-
Hrajete někdo tuto hru na notebooku? Mám Core2duo 2Ghz a GF9600 GT 512DDR. Zkusil to někdo rozchodit na podobné sestavě? Jak to běhá? Díky
-
-
Urcite zkus, rekl bych ze to pujde, ale budes si muset nejspis editovat config. Predevsim si nstav velikost cache pro textury na velikost pameti tvoji graficke karty, jen tim jsem ziskal asi 15fps :)
-
-
No to by ma zaujimalo kde sa da nastavit velkost tej cache pre textury? ked tak napis ... dik
-
-
je to ...\Documents\Witcher 2\Config\User.ini tam je polozka TextureMemoryBudget. Kdyz das nejmensi nastaveni tak ti hra nastavi asi na 150, ale ja mam treba v grafice 512 mb vram, tak jsem to zmenil na 500 a jak rikam narust asi 10 - 15 fps. Muzes tam nastavit i jine polozky, je tam treba velikost textur, kterou muzes tky zredukovat, nebo treba pocet stinu. Nehral jsem to uz s tim novym patchem, ale po vydani jsem si s tim pohral a hra chodila dost dobre, rozhodne mnohem lepe nez s jejich defaultnim low nastavenim. Kdyz zredukujes velikost textur, tka se to nejvic projevi na grafice, ale kdyz ti nejde o grafiku, ale o plynulou hru tak to urcite stoji za to.
-
-
diki, fakt pomohlo, nastavil som tu velkost takisto na 500 a ide to v pohode aj na 1280x800. fakt diki
-
-
-
-
Mám GF 9500 GS. 1024x768 na minimální detajly a hra i tak škube - já jsem zvyklý ze starého počítače a není to nehratelný, řekl bych tak od boku 25FPS, ale samozřejmě výkon není stálý a často se vykyvuje.
No každopádně ... JDE to hrát a já si to celkem hodně užívám. No já jsem hodně tolerantní k takovýmhle věcem. -
být tebou, ani nedoufám. možná tak v okně 640*480 na minimální detaily
-
-
Mam notas Core2duo 2x2,2GHz 4GB ram a VGA Geforce 8600GT 512MB a na 800x600 minimalne detaily to s novym patchom a ovladacmi grafiky ide v pohode... ziadna slava ale zahrat sa to da....
-
-
-
A co ten fullscreen ve vyssich rozlisenich! No tak kuci polsky nenechte me v tom sakra dik to je hruza porad dole vejrat na listu... To je zase zklamani. Njn dalsi hra co jsem ji na zacatku chtel dat na svym zebricku tak 9,5/10 ale bugy, celkovy pocet asi dvanacti potvor v cele hre a debilni ovladani (kterej nekompetentni blbec vymyslel ze vsechny akce se budou delat levym tlacitkem? z toho bych se zvlast pokud tu akci delam blizko zebriku nebo dveri fakt vopr*al!) to u me srazi tak o dva body. To je proste plytvani potencialem.
-
-
V zásadě řeším podobný problém - rozlišení. V mém případě pomohlo dočasné snížení rozlišení desktopu na 1680x1050 a hra se pak spustí na fullscreen (dle nastavení grafiky).
-
-
Ja mam na plose spousty veci ktere maji svuj specificky poradek. Kdyz to snizim z 2560x1440 na 1680x1050 tak se budu zase tyden zabydlovat :o/ Nez jsem tu hru vubec poprve spustil tak jsem uz docela zoufal nastesti strejda gugl nakonec pomohl...
-
-
ta hra je evidentně dělaná pro plochové bordeláře *1*
-
-
hm me jede hra v 1920/1200 ve fullscreenu
-
-
Alebo si magor... nad tym si sa uz zamyslel? Staci trocha sikovnosti a s akciami mat problem nebudes
-
-
Mno to je samozrejme dost pravdepodobny ze jsem magor a to s tou sikovnosti teda chapu. Nekdy si jenom stoupnout tak aby clovek mohl otevrit truhlu nebo vybrat mrtvolu je umeni natoz pak kdyz jsou takovy dve akce od sebe 10 centimetru.
-
-
no s tim ovládáním máš pravdu, mně zase dělá problém zneškodnit pasit, většinou to končí že past sklapne, musí se jít k ním spiše jako bych chtěl jenom okolo projít a pak se otočit k ni.
mně osobně nejvíc vadí to že na měm monitoru 5:4 pozoruji úzkou nudli jako bych jel v tanku.
nejbližší 3 roky si rozhodně nový monitor pořizovat nebudu a i pak si nejsem jist jsetli to bude 16:9
-
-
-