-
parada jsem jeden stech lidi co hru nemuzou dohrat kvuli chybe v questu Blood Curse. Takze rychle ztracim nit v pribehu.
-
sak temhle frajerum je treba neposlat ani korunu. Tim je clovek vypece nejvice at zerou treba ty svoje vylisovane cdcka... Cdprojektu sem rad poslal kolem 2K za zaklinace a jestli vydaj i trojku lidne si to momentalne predobjednam takovou v ne mam duveru
-
jestli si to nepletu je to ten ozraly trol kteremu nekdo zabil jeho milou a on je z toho hotovy tak chlasce vodku a kasle na most. Tvuj ukol spociva v presvedceni trola aby se dal o most staral a to jde jen tehdy kdyz mu najdes vraha jeho manzelky. Myslim ze se da jeji hlava ivyhrat v kostkach ale me ta mezihra moc nejde tak se venuju jen pace a boxu... Kazdopadne samozrejme trola jde zabit ale proc to delat me prisel sympaticky ikdyz byl naplech *5*
-
Jo, zatím chlapci makají a hra šlape a prodává se. Snad jim to nestoupne do hlav a i dál pojedou s takovou péčí. Pak budou spokojeni oni i hráči.
-
*8* *2*
-
Tak a teď by mě zajímalo jak to stáhnu když se tam nemůžu připojit furt :D:D:D
-
Já věděl, proč si mám počkat. Ale sběratelská verze exklusivní. Alespoň jsem se měl do dneška čím kochat. *1*
-
Prosím, mohl by mi někdo zhruba napsat, o čem quest Troll Trouble je? Během prvního dohrání Zaklínače mě potkali dva úkoly kolem trollů a netuším, jestli to teda nebyl jeden z nich :D
-
Já mám to štěstí, že mi to nepadá a jede plynule na ultra bez samplu, ale je moc fajn, že s tím patchem tak pohli, snad to zabere a lidi si to konečně vychutnají na plno. Pro mě 10/10 :)
-
Doufám, že to přidají jako nové znamení. Po použití se okamžitě všechny ženské postavy vrhnou na na sebe.
-
my favorite kind of magic *5* LESBOMANCI *8*
-
evropští vývojáři si svých hráčů cení ..... objeví se chyba okamžitě odstraní
naopak zámořští když se objeví chyba slibují hory doly a pak nám na forech nakonec nadavájí že to není chyba ale že jsme nepochopily zadání úkolu a špatně jsme hráli hru -
Best magic :D
-
Super těším se na ty trolí trable při druhé hře....
Lesbomania!!! *1* *1* -
chvalim ze to tak rychlo zmakli... nie ako posahany bioware kde ten DX bug uz v deme hovorili ze vedia o tom ze bude opraveny a potom po vydani hry mesiac - 2 nic a potom uz ani neviem nakolko som nato kakal
-
no uz aby to bylo venku