-
Nexus Moor, jsem na ,,větší příčce'' než vy všichni *2*
-
Máš zvláštní představy o otevřeném světě. pro mne je jeho kouzlo třeba i v tom, že jako v Gothicu nemůžu na pátém levelu naběhnout kam se mi zachce.
-
Extrémně dobře cvičený závodní kůň s minimálním zatížením možná. Kůň, který nese osmdesátikilového borce ve dvacetikilové kroužkovce s řekněme desetikilovou výzbrojí a výstrojí a ještě absurdně zaplněným inventářem? Člověk ozbrojený jako Geralt (tj. těžká jízda) nemůže být mobilní jako lehká jízda v ideálním terénu.
Mě jízda na koni ve W3 vyhovuje; i vzhledem k rozměrům světa (uvědom si, že Velká pardubická se jede na cca 7 kilometrů! tj. přes celou délku mapy herního světa s 50km2, rychlostí cca 50km/h). -
Nadlický... *5*
Tím chci říct, že srovnávat W3 a Skyrim je možné a je to dokonce žádoucí. Samozřejmě, základ těch her je jiný - a to musíš vzít při srovnávání v úvahu - ale Bethesda se toho na W3 může hodně naučit.
Zato nevidím asi nic, co by se mohli CDP naučit od Bethesdy. *1* -
Našel jsem zbraň na 38 lvl.
-
No jo no to je kouzlo internetových diskuzí *1* acho jo *9*
-
Rozjedeš. Udělej to jako já. Stáhl jsem to, vyzkoušel jsem to, jelo to, dalo se to, smazal jsem to, koupím to *3*
-
Je to zaklinač i kdyby mel na zadech pytle s cementem, tak dokaze delat salta.... bych chtel videt jak by si tezsi nepratele zdolaval bez koutoulu a uskoku. naproste skvele opusteni natlaku a pripraveni se na dalsi akci, za me palec na horu . *14*
-
Nemluvil jsem o tom že bych měl zrubat všechno hned, ale o pseudo otevřeným světě.
-
MGTOW for life!
-
Jelikož běh v KC:D je dost realistický tak bych doufám že to samé udělají s koněm a konečně to zdechlák nebude :) Ale stejně je nejlepší dát si fast koně přes mod, ve Skyrimu. TO pak jinak sviští :D
-
Ano, jsou tam všechny jazyky a můžeš si je nakombinovat jak chceš, dabing se musí dostahovat a text se dá změnit kdykoliv v menu, ale všechny verze obsahují všechny kombinace jazyků *3*
-
Nemůžeš člověku zakázat mluvit jenom proto, že je blbec *3* Navíc tihle lidé chtějí vehementně diskutovat a za každou cenu prosadit svůj, byť sebehloupější, názor a často klikají na games.cz a počet kliknutí rozhoduje o přijmu za reklamu. I blbci jsou někdy žádoucí, ač je to paradox *2*
-
No fast travel sice akutně nechybí, ale vsadím se, že dobrý kůň by zvládl jet tryskem mnohem déle, než ve hře. A vůbec, nevím proč z nich ve hrách dělají takové udýchané zdechláky, je to majestátní, vytrvalé a silné zvíře.
-
tak proč games.cz nezákaže/ neblokuje diskuzi ? *11* *16*
-
Protože internet, protože všichni vědí všechno nejlíp a chtějí se o to podělit s ostatními. Ti ale taky vědí všecko nejlíp, takže tu máme úplně největší srážku úplně nejlepších vědění a proto je nejlepší do toho nevstupovat a jen tomu fascinovaně přihlížet *2* Got it ?
-
Zdravím vás,
rád bych se taky zeptal zda tento díl Zaklínače rozjedu na starším herním notebooku s níže uvedenými parametry:
CPU: IntelCore i7-3630QM
VGA: Nvidia GeForce GTX 670MX / 3GB
RAM: DDR III 8 GB
Jedná se o herní notebook MSI GT60 a pokud ano tak na jekém rozlišení ho hrát, protože tento notebook má rozlišení 15,6" FHD 1920 x 1080. -
ja bych rekl, ze jsi jen na takovy hry proste moc hloupej a pravdepodobne jeste malej
-
Machani z mecem z kone je dost silny a bandity se kterejma si jinak musim prat proste na jednu ranu setnu a ahoj...
-
Ted jsem koukal na Eu na srovnavacku Novogradu,pred a po vydani,rozdili tam jsou,ale mali,vcem fakt vidim,a to markantni,je paleta barev,ktera je ted odost horsi,nez v tom demu.Na to zamku,na s slunecnicich atd,je videt,ze to vpodstate je stejne,ale ted ta paleta barev je hnus.Kdyby moderi udelali puvodni paletu barev,tak je to totozna hra,a vylepsit ohen,ten je odost horsi.Me prave pripada,ze za vse,ze to hur vypada,je zvolena paleta barev,kdyby to byla ta puvodni,tak je to totozny.