-
tady mate ten patch. s oficialních stránek to asi moc nestáhnete , nefunguje ani register\login natoz nějakej patch http://dataport.cz/file/270784/zaklinac-2-cz-patch-1-1.zip
-
Já už se na ty patche přestávám těšit tak moc. Tenhle je pro mně kvůli ovládání zásadní a ups, odklad :) To samý s DCS A10-C, ten patch je pro mně taky zásadní a taky o týden odložen. Už si začínám myslet, že za to můžu já (boť se tak těšám) :D
BTW autorům nelze nic zazlívat. Dělají co můžou a nějaká ta bačkora se může ve finishování patche vždycky vynořit.
No počítejte s tím, že oba výše zmíněné patche vyjdou v pátek večer, pak mi končí volno a začíná práce *2* Naštěstí pro většinu práce končí a volno začíná ;o) -
patch odložili:
"Dobrá zpráva je, že je patch připravený. Ta špatná, že jsme odhalili několik problémů v infrastruktuře serveru, díky čemuž je jeho stažení nemožné," dočteme se v oficiální zprávě.
"Chtěli bychom se tak omluvit našim fanouškům, že jsme nesplnili slib a nevydali patch včera večer. Jakmile budeme vědět další podrobnosti, dáme vám vědět." -
Taky na to čekám, chci to rozjet znova s jinýma volbama a s troll trable
-
zaklinac jednotka bol super a to ze sa ti nepacil je tvoj nazor takze ok. ale to ze HW narocnost co to je? LOL,... sa pozri jaky mas PC... CPU lol strasne stary .. 2gb ram je uplne nedostacujuce pre VSETKY dnesne hry. a gtx 460 neni ziadna vyhra no je to dobra karta ale ten tvoj procesor ju strasne brzdi.... takze radsej neuvazuj o upgrade ale o celej vymene (max grafika sa da este prezit). crysis je cisty konzoloidny port to ide 60fps aj na 7 rocnom PC
-
Nic *1*
-
první zaklinač byl DĚS snažil sem se mu přijit na kloub a zkusit ho hrát asi 5 hodin ale nic... hrozny animace, sterilni prostredi, nemožnost překonávat pár centimetru vysoke překažky a nutnost je obcházet..... Dvojka už je mnohem lepší a opravdu mě baví! ale ta HW naročnost co to jako je???? AMD 64X2 6000+ 2Gb RAM a GF GTX460 1Gb i crysis 2 i Crysis jedna naprosto bez problemu na plný. asi přikoupim ramky :X
-
No tak co je s tím patchem? :-/
-
Co je to za hloupost. Prvni Zaklinac mel bugy(ktera hra dneska nema),ale dal se normalne hrat od vydani. To same druhy dil. Jasne ze na fora pisi lide s problemy,ale to neznamena ze je jich vetsina. Ti ostatni v klidu hraji. Pro me za me si hru stahni,ale neomlouvej si to zabugovanou hrou .
-
Když vyšel první Zaklínač a jeho recenze, nadšeně jsem si ho za 999 Kč koupil, ale byl naprosto nehratelný kvůli bugům, teprve za 1/2 roku po vydání asi 3. patche se konečně dal dohrát. Tak vidím, že tvůrci dvojky se asi nepoučili, proč nejsou schopni vydat hotové hratelné dílo? Radím nekupovat, ale stáhnout z netu, vyzkoušet a pak možná koupit !
-
az bude tak se stahne automaticky
-
ta hra je evidentně dělaná pro plochové bordeláře *1*
-
Ja mam na plose spousty veci ktere maji svuj specificky poradek. Kdyz to snizim z 2560x1440 na 1680x1050 tak se budu zase tyden zabydlovat :o/ Nez jsem tu hru vubec poprve spustil tak jsem uz docela zoufal nastesti strejda gugl nakonec pomohl...
-
hej stalo sa mi zmenil som limit textur a resetol pc
-
v souboji NESMITE pouzit ten hromadny ukoncovak...nevim mozna se nesmi vubec pouzit ani specialka od jineho stromu dovedosti...proste kdyz nepouzijete X tak funguje vsechno jak ma
-
hm me jede hra v 1920/1200 ve fullscreenu
-
Lidi stalo se nekomu že když se hra začne načítat tak se prostě načítá a nic se neděje třba 15 minut ? A za žádnou cenu se nepustí hra.Do menu se dostanu vyberu novou hru ale začne se načítat a konec... Díky za odpovědi...
-
Dohráno... parádní konec a těm co se nezdál? Je to přeci dvojka a upřímně já jsem ještě více nadšený než u knih...
BTW: !!!!minispoiler!!!! Jsou tam super náznaky na jiný Zaklínače zmije? Že by možnost za ně hrát ? :-)minispoiler -
Autoři dnes vydali prohlášení, že chtějí patch vydat ještě dnes. Probíhají poslední testy, které rozhodnou jestli patch vypustí, nebo ještě ne. Podle posledních zpráv, jestli ,,testování dopadne dobře,,: vyjde patch někdy v nočních hodinách, nebo až ráno...
-
V zásadě řeším podobný problém - rozlišení. V mém případě pomohlo dočasné snížení rozlišení desktopu na 1680x1050 a hra se pak spustí na fullscreen (dle nastavení grafiky).