Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako úplný zakončení Geraltova příběhu to bylo upřímně...nic moc. Srdce z Kamene se mi příběhově líbilo mnohem víc.
  • Skvele shrnuti vynikajici hry, na ktere mi vadi jedine...dokud se clovek nedostane do druheho datadisku, tak v NG+ neni za co utracet bodiky a neni jak zlepsovat skilly, protoze pocet schopnosti, ktere Geralt muze najednou vyuzivat, zustava stejny.

Jinak na konzolovem ovladaci se musi znameni prepinat pomoci toho kruhoveho menu ?? Tak to bych asi nerozchodil...misto plynuleho drceni nepratel, nejake vyskakovani v prubehu boje do menu...a co se tyka zamerovani nepratel, tak jsem to nepouzil snad ani jednou, samozrejme netusim jaky problem to muze byt u ovladace.
  • A? Mění to nějak moje slova. Spíše je to ještě horší *7*
  • Francis
    najprv si tu recenziu pozri a pochopíš, že bola zrecenzovaná komplet celá hra
  • Uklidni ten fanboyismum. *11*
  • Dark souls hry mají komplikovaně vyprávěný příběh, sám nevím je-li to plus nebo mínus.
  • Na to že tu DLC dostane videorecenzi a hra jako Xenoblade X nemá ani textovou recenzi, snad ani není co říct.
  • Fordzy
    Kdyby Lukáš recenzoval třeba bobek, tak si ho stejně rád poslechnu. Mikro odkaz na Skamene pobavil. Jen tak dál.
  • To bych chtěl taky umět
  • MidnighT91
    Přečetl jsem videorecenze a dostal jsem orgasmus. Každopádně je jedno co tu kdo říká, za 20 let co hraju jsem nehrál rpg, co by mě pohltilo víc a je jedno jestli se bavíme o Gothicu, Morrowindu, nebo Baldurs Gate. Žádná z těch her prostě nebyla takhle krásná a promyšlená. Pokud si myslíte že ano, tak je to pouze tím že jste byly o 10 let mladší. Tohle je RPG vrchol současné generace. Uvidíme co příjde dál a jaká hra to překoná. Nemůžu se dočkat...
  • *7* *11*
  • https://www.youtube.com/watch?v=Qrq4d7UkwdY
  • Still
    To zase bude brkotu jaký je Zaklínač přehypovanej a je to nudná hra *1*
  • Díky Lukáši,
    Pokaždé si tvá videa moc užívám i přes to, že mě zmíněná hra tolik nezajímá. Líbí se mi tvůj objektivní přístup k látce, množství informací, které ve videu o hře řekneš a nápaditost s jakou videa tvoříš.
    V tomto případě jde ještě o mojí srdcovku, takže nemám co bych dodal. Zhodnotit celu hru bez spoilerů i s datadisky (vlastně DLC *3* ) je obdivuhodný výkon.
    Jsem rád, že i přes to všechno děláš to, co děláš..
  • solomon.short
    Ti parici utopenci me dostali, nevite nekdo co je to za kapelu/song? :)

Jinak vyborna videorecenze, jak je u Lukase zvykem...
  • tak alespon priznal že dark souls je lepší hra... pozitivum je že ted bude od geralta zas par let pokoj a další hra se jim snad vyvede líp *7*
  • No jo, no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit