Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to skvěle souboje mi příjdou o dost rychlejší jako v jedničce kde máchá mečem tak rychle že nejde skoro vidět.
  • Vypadá to až nečekaně průměrně.. Hmm moje očekávání šly rychle dolů..
  • Cosi
    Griffona nebo grifa? Jak je skloňování? A s dvěmi "f"?
    • Keyz
      Je to Pták? Je!
      Pták bez Ptáka... Dál to již neumím *3*
    • Magister_Peditum
      V čj Grif/Gryf. Griffon je v angličtině.
      • MickeyMutant
        Gryf je správně. Skloňuje se podle pána.
      • Cosi
        Díky, já to nedávno řešil a nějak jsem se nedostal k uspokojivé odpovědi.
  • Co se mi moc nelíbí je to otřásání celého obrazu při souboji při zásahu, tyhle efekty mi nějak vadí.

Ale jinak perfektní *14*
  • Keyz
    Sice ukázali jen kousek z toho slibovaného velkého světa ale vypadalo to graficky dobře.

Ostatní dobré věci určitě dodrží. Nejasnost rozhodování, sprostá mluva, věrohodné postavy...

- Je vidět, že Poláci zatím neumí udělat typickou americkou show, která strhne davy i když produkt není nejlepší, tak jak to umí ostatní borci co v tom mají praxi. Ale je výhoda, že mají dobrý produkt, proto dělat okolo nějaké komedie není tolik potřeba...
  • Například mě také zaujala bitka s bandity měla hodně detailů každé seknutí zanechávalo znatelnou ránu a ta dorážka s diagonálním přeseknutím prostě luxus!
    • Keyz
      Vylepšili ten souboj z dvojky a přidali to co píše. Vypadalo to více věrohodně.

Sice jsem měl rád ten souboj v prvním díle, ale bylo jasné, že se k tomu nevrátí.
  • Nejdříve počkám na dojmy z 45 minutové prezentace, ale vypadá to hůř, než to leaklé video z minulého roku.
    • Still
      *1*
  • To video je docela studená sprcha.. *11*
    • Jestli je toto studená sprcha, tak si budeš muset počkat na svou hru ještě tak 200 let, protože tvé očekávání asi jen tak někdo nesplní.
    • Magister_Peditum
      V čem?
      • Combat je naprosto totožný jako ve dvojce, čili nepoužitelný, interface zase nepřehledný a zbytečně překombinovaný. Grafika dobrá, ale nic z čeho bych si sedl na prdeel. Geralt celkově nesympaticky a jeho animace skoků s smíchu...
        • Jeho animace a tempo běhu jsou k smíchu...
      • málo kotoulů
  • Ten combat je dost tragickej
    • Ty souboje mi vyrazily dech *8* . Něco tak příšernýho jsem viděl naposledy v Gothic 3. Hrál jsem jenom prvního Zaklínače a přišel mi vynikající. Tak snad tenhle díl nedopadne jako G3, to by byla opravdu škoda. Moc jim přeju, aby z toho byla slušná hra, už jenom kvůli jejich přístupu k platícím zákazníkům.
      • TW1 měl něuvěřitelné nudný a primitivní soubojový systém, takže díky za pobavení XD
      • Tak zas není třeba přeháněk, mně se ten souboják taky nějak zvlášť nelíbí, ale furt je to milionkrát lepší než tohle - https://www.youtube.com/watch?v=EJ-xJWkSAHk
    • spook.y
      To víš nebude stačit zmáčknout jednu klávesu na instant kill :D
    • ty si tragickej
  • No cekal jsem víc *9*
    • Magister_Peditum
      Jo, doufal jsem v nějaký video s Ciri nebo Yen, holt je to asi překvapení až do hotové hry. *9*
      • Myslíš, že bude šance skončit s oběma? Jak s Triss tak s Yen? Jedna na lichý dny a jedna na sudý dny? Takový otevřeny vztah :D
        • The_Nameless_One
          To určitě ne. Pokud jsi četl předlohu (nebo alespoň poslední díl románu) tak víš, že Yen žádnou další ženu v blízkosti Geralta nestrpí (a na Triss má vyloženě pifku) ...
          • Magister_Peditum
            Fento: Prokouk si mě, jsem fanatik. Imhotep, Imhotep, Imhotep! *1* Ale kdo je větší? Jestli to nebude ten, kdo vidí chybu v každém sebemenším odchýlení od předlohy. Já naopak docela ocením, když CD projekt Red se úplně vykašlou na Cirinu cestu do světa Kamelotu a krále Artuše.
            • Taky souhlasím, že Femto je fanatik... Zajimavý, že fundamentalisti co dbají na dodržování dogmat utočí na ostatní...
            • Evidentně to změnili pro účely hry, takhle i člověk co nezná knížky hned rozezná Triss od Yen už z dálky, nechat tam dvě tmavovlasé holky, tak se to bude plést.Jo a tu jizvu mít měla to se jí nikdy nezregenerovalo
            • Femto
              Uvdědom si, že CD project má hodně snadnou práci s tvorbou světa. Nemají co vymýšlet. Víceméně i questy, situace, dialogy, zvraty. popravy vše je okopčeno z knih. Těch vlastních myšlenek je tam málo a když pak člověk vidí, že Triss je zrzavá jako nevím co, tak to prosně trkne do oči, nebo to Igni v E3 traileru? Co mi na to řekneš? Nevěděl jsem, že Geralt vlastil plamenomet...
          • Magister_Peditum
            Tak ono se ji při Geraltově povaze ani nemůžeme moc divit. *1*
          • No už si taky všechno nepamatuji, je to docela doba. Je asi čas to znovu přečíst. Ale teď jsem si uvědomil, že mi Yen připomíná jednu skoro bejvalku...
            • V tomhle případě má pravdu ten chlapec! Kaštanové vlasy pod lopatky a lokny, to je přímo Trissin atribut.
            • Femto
              Pan Magister mě doslova začíná pít krev. To je typický fanatik, co omluví každou chybu nějakou frázi. Nevíš jak funguje magie v Zaklínači. Čarodějky jsou schopné se kompletně regenerovat pokud jsou mocné. Vlasy Triss jsou její přednost a pokud nejsou schopni zvládnout ani barvu vlasů, tak je něco špatně ne? Pochopím, kdyby se o vlasech v knížce nepsalo, jenže ony se tam řeší často.
            • Magister_Peditum
              Tak si Triss trochu upravili. Ona by správně měla mít i popálenou hruť.
            • Femto
              Dobře oba víme, že Triss by si na svoji barvu nikdy dobrovolně nesáhla. Její vlasy byly skvostné ,)
            • jo já vim, ale myslim že pro účely hry udělali dobře že je takhle odlišili, když si magií upravuje vzhled aby vypadala mladá, asi pro ní nebude problém změnit si barvu vlasