-
Zdravím,
mám takový problém. Když hraji Zaklínače tak mi obraz přijde málo podsvícený. Přijde mi jako by byl nastavený nízky kontrast a jas, ale když změním nastavení zobrazení na monitoru a v systému, tak problém stále přetrvává i když mám podsvícení na max. Myslel jsem, že mám vadný monitor a proto jsem zkoušel jiný. Avšak problém stále přetrvává. Obraz mě příjde ztmavený nebo málo podsvícený a nejsem schopen přijít na to co stím. Kazí mi to dojem z celé hry. Nejsem schopný se do hry a atmosféry vcítit. -
Pro mě jasná hra roku.
-
Aby sis mohl vybrat rozhodnutí z dřívějška sám, musíš simulaci naopak zapnout. Taky mě to trochu mátlo. A díky!
-
Ahoj,
parádní recenze. zatím se mi líbí nejvíc ze všek, které jsem četl. Mám ale jeden dotaz:
Při spouštění nový hry se Vás v nabídce zeptá "Nasimulovat rozhodnutí z předchozích dílů". vybrat můžete Zapnuto a Vypnuto. Já vybral vypnuto v domění, že simulace je automatická a při vypnuto si budu v daném rozhovoru moct vybrat rozhodnutí z dřívějška sám. Zvolil jsem spráně (tedy že si rozhodnutí opravdu nasimuluju) nebo to mám rozjet radši znova? Zatím jsem v první lokaci a připravuju se na souboj s Gryfem.
Díky -
Ne že bych měl potřebu se na téhle zcela anonymní diskuzi nějak obhajovat, ale věř, že mám svědomí čisté, hra už se na mém disku opravdu nenachází. Pokrytectví mi není vlastní *3*
-
No, já vlastně pařím teprv 1. díl, pak si dám druhý a pak až teprv koupím třetí. Ani jeden jsem ještě nedohrál a chci si to sjet od začátku. Vzhledem k tomu, jak často hraju, bude 3 díl v té době taky za lidovou cenu :)
-
Skoro 3400 současných příspěvků asi těžko jen tak něco překoná. Možná tak článek 100+ důvodů. proč Dan Vávra nesnáší The Witcher 3 *2*
-
Od patche 1.04 mi hra náhodně padá při sesílání znamení (během 8 hodin cca 5x, předtím nebyl jediný pád). Má někdo podobný problém?
-
Ja to hraju s vypnutym monitorem a je to naprosto plynuly.
-
Ovladani celkem jde - na volnem prostranstvi-trefit se do dveri je nekdy problem, narazit do prekzaky celkem casty jev :-) Prekvapilo me ale pri jizde na koni, kdyz to naperu do stromu, tak se kun automaticky vyhne - dobre.
-
hraju na core2duo s intel hd3000 na 320x240 s vypnutejma texturama a polygonama a jede to celkem v poho stabilně kolem 62,47fps za sekundu
-
Hrál jsem x-krát gothic, ovládání zaklínače je zlatíčko.
-
no, 600 komentářů jsem teda nečekal. Tohle by mohlo troufnout i Vávrovo zhodnocení skirym.
-
ještě dlouho tady budeš chodit zbytečně ?
-
mno i samotný automatický přechod do combatu,v pokrčených nohou s automaticky taseným mečem jaksi hatí pohyblivost a zasahuje hráči až moc do ovládání, nedej bože skok přes propast či se dostat na nějakou překážku apod. např.. Víceméně ale v prvním příspěvku poukazuji na pohyblivost mimo souboje. + pohyb kdy se postava otáčí jak na kruhovém objezdu atd. ať už ve vodě na souši či na koni je taky trochu odrazující.
-
Abych pravdu řekl, tak při boji jsem se ještě ani jednou o nic nezasekl, ani neutopil. Jen mě jednou pod vodou zabili topivci...
-
Tak co, jak se vám ovládá postava ? ^^ je tu ještě někdo kdo se při běhu v ten nejvhodnější moment nezasekl tak třeba o pařez, (prostě překážku) kterou obejít je často mnohdy těžší jak něco zabít, někdo kdo nevytočil zatáčku do dveří a narval futra? :D či třeba potápění a vynoření... dal bych za, že už se takhle mnoha expertům podařilo utonout xD No, ale celkově těch vtipných smrtí zaviněných špatným ovládáním pohybu nebude málo viďte... ^^,
-
Kdybys měl zájem, za lidovku mám jeden kód na GOG navíc *3*
-
S tím novým niflgaardským sedlem se kůň unavý až po několika minutách, takže to mám v cajku.
-
tak samo že si to koupíš hned potom, co jsis to stáhl....