Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,
    mám takový problém. Když hraji Zaklínače tak mi obraz přijde málo podsvícený. Přijde mi jako by byl nastavený nízky kontrast a jas, ale když změním nastavení zobrazení na monitoru a v systému, tak problém stále přetrvává i když mám podsvícení na max. Myslel jsem, že mám vadný monitor a proto jsem zkoušel jiný. Avšak problém stále přetrvává. Obraz mě příjde ztmavený nebo málo podsvícený a nejsem schopen přijít na to co stím. Kazí mi to dojem z celé hry. Nejsem schopný se do hry a atmosféry vcítit.
  • Pro mě jasná hra roku.
  • milos.bohonek
    Aby sis mohl vybrat rozhodnutí z dřívějška sám, musíš simulaci naopak zapnout. Taky mě to trochu mátlo. A díky!
  • Ahoj,
    parádní recenze. zatím se mi líbí nejvíc ze všek, které jsem četl. Mám ale jeden dotaz:
    Při spouštění nový hry se Vás v nabídce zeptá "Nasimulovat rozhodnutí z předchozích dílů". vybrat můžete Zapnuto a Vypnuto. Já vybral vypnuto v domění, že simulace je automatická a při vypnuto si budu v daném rozhovoru moct vybrat rozhodnutí z dřívějška sám. Zvolil jsem spráně (tedy že si rozhodnutí opravdu nasimuluju) nebo to mám rozjet radši znova? Zatím jsem v první lokaci a připravuju se na souboj s Gryfem.

Díky
  • Rejsek
    Ne že bych měl potřebu se na téhle zcela anonymní diskuzi nějak obhajovat, ale věř, že mám svědomí čisté, hra už se na mém disku opravdu nenachází. Pokrytectví mi není vlastní *3*
  • Rejsek
    No, já vlastně pařím teprv 1. díl, pak si dám druhý a pak až teprv koupím třetí. Ani jeden jsem ještě nedohrál a chci si to sjet od začátku. Vzhledem k tomu, jak často hraju, bude 3 díl v té době taky za lidovou cenu :)
  • Rejsek
    Skoro 3400 současných příspěvků asi těžko jen tak něco překoná. Možná tak článek 100+ důvodů. proč Dan Vávra nesnáší The Witcher 3 *2*
  • Od patche 1.04 mi hra náhodně padá při sesílání znamení (během 8 hodin cca 5x, předtím nebyl jediný pád). Má někdo podobný problém?
  • Ja to hraju s vypnutym monitorem a je to naprosto plynuly.
  • Ovladani celkem jde - na volnem prostranstvi-trefit se do dveri je nekdy problem, narazit do prekzaky celkem casty jev :-) Prekvapilo me ale pri jizde na koni, kdyz to naperu do stromu, tak se kun automaticky vyhne - dobre.
  • hraju na core2duo s intel hd3000 na 320x240 s vypnutejma texturama a polygonama a jede to celkem v poho stabilně kolem 62,47fps za sekundu
  • Hrál jsem x-krát gothic, ovládání zaklínače je zlatíčko.
  • jakub.horsky.7
    no, 600 komentářů jsem teda nečekal. Tohle by mohlo troufnout i Vávrovo zhodnocení skirym.
  • ještě dlouho tady budeš chodit zbytečně ?
  • mno i samotný automatický přechod do combatu,v pokrčených nohou s automaticky taseným mečem jaksi hatí pohyblivost a zasahuje hráči až moc do ovládání, nedej bože skok přes propast či se dostat na nějakou překážku apod. např.. Víceméně ale v prvním příspěvku poukazuji na pohyblivost mimo souboje. + pohyb kdy se postava otáčí jak na kruhovém objezdu atd. ať už ve vodě na souši či na koni je taky trochu odrazující.
  • kennyB
    Abych pravdu řekl, tak při boji jsem se ještě ani jednou o nic nezasekl, ani neutopil. Jen mě jednou pod vodou zabili topivci...
  • Tak co, jak se vám ovládá postava ? ^^ je tu ještě někdo kdo se při běhu v ten nejvhodnější moment nezasekl tak třeba o pařez, (prostě překážku) kterou obejít je často mnohdy těžší jak něco zabít, někdo kdo nevytočil zatáčku do dveří a narval futra? :D či třeba potápění a vynoření... dal bych za, že už se takhle mnoha expertům podařilo utonout xD No, ale celkově těch vtipných smrtí zaviněných špatným ovládáním pohybu nebude málo viďte... ^^,
  • Lukyz
    Kdybys měl zájem, za lidovku mám jeden kód na GOG navíc *3*
  • Magister_Peditum
    S tím novým niflgaardským sedlem se kůň unavý až po několika minutách, takže to mám v cajku.
  • tak samo že si to koupíš hned potom, co jsis to stáhl....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší