-
být tebou, ani nedoufám. možná tak v okně 640*480 na minimální detaily
-
Pokud je to opravdu tak, tak jdu hned stahovat *3*
-
Hrajete někdo tuto hru na notebooku? Mám Core2duo 2Ghz a GF9600 GT 512DDR. Zkusil to někdo rozchodit na podobné sestavě? Jak to běhá? Díky
-
Potvrzuji zlepšení výkonu po patchi. Mě to přidalo na radeonu 6850 OC nějakých cca 5-7 fps na scénu, což rozhodně hodí. Teď už to fičí v ultra bez uberusamplingu naprosto plynule.
-
No nevím jak vy hoši, ale já bych tam ten Patch necpal... kdyby bylo všechno v pořádku a jediný problém by byli ty DLC, tak by nebyl důvod patch z oficiálních stránek odstraňovat...
-
promiň, ale já mam stejný pc jenom mam Athlon x2 4800+ takže to není žádná výhra a Witcher 2ka mi jede a ultra kdyz mam vypnuty ty Uber detaily takže tu nemel kraviny
-
Tady máte link přímo na ofic server: http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_CZ.exe
-
nice ted uz jen pockat na DLC potize s trollem a hura na to :-D
-
no s tim ovládáním máš pravdu, mně zase dělá problém zneškodnit pasit, většinou to končí že past sklapne, musí se jít k ním spiše jako bych chtěl jenom okolo projít a pak se otočit k ni.
mně osobně nejvíc vadí to že na měm monitoru 5:4 pozoruji úzkou nudli jako bych jel v tanku.
nejbližší 3 roky si rozhodně nový monitor pořizovat nebudu a i pak si nejsem jist jsetli to bude 16:9 -
pomáhá aspon v prvnich ukazkach sem pred tim měl komem 40fps tet 70
-
A pomaha to nejak s tim frameratem?
-
ze problem maji se servery a stahovanim DLC je jasne, spise nebylo jasne, jestli ten patch s tim prave souvisi a s vydanim se ceka. Ale patch funguje, takze dikes za info *3* Z toho jejich posledniho prohlaseni to jasne nebylo. Nicmene numpad klavesy si nenastavim tak jako tak :) Aspon ten invert mouse *4*
-
z GOG fóra:
The patch is ready but we have encountered some problems with DLCs, therefore we had to postpone the patch release. We will inform you as soon as the situation changes.
The thing is, we promised you that we would fix everything with DLC included. We don't want to give you a patch that doesn't fix everything we promised. Please bear with us for a while longer. -
Tady je patch : http://www.ulozto.cz/9125185/zaklinac-2-cz-patch-1-1-zip
-
DLC nejdou kvuli přetížení serveru ne kvuli patchi.
-
Ale ty si fake. jn na cracklou verzi to asi nedostanes no. Ale je to normal patch kterej na oficialním serveru.
-
patch uz je i oficialne an jejich serverech ale nasli v nem nejaky problem s DLC tak zpravy o nem hned zrusili ale na jejich serverech je furt
-
hm... z toho citim zavirovanej fake :)
-
register/login tam nejde od zacatku a kdyby byl patch v jakekoli podobe venku, byl by nekde nejaky update (treba tweet). Mas to odzkouseny, ze to sem davas? :)
-
ja je nechci nejak prekotne omlouvat ale asi si nedokazes predstavit jak moc veci se tam navzajem ovlivnuje. Defakto nektere jevy jsou misty i nepochopiteln. Ja se zivim jako prg a jen male veci se daji vydat bez nejakych opravnych veci. Cim vetsi je to zasah a cim vetsi je to aplikace tim se bugy hledaji hure a dele. Uz me rozesmiva to vase naivni videni sveta sami chcete slozitejsi veci grafiku fyziku atd.. A Pritom si neuvedomujete ze tim roste narok na programatora jako takoveho on ty vazby proste muze prehlednou a testovaci oddeleni taky neodchyti vse.