-
No hrajem to s mladou,a popravde receno,je to taky tunel,a nekdy nudnejsi jak uncharted.Nejezdit na tom koni,nedelat nudny pod ukoli,abych mohl postoupit dal,ponevadz nemam lv.16,tak za 10h dohrano.Tyhle vase rpg jsou vpodstate tunel,kterej se tvari jako velka hra,pritom nejezdi jak deb.Tak stema jednoduchejma protivnikama,ktery god of war nesahaj ani pokotniky,a zbytecny rozkecavani bla bla bla,tak za 10h dohrano.Jinak zaklinac super a cestina a sprostota v ni taky,nekdy jsem se musel fakt zasmat.
-
Jasný, ale musíš to tak brát, že na easy obtížnost se nikdo lektvarama a olejem zaobírat nebude. Takže je blbý stavět hratelnost na tom, že je musíš používat. Já je používám rád, můžu si pak dovolit zaplout do chumlu nepřátel *15*
-
Tak neházej kotouly, ale uskakuj do stran, ta možnost tam je. Nenutí Tě to přece se kutálet - ono to uskakování do stran je logicky lepší, dostaneš se protivníkovi do boku, do zad, atd. Kotoul je taková záchranná brzda, když se na Tebe sesype moc nepřátel a potřebuješ si udělat odstup *1*
-
žádny boj z kone? vzdyt to umel i staricky mount and blade *7*
-
zkus v reálu uskočit do strany, to je taky nereálné
-
Tak jsem tu hru nakousnul a hned mám jednu poznámku. Co maj znamenat ty frenetický kotouly? Co to je za souboje? Witcher skáče jak koza sem a tam, koulí se jak čamrda, a přitom má brnění a meč na zádech. Tohle mě teda dere. Museli zase přijít s kotouly? Kde se to vzalo? Proč nemůže prostě uskočit do strany? Souboje jsou taky zcela antitaktické. Kliknu a on udělá brutálně dlouhý kotoul tři metry dopředu, sekne, a dalším kotoulem zase uskočím 3 metry do strany. Hraju nějakou manga hru nebo pseudostředověkou? Když hlavní hrdina umí tohle, proč má teda vůbec takové trapné realistické meče? Proč ne rovnou nějaký čtyřmetrový nebo kladivo jak tele nabodené na stožár? Docela mě to rozladilo, souboje jsou o ničem (mluvím o prvních 3 hodinách hraní a druhé nejvyšší obtížnosti). Zlepší se to?
-
No pokud jsi to četl, tak si tu desítku vážně zaslouží, jelikož doopravdy posouvá žánr open-world fantasy her. Sice je to o knír řecké babičky, ale zaslouží si jí.
-
Je to dobrá hra. Ale na 9/10 a ne 10/10. Stačí si počíst to "Jak hodnotíme".
-
Kotrmelcova show muze zacit *1*
-
pamatuju doby kdy se v Oblivionu kritizovala quest šipka a tady mate dokonce i radar a termovizi lol
-
No vidis ja jsem na lvl 3 a uz tady do toho kecam :-)
-
No to je dost blby argument, aby v zaklinacovsky hre byly lektvary a nemusely se pouzivat :-) No ja prave hraju na vyssi obtiznost a zatim mi prislo k dobru jen vlastovka, kterou pouzivam prakticky neustale. JInak ty +10% veci (zvyseni moci, oleje apod.) to mi prijde jako nic. Dam priklad. Potvora ma 100 zivotu, ja ubiram sekem 10, dam ji na deset seku mecem. Po pouziti oleje misto deseti jen na 9. No moc velky plus nevidim. Ale nekdo tu psal, ze pozdeji kdyz skilluju, muzu vyskillovat elixiry a budou silnejsi, tak uvidime.
-
Sexualni dospelost zacina v době kdy si uvedomite ze je snazsi si to udelat sam a zenska vam staci jednou do roka, ono to pak ve vetsine manzelstvi po dvaceti letech vypada uplne stejne, jen k tomu musite platit hafo složenek. :)
-
Zalockovani = stisknutim na PC verzi klavesy "Z" - tim zameris nepritele. Prakticky nepouzivam z duvodu co jsem popsal vyse a hlavne v boji to nestiham ani zmacknout :-)
-
Jasne je to lepsi s tim alkoholem ze je doplnuje, taky bych se zbalznil porad hledat bylinky kdyz dojde. Ale treba nasbirat jich dvacet - vyrobit si 10 lahvicek a mit do zasoby. Beru ale, ze to je take nerealisticke mit v brasne treba sedesat lahvicek :-) Mel jsem na mysli toto. Jsi Zaklinac a podle knizky (ja vim ze autori se nedrzi striktne knizek), kdyz si dal Geralt elixir, tak ho to totalne zmutovalo - mohl videt ve tme, mel mnohonasobne rychlejsi reflexy. Tak bych treba bral, ze by byl elixir - tezko sehnatelenej nebo s velkou toxicitou, ktery bys mohl (a musel) pouzit na megapotvoru, ze by udelal treba to, ze ti zbystri reflexy - potvora kdyz zautoci, na chvili se to zpomali a kdyz stacis uskocit mas vyhodu a podobne veci. Udelat to proste bitky vice zaklinacovske. Rikam mozna pozdeji se to zlepsi jsem na zacatku.
-
Nooo..o tom by se dalo polemizovat. Skyrim je v nekterych vecech daleko dotazenejsi. Kazde NPC jde okrast, zabit, schovat jeho mrtvolu,kazde ma aspoň maly dialog o par moznostech. Interaktivita je daleko propracovanejsi, všechno jde sebrat, prenaset atd. A nejsem si moc jistej jestli by se polaci vydali smerem open worldu nebyt masivniho usepchu Skyrimu..takze...jinak samo W3 je vyborna hra, ale boduje krapet na jinem poli nez serie TES.
-
Koupeno za 850 na Gogu. Rozhodně je to lepší než Skyrim...
-
malo obsahu v GTA ? :) mam nahrano 50h a sem v pulce, a to se neflakam ale stridam aktivity,mise i strangers...
-
Koupena za 1800 v jrc tak jsem zvedavej. Snad to bude lepsi nez skyrim nebo kingdom
-
Anebo spíš... ehm... si dělá srandu a je tady malej egoistickej parchant co se chce pochvástat svojí sexualní dospělosti. Spíš je to ehm...trapný? :DDDDD
Honička nejlepší zážitek.... to z něho chceš jako udělat totálního retarda--- Na jednu stranu asi je to uplně jedno.... Tenhle koment řekl vše :DDD Doufám že se citíš na větší příčce než on. Realitu ti ale radši nebudu říkat přímě.....