-
Pls, mám v kufru plno přečtených dopisů, můžu je poté vyhodit? nebo se někdy budou ještě hodit? Jsem na LVL9 a pořád mi padají zelené a modré mutageny, mám jen jeden červený z vlkodlaka, z čeho to padá dále? díky za rady.
-
Ahoj potrebuji poradit jak doplnovat ve hre elixir vlastovka krome meditace kde se to aoutomaticky doplni..Jde to vubec nebo musim kdyz chci neco doplnit meditovat..A jeste da se zakazat automaticke vysunuti mece..Desna ptakovina chtel bych ho vytahovat sam..
-
čau lidi, neví někdo, jak se proboha parírují střelci na větší vzdálenost? Mám schopnost odrážení šípů, ale funguje to až téměř u nich, kdy už vytahují obušky. Z dálky ji vždycky koupím Jsem taková lama, nebo je to tak blbě udělaný?
-
My asi taky ne. Co se napřed naučit česky a pak začít kydat na Vávru?
-
Mám už starší PC a měl jsem strach, že to bude nehratelné, ale vše mám na středních detailech a rozlišení 1900x1200 a až na pár škubnuti v Novigradu jede bez problémů.
Intel Core i5 760 (2,8GHz)
DDR 3 RAM 4GB
AMD 6860 -
Nevim jak Vy ale tohle Vávra nepřekoná *10* Chudák jeho manželka co mu musí prát kalhoty *11*
-
Taky vam prijde neskutecne blby to doplnovani petard a elixiru alkoholem.
To me po 36 hodinach vadi asi nejvic, chapu ze sbirat na kazdou petardu nebo elixir by byla otrava ale meli to udelat tak ze to doplni treba 5 petard a elixiru a pak musite jit sbirat znovu. Takhle uplne odpada sbirani vseho, a jeto ve hre vlastne zbytecny.
Na kameru sem si uz zvykl, combat me prijde v pohode, ale zase me vadi inventar a UI, proc je to tak blbe reseny vim, ale psat to nebudu pac bych zas beztak dostal ban :-)
Jeste mam vytku ke grafice ktera bez sweetfx pusobi hrozne a lituju lidi na konzolich kteri to tak musi hrat. Vizual jednoznacne zklamani, naopak zvuky a hudba se me libi.
Az na tohle nemam vytek, a davam hre 8/10.
Myslim ze 10/10 si Zaklinac proste nezaslouzi. -
Žiadny problém som s gammou po 40h hrania nepostrehol. Buď máš problém s HW alebo očami. :D Skús hrať v tmavej miestnosti :)
-
Som práve neskutočne rád za to že hrá nemá a dúfam nebude mať žiaden multyplayer... toto je žáner čisto pre single player hru. Nejaké pokecaníčko s kamarátom na TS-ku si daj pri hre GTA V.
-
Je to asi dost náhodné, včera za zhruba stejnou dobu spadlo pouze jednou při sesílání Aard.
-
Fanboy?
-
V dnešní době vydat hru bez multiplayeru? fail
-
Ty vole, tohle hra roku? Dyt je to strasna sragora!!! Nuda nuda nuda.
-
Vážně lepší než Skyrim??:D zaklínače mám rád, ale Skirimu nesahá ani po kotník.
-
Realisticky se při bouřce klátí stromy??:D ty stromy se kláti neustále a vypadají přitom spíš jak při epileptickém záchvatu. Občas mám pocit, že někteří podle recenzí hrají úplně jinou hru. Po grafické stránce mi to přijde opravdu slabota. Asi ale budu zhýčkanej posledníma titulama..Jinak hra je chytlavá,to né že ne, ale ode mne dostává 70%
-
zdravím stahní si https://sfx.thelazy.net/games/preset/3712/ verzi A. Viditelnost je pak naprosto normální...
-
Ne, upřímně mám i pocit, že hra jede o fous rychleji. Slíbená optimalizace nVidia hairworks se jaksi nekoná, pořád to běží stejně mizerně, ale pády ani zámrzy nemám. Akorát občas stále slyším zvuky koňských kopyt v dialozích, i když kolem žádný koně nejsou. Jinak to šlape jak hodinky.
-
Rychlost ani výdrž koně mě až tak netrápí, využívám ho málo hlavně kvůli tomu, jak je blbý. To, že se zasekává o všechno, je opruz. To, že se spawnuje půl kilometru od vás, snad ani nebudu komentovat (nebo klidně pod mostem, když ho vyvoláte na mostě).
-
Já jsem z toho dost smutný, protože to byla nejočekávanější hra mého života a já si ji nemůžu pořádně užít.
-
S tím mám problém taky a všiml jsem si, že například nastavení gamma vůbec nereaguje, ať posuvník dám kam chci.