-
ze tomu rozumi jako koza petrzeli... zvykem je, nevydavat druhy release. Dela to snad jen skidrow... stejne pravidla, jako kdysi bylo maximum 14 disket *1*
-
-
Zvykem je, že pokud výjde homemade rls, výjde i scene rls. Druhý scene rls se vydává jenom v případě, že první je vadný.
-
Jo jenze Skidrow pak vyda hru se samo instalerem a s tretinou velikosti :D
-
-
Skidrow nevydává nic, jen kradou cracky od rusáků a vydávají je za své.
-
-
-
Slava a respekt ? Za co ? Za to ze okradaji a nici herni studia ?
-
-
Myslím že svejma statisícovejma platama a milionovejma výdělkama na tom nejsou zas tak špatně jinak by to asi nedělaly.
(možná ze mě mluví závist ale je to tak) -
Doporučuji ti nevyjadřovat se k něčemu, do čeho očividně nevidíš. Působíš jako pitomec.
-
-
A do ceho mam videt ? Je to zlodejna jako kazda jina...je jedno jestli ukradnu auto,hru,dvd nebo prachy...je to proste kradez.Pitomec je ten kdo tohle podporuje...a to je problem dnesni doby - lidi si zvykli mit to na co nemaj
-
-
Že ty vždycky hraješ za paladina? *4*
-
stejná motivace jako třeba u graffiti, porušit pravidla co nejúčinnějším způsobem a nenechat se chytit
-
-
to je celkem trefny prirovnani. presne todle mi rikali spoluzaci na gymplu (par let zpatky, samozrejme :P), kdyz jsem se je na to ptal. v praze uz existuje mnoho fajn mist na legalni graffiti. bydlim na vltavsky, takze vim o cem mluvim :P.
-
-
ja si minule chtel stahnout nejakou hru ze stranky odkud se nejvic stahuje (byla mezi prvnimi 100) a v diskuzi tam psali že jsou tam viry. nevim jestli to bylo fake nebo tam skutečne byli, ale dokonale me to odradilo *4*
-