Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To totiž nejsou přímo úkoly, ale spíš oznámení, kde se dozvíš něco navíc o postavách/místech na který narazíš během plnění úkolů...
    • Aha... tak to je teda pěkně matoucí a navíc to s tim elfem Cedrikem, kde se myslim přesně píše, že ten kdo je znalej záhad a chce si něco vydělat ať se za nim zastaví... *7*
      Jo a už sem si toho patche všimnul..jenom nevim co mam napsat do toho e-mailu abych si mohl stahnout ty free DLCs *4*
  • parada jsem jeden stech lidi co hru nemuzou dohrat kvuli chybe v questu Blood Curse. Takze rychle ztracim nit v pribehu.
    • Neni to ten bug s Detmoldem, jak se neustale teleportuje za to magicky pole?
      -Opakovane sem nahraval ulozenou pozici, kterou sem mel tesne pred soubojem... a ... nakonec to klaplo :)
      • mne to delalo tez , teleportoval se za barieru ale neslo s nim mluvit,nic.

vyresil jsem to tak ze jsem si ho nevsimal a zabil vsecky ostatni. Ho jsem si nechal na konec a pak vsecko cajk *3*
        • v souboji NESMITE pouzit ten hromadny ukoncovak...nevim mozna se nesmi vubec pouzit ani specialka od jineho stromu dovedosti...proste kdyz nepouzijete X tak funguje vsechno jak ma
      • mě to dělalo vždycky když sem dal to mnohonasobne zabití Xkem. pak sem to neudělal a šlo to normálně.
    • miker17
      ja nevim ja jsem v q. blood curse problem neměl... kde maš problém možná poradím
  • Když vyšel první Zaklínač a jeho recenze, nadšeně jsem si ho za 999 Kč koupil, ale byl naprosto nehratelný kvůli bugům, teprve za 1/2 roku po vydání asi 3. patche se konečně dal dohrát. Tak vidím, že tvůrci dvojky se asi nepoučili, proč nejsou schopni vydat hotové hratelné dílo? Radím nekupovat, ale stáhnout z netu, vyzkoušet a pak možná koupit !
    • ja je nechci nejak prekotne omlouvat ale asi si nedokazes predstavit jak moc veci se tam navzajem ovlivnuje. Defakto nektere jevy jsou misty i nepochopiteln. Ja se zivim jako prg a jen male veci se daji vydat bez nejakych opravnych veci. Cim vetsi je to zasah a cim vetsi je to aplikace tim se bugy hledaji hure a dele. Uz me rozesmiva to vase naivni videni sveta sami chcete slozitejsi veci grafiku fyziku atd.. A Pritom si neuvedomujete ze tim roste narok na programatora jako takoveho on ty vazby proste muze prehlednou a testovaci oddeleni taky neodchyti vse.
    • Co je to za hloupost. Prvni Zaklinac mel bugy(ktera hra dneska nema),ale dal se normalne hrat od vydani. To same druhy dil. Jasne ze na fora pisi lide s problemy,ale to neznamena ze je jich vetsina. Ti ostatni v klidu hraji. Pro me za me si hru stahni,ale neomlouvej si to zabugovanou hrou .
  • Tady máte link přímo na ofic server: http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_CZ.exe
  • já měl ve hře bug a nemohl jsem zabít kajrana, vždy když jsem naskočil na to jeho chapadlo a měl jsem klikat na myšce tak ať jsem klikal jak chtěl vždicky jsem spadnul, snad to patch vyřeší
    • :D určitě ne na x-zone nenakupuju nemám ten obchod rád ale u toho bugu jsem si málem vytrhal všecky vlasy z palice
      • aha tak to znamena že nejseš sám. Tohle video je sice na GTA 4 ale připadá mi že někteří to cijijou podobmě http://www.youtube.com/watch?v=xuQ0x2Tl3pE&feature=autoshare
        :-D , nastasti nejsem ten případ.
