uznáváš a víš, že spousta lidí tu hru zbožňuje, ale i přesto přese všechno bys nechtěl, aby hra vůbec vyšla. Gratuluji! Chtěl bych tě za hlavu nového totalitního státu. "Dokáže zaujmout nové hráče? Myslím, že ne." Z čeho tak usuzuješ? Opakuji, nehrál jsi to a nic nevíš. Takže to opět nebude domněnka podložená racionálně, ale na základě tvých emocí - prostě tu hru nemáš rád. A protože ji nemáš rád ty, tak se prostě nebude líbit žádným hráčům, kteří nejsou fanoušky. Stejně jako v prvním případě, tak i zde se projevuje tvoje sebestřednost, arogance a netolerance. Dostál jsi tedy svému statutu kokota, mám z tebe radost.
O chybách jsi se nezmiňoval? A o čem jsi se zmiňoval, když jsi řekl, že hra by neměla ani vyjít a že vývojáři by se měli zamyslet? Jo prej o penězích, kteří vývojáři tahají z hráčů... Tvrdit takové věci můžeš pouze v případě, že tě hra na základě něčeho zklamala. To znamená, že měla CHYBY. Jakou jinou hru než takovou, která je určena na "vytřískání z ubohého Zaklínače další prachy" bys takto nazval? Asi těžko hru kvalitní, že. Takto bys hovořil jen o takové, která má zásadní CHYBY. Nemůžu si pomoct, ale ty o chybách hovoříš, jen si to sám neuvědomuješ (protože jsi kokot). Jenže tebe zklamat zatím ani nemohla, jak už bylo vícekrát řečeno. Opět tedy soudíš na základě svých emocí, nikoliv nějakého racionálního zkoumání.
PS: Pokud je ti více než 15 let, je mi tě líto, stejně jako tvé potencionální přítelkyně, přátel a dalších lidí, kteří budou nuceni "těšit" se z tvé přítomnosti. -
Chcem reagovať na tvoju hlášku "Vývojáři především mysleli na vytřískání z ubohého Zaklínače další prachy a nad tím by se měli zamyslet." prečo si myslíš že chcú z neho len vytrieskať prachy ? Jednotka bola mega úspešná získala toľko ocenení že s tím nikto nepočítal ... Zaklínača 2 robili už od dokončenia jednotky a robili ho poctivo (aspoň čo sa tika preview článkov tak ukazujú na to že hru neodflákli ) to nie je prípad ako Dragon Age 2 ktorý je ukážkový prípad toho že niekto chce zo značky vytrieskať čo možno najviac prachov za čo najmenšiu prácu ..
-
na trieskanie penazi zo zavedenych znaciek tu mame EA a activision. ze ta huba neboli toto hovori o zaklinacovi. nejak sa nam tu trolovia premnozili. co im to rodicia davaju zrat? zachvilu ludia vymru a budu len trolovia co budu trolovat vsade kde bude mozne *12*
-
Mimo mísu? Definitivně.
-
Otazka je, proc ty tu vubec strasis a ty fanboye provokujes svoji radoby inteligentni a konstruktivni kritikou:-)
Hru si ani nehral, jednicka byla podle mnohych naprosto paradni, tobe se nelibila, ok, tak proc nam to porad cpes??
-
-
tak to je odpověď za 2 bludišťáky *1*
-
-
-
-
-
Cahir a jeho destruktivní logika *1* *1* Nejdřív se ji nauč používat, potom piš!
-
Vůbec nepochybuju o tom,že to bude pecka.Spíš přemýšlím o tom,že počkám na patche.Gerald není zajíc-neuteče:-)
-
-
GeralT!!!
-
-
Sorry,Nilfgaarďane *3*
-
-
-
Kokot z dupy :) a dragon age 2 RPG roku :) nevim kde jsi na to prisel. Myslim si ze jsi moc omezeny kdyz tvrdis ze je to slabota, hral jsi vubec jednicku ? Miluju debily co jeste nehrali tu hru a uz tvrdi ze je to picovina. A minusy si strcte nekam, jenom reaguju na toho debila co tvrdi ze je to slabota