Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Divoký hon vyjde příští rok i na PS4
21.2.2013 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Už dvojka je čistá konzolovka, takže není divu, že konzolovost pokračuje.Zase chlapíci vydělají a to je dobře.
-
To je sitce dobra sprava, ale skoda ze W2 nebol na PS3. To je tak genialna hra ze nechapem ako nemoze byt na PS3.
-
Ted se bojím... jsem pesimista, vím, ale jestli se tím hra zredukuje na "Stiskni X TEĎ!!" tak potěž koště. No teď se fakt bojím, že bude novej Zaklínač zjednodušenej až fuj.
-
-
Dragons dogma je na konzolích a nic takovýho tam není, je vidět že zas mluvíš o něčem o čem nic nevíš
-
Celá Zaklínačí série má konzolovej koncept, nic se tedy nemění...
-
Jistě, protože X360 verze tohle potvrdila a na konzolích nejsou dobrá RPG...oh, wait...
-
-
Teď si nejsem úplně jistej, proto se omlouvám za případnou desinformaci, ale pokud vím tak nejdřív vyšel Zaklínač 2 na PC a až poté to předělali i na konzoli. Ok, neříkám ani popel proti tomu, že se to povedlo a je to prostě druhý díl po vzoru PC verze. Jenže moje obavy jsou z toho, že když teď bude vývoj současně PC a konzolové verze, tak že v průběhu vývoje se prostě řekne: "Hele vypadá to pěkně, ale tohle trošku zjednodušte, takhle by to na konzoli nemohli hrát tak v klidu jako na PC myš+klávesnice." Tady je to, čeho se bojím. Protože v případě konverze na X360 to prostě asi bylo tak, že to překonvertovali a holt se s tím konzolista musel nějak poprat. Jestli se pletu tak ok, jsou to jen moje domněnky. Nehodlám se hádat nebo cokoliv jinýho.
-
-
To je sice pravda, ale už PC verze podporovala gamepad a celé ovládání mu bylo šito na míru...
-
Podle mě hra nebude co se např. ovládání týče horší, než Zaklínač 2. Už ten byl dělanej s tím, že se bude portovat na konzole a proto tam bylo taky pár ,,konzolovejch,, neduhů jako třeba podivně malý font, konzolový soubojový systém, QTE eventy, kruhové menu výběru a přesně to se dá kvůli nepřítomnosti myši a klávesnice očekávat i u Zaklínače 3. Nic horšího než bylo ve dvojce bych ale nečekal.
Nějakýho dalšího zjednodušování bych se zrovna u CD Projektu nebál. -
-
Už len to, že žiadne QTE v Z3 nebudú a že sa chcú viac priblížiť jednotke hovorí v prospech toho, že vývojári nechcú z toho urobiť RPG štýlu ME a ani nechcú z toho urobiť Skyrim
-
Maly font kvuli konzolim? To asi ne. Na konzoli naopak musis mit velky font aby to bylo z te trimetrove vzdalenosti k precteni.
-
A třeba QTE už tam ani nebudou. Před nedávnem to sami ohlásili. *3*
-
Vesměs souhlasím no, ale zkušenost se zjednodušováním mi zatim zničila ne jednu herní sérii. Proto jsem se tak lekl.
-
-
-
dobrý rpg nejsou ani na pc už asi 10 let...
-
-
Musí být smutný žít v tvým světě. *13*
-
-
Jo stojí to zahovno ... taky bych radši, kdyby mě nové hry bavili *13*
Pořádné hardcore iso RPG, plné textu ... co já bych za to dal. Ty dnešní akční dabované náhražky prostě nestojí za nic. -
-
Viktor
posledne cca dobre rpg za poslednych 10 rokov boli Kotory
Mass effect bol prijemny, ale strasne zjednoduseny...skor akcna hra s dialogmi, ktore v konecnom dosledku velky vyznam nemali. Dragon age? uz si zabudol ze po par leveloch bolo jedno ci si rogue alebo warrior?, a nehovoriac o 20 kuzlach pre maga,z toho 3 pouzitelne kombinacie kuzel?
dragons dogma ? co som videl, cista arkada
Morrowind sa este dal, tie dalsie 2 uz boli zjednodusene az hroza
niekedy mam pocit, ze viac roleplayingu som zazil pri total war nez pri hrach, ktore sa na rpg hraju -
skaven: Do nekončící debaty o ME se pouštět nebudu.
Já samozřejmě nemám nic proti jiným názorům, ale nepřipadá ti, že až trochu moc generalizujete a zjednodušujete?? A ještě u toho stíhate dělat ramena... RPGCodex approves! Takže respekt pro vás!
Jestli si vážně myslíš, že 10 let nevyšel dobrej RPG titul, tak rezignuju na jakoukoliv snahu s tebou cokoliv řešit. A tuplem, pokud se domníváš, že jedině ty máš správnou představu o tom, co je a není RPG. -
Viktor H
ale si nam to natrel, respekt...sorry ze mame vlastny nazor, ze priliz akcnosti, jednoduche dialogy, filmovost a clickfest berieme ako kazenie zanru
radsej este raz vysvetli, v com vsetkom bol mass effect genialny ;) -
Pěkná ukázka vlákna plného elitářských a arogantních keců... Samozřejmě bez racionální argumentace. *7*
-
tNRevan: Jo Eternity mám koupeno takže už jenom čekám.
-
smune je prave to, ze nekdo povazuje hry typu dark souls, nebo diablo za RPG
-
Nevím jak vy.. ale poslední rok jsem navýsost bavil s Dragon Dogma a Dark Souls... je zajímavé, že Japonci v RPG oblasti válcují zbytek světa (když nepočítám samozřejmě Polsko )
-
Tak to project eternity by mohl byt pro tebe
-
@lol
oni,som myslel alesa smutneho, a minusoklikacov, a tych dole co sa tesia, ze W3 sa bude vyvijat primarne(popr.paralelne) aj na konzoly, teda mozme ocakavat viac este akcie, este viac klikania toho spravneho tlacitka etc. -
skaven123: Nevím koho myslíš tím "oni", ale pokud to směřovalo na mě, tak tě musím informovat, že moje nejoblíbenější hra je Baldurs Gate a nejoblíbenější žánr jsou isometrická RPG. *6*
-
oni to nepochopia, pre nich je RPG nieco ako fantasy dead space
-
-
-
-
no niesu, a cakat nemusis
-
-
-
Sem zvědavej, kolik článků tady vyjde na téma: Na PS4 vyjde.... Tipuju 184.