    • to si ty ten s xzone co tam taky piše o tomhle ? :-D
  • No tak co je s tím patchem? :-/
    • Hanzales
      Já už se na ty patche přestávám těšit tak moc. Tenhle je pro mně kvůli ovládání zásadní a ups, odklad :) To samý s DCS A10-C, ten patch je pro mně taky zásadní a taky o týden odložen. Už si začínám myslet, že za to můžu já (boť se tak těšám) :D
      BTW autorům nelze nic zazlívat. Dělají co můžou a nějaká ta bačkora se může ve finishování patche vždycky vynořit.
      No počítejte s tím, že oba výše zmíněné patche vyjdou v pátek večer, pak mi končí volno a začíná práce *2* Naštěstí pro většinu práce končí a volno začíná ;o)
    • Taky na to čekám, chci to rozjet znova s jinýma volbama a s troll trable
      • patch odložili:

"Dobrá zpráva je, že je patch připravený. Ta špatná, že jsme odhalili několik problémů v infrastruktuře serveru, díky čemuž je jeho stažení nemožné," dočteme se v oficiální zprávě.
        "Chtěli bychom se tak omluvit našim fanouškům, že jsme nesplnili slib a nevydali patch včera večer. Jakmile budeme vědět další podrobnosti, dáme vám vědět."
    • Nic *1*
  • Patch stáhnu z Gog.com ?? možná sem nepozorně četl, ale nevím...
    • Black_Hand
      az bude tak se stahne automaticky
  • první zaklinač byl DĚS snažil sem se mu přijit na kloub a zkusit ho hrát asi 5 hodin ale nic... hrozny animace, sterilni prostredi, nemožnost překonávat pár centimetru vysoke překažky a nutnost je obcházet..... Dvojka už je mnohem lepší a opravdu mě baví! ale ta HW naročnost co to jako je???? AMD 64X2 6000+ 2Gb RAM a GF GTX460 1Gb i crysis 2 i Crysis jedna naprosto bez problemu na plný. asi přikoupim ramky :X
    • trolo
      zaklinac jednotka bol super a to ze sa ti nepacil je tvoj nazor takze ok. ale to ze HW narocnost co to je? LOL,... sa pozri jaky mas PC... CPU lol strasne stary .. 2gb ram je uplne nedostacujuce pre VSETKY dnesne hry. a gtx 460 neni ziadna vyhra no je to dobra karta ale ten tvoj procesor ju strasne brzdi.... takze radsej neuvazuj o upgrade ale o celej vymene (max grafika sa da este prezit). crysis je cisty konzoloidny port to ide 60fps aj na 7 rocnom PC
      • Grafika je naprosto v pohodě. Ramky v pohodě stačí na naprostou většinu dnešních her. Vím to, protože jsem upgradoval na 4 GB před šesti dny a do té doby jsem hrál VŠECHNO bez problémů.
      • promiň, ale já mam stejný pc jenom mam Athlon x2 4800+ takže to není žádná výhra a Witcher 2ka mi jede a ultra kdyz mam vypnuty ty Uber detaily takže tu nemel kraviny
        • Nekecej. Na tom prehistorickym procesoru z roku 2005 ti to nemuze jet na ultra.
        • Jestli tim *jede* myslis fotoalbum, tak proc ne *1*
  • Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli autor tohoto článku Levis pracuje jako autor článků na české herní weby jak se říká "na volné noze" nebo pracuje s webem Games.cz i Eurogamer.cz??
    Děkuji za odpověď
    • smejki
      drtivá většina novinářů je placená za články, nejsou zaměstnanci
  • Potvrzuji zlepšení výkonu po patchi. Mě to přidalo na radeonu 6850 OC nějakých cca 5-7 fps na scénu, což rozhodně hodí. Teď už to fičí v ultra bez uberusamplingu naprosto plynule.
    • Pokud je to opravdu tak, tak jdu hned stahovat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit