Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej stalo sa mi zmenil som limit textur a resetol pc
  • Ataker
    to mně vůbec nevadí, že se zpozdí i tak jim tleskám!
  • Já mám to štěstí, že mi to nepadá a jede plynule na ultra bez samplu, ale je moc fajn, že s tím patchem tak pohli, snad to zabere a lidi si to konečně vychutnají na plno. Pro mě 10/10 :)
  • Prosím, mohl by mi někdo zhruba napsat, o čem quest Troll Trouble je? Během prvního dohrání Zaklínače mě potkali dva úkoly kolem trollů a netuším, jestli to teda nebyl jeden z nich :D
    • jestli si to nepletu je to ten ozraly trol kteremu nekdo zabil jeho milou a on je z toho hotovy tak chlasce vodku a kasle na most. Tvuj ukol spociva v presvedceni trola aby se dal o most staral a to jde jen tehdy kdyz mu najdes vraha jeho manzelky. Myslim ze se da jeji hlava ivyhrat v kostkach ale me ta mezihra moc nejde tak se venuju jen pace a boxu... Kazdopadne samozrejme trola jde zabit ale proc to delat me prisel sympaticky ikdyz byl naplech *5*
      • Jojo, díky :) Tak ten sem udělal a taky ho nezabíjel, dyť kdo jinej by jim spravil most :D
      • Jeji hlava se da vyhrat v kostkach :D:D:D:D:D Tak ti dekuji, naprskal sem si kofolu snad do vseho na stole:( :D Witcher proste byl vzdycky vyjimecna hra *1*
  • trolo
    patch uz je oficialne vonku aj dlc workaround a uz to funguje... tajemny kupec a troll installed :D
  • michaliuz18
    poslyste, som si stiahol tu od chalana cez ulozto ten patch, a vypise mi ze tanto verzia hry je invalid alebo incomplete ... co stym je ? robi vam to tiez ?
    • Ne, protože máme originálky :p
      • tak tak *2*
  • Zdravim, mam takovou otázku k Zaklínači 2. Když se ve Flotsamu podívam na tu tabuli se zprávami s vedlejšími úkoly, tak je jich tam 5. Smlouva na nekkery a eindriagy mi jdou, Troll troubles to je to DLC co spraví patch, ale to s tim banditou na "D" kterej zažádal o milost a ten úkol který tam vypsal Cedric(ten elf na stráži v koruně stromu ve Svazovišti) mi nejdou! Když si je seberu, tak se mi prostě nic neukáže, ale ta zpráva z nástěnky zmizí. Nevíte někdo co s tim??
    Děkuji
    PS: Tuhle zprávu jsem posílal už do jedné diskuze, ale tahle je novější tak zkusím štěstí zde...
  • Tak a teď by mě zajímalo jak to stáhnu když se tam nemůžu připojit furt :D:D:D
  • tady mate ten patch. s oficialních stránek to asi moc nestáhnete , nefunguje ani register\login natoz nějakej patch http://dataport.cz/file/270784/zaklinac-2-cz-patch-1-1.zip
    • hm... z toho citim zavirovanej fake :)
      • Ale ty si fake. jn na cracklou verzi to asi nedostanes no. Ale je to normal patch kterej na oficialním serveru.
    • Hanzales
      register/login tam nejde od zacatku a kdyby byl patch v jakekoli podobe venku, byl by nekde nejaky update (treba tweet). Mas to odzkouseny, ze to sem davas? :)
      • patch uz je i oficialne an jejich serverech ale nasli v nem nejaky problem s DLC tak zpravy o nem hned zrusili ale na jejich serverech je furt
        • DLC nejdou kvuli přetížení serveru ne kvuli patchi.
          • fallout
            Blbost... proč by patch stahovali?? Mohli by ho tam nechat... na oficiálním fóru ten patch nikdo nestahuje ani nepoužívá, všichni čekají na opravený patch...
          • Hanzales
            ze problem maji se servery a stahovanim DLC je jasne, spise nebylo jasne, jestli ten patch s tim prave souvisi a s vydanim se ceka. Ale patch funguje, takze dikes za info *3* Z toho jejich posledniho prohlaseni to jasne nebylo. Nicmene numpad klavesy si nenastavim tak jako tak :) Aspon ten invert mouse *4*
          • z GOG fóra:
            The patch is ready but we have encountered some problems with DLCs, therefore we had to postpone the patch release. We will inform you as soon as the situation changes.
            The thing is, we promised you that we would fix everything with DLC included. We don't want to give you a patch that doesn't fix everything we promised. Please bear with us for a while longer.
            • fallout
              No nevím jak vy hoši, ale já bych tam ten Patch necpal... kdyby bylo všechno v pořádku a jediný problém by byli ty DLC, tak by nebyl důvod patch z oficiálních stránek odstraňovat...
  • A mam ještě jednu otázky. 1. Ten patch se bude muset stahnout ručně a pak nainstalit, nebo to bude autopatch?? a 2. Na ofiko stránce se objevili nějaký možnosti jak poslat e-mail na určitou e-mailovou adresu a dostat zdarma nějaký DLC. A to je pro ty co to měli třeba v předobjednávce z určitýho obchodu, nebo to je pro všechny a každej si o ně může zažádat??
    Děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit