Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno to je samozrejme dost pravdepodobny ze jsem magor a to s tou sikovnosti teda chapu. Nekdy si jenom stoupnout tak aby clovek mohl otevrit truhlu nebo vybrat mrtvolu je umeni natoz pak kdyz jsou takovy dve akce od sebe 10 centimetru.
  • Joha
    Alebo si magor... nad tym si sa uz zamyslel? Staci trocha sikovnosti a s akciami mat problem nebudes
  • nevíte prosím někdo kdy bude ke stažení ten patch??? Vím že během dneška a kdy přesně. Jestli se to teda dá zjistit. Děkuji za odpověď
  • A co ten fullscreen ve vyssich rozlisenich! No tak kuci polsky nenechte me v tom sakra dik to je hruza porad dole vejrat na listu... To je zase zklamani. Njn dalsi hra co jsem ji na zacatku chtel dat na svym zebricku tak 9,5/10 ale bugy, celkovy pocet asi dvanacti potvor v cele hre a debilni ovladani (kterej nekompetentni blbec vymyslel ze vsechny akce se budou delat levym tlacitkem? z toho bych se zvlast pokud tu akci delam blizko zebriku nebo dveri fakt vopr*al!) to u me srazi tak o dva body. To je proste plytvani potencialem.
  • smejki
    drtivá většina novinářů je placená za články, nejsou zaměstnanci
  • mne to delalo tez , teleportoval se za barieru ale neslo s nim mluvit,nic.

vyresil jsem to tak ze jsem si ho nevsimal a zabil vsecky ostatni. Ho jsem si nechal na konec a pak vsecko cajk *3*
  • aha tak to znamena že nejseš sám. Tohle video je sice na GTA 4 ale připadá mi že někteří to cijijou podobmě http://www.youtube.com/watch?v=xuQ0x2Tl3pE&feature=autoshare
    :-D , nastasti nejsem ten případ.
  • Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli autor tohoto článku Levis pracuje jako autor článků na české herní weby jak se říká "na volné noze" nebo pracuje s webem Games.cz i Eurogamer.cz??
    Děkuji za odpověď
  • ako že maj sv ině úzku ři ť
  • Patch stáhnu z Gog.com ?? možná sem nepozorně četl, ale nevím...
  • :D určitě ne na x-zone nenakupuju nemám ten obchod rád ale u toho bugu jsem si málem vytrhal všecky vlasy z palice
  • to si ty ten s xzone co tam taky piše o tomhle ? :-D
  • já měl ve hře bug a nemohl jsem zabít kajrana, vždy když jsem naskočil na to jeho chapadlo a měl jsem klikat na myšce tak ať jsem klikal jak chtěl vždicky jsem spadnul, snad to patch vyřeší
  • Jojo, díky :) Tak ten sem udělal a taky ho nezabíjel, dyť kdo jinej by jim spravil most :D
  • To byla naprosto dokonalá hláška....
  • mě to dělalo vždycky když sem dal to mnohonasobne zabití Xkem. pak sem to neudělal a šlo to normálně.
  • Neni to ten bug s Detmoldem, jak se neustale teleportuje za to magicky pole?
    -Opakovane sem nahraval ulozenou pozici, kterou sem mel tesne pred soubojem... a ... nakonec to klaplo :)
  • miker17
    ja nevim ja jsem v q. blood curse problem neměl... kde maš problém možná poradím
  • Jeji hlava se da vyhrat v kostkach :D:D:D:D:D Tak ti dekuji, naprskal sem si kofolu snad do vseho na stole:( :D Witcher proste byl vzdycky vyjimecna hra *1*
  • Amylee.Anderson
    Ale kdyby se tam na sebe vrhali pánové, tak byste to hodili do kouta a omotali nějakým posvěceným provázkem a tvářili se nějak takhle http://imageshack.us/m/696/9594/sdfsn.jpg ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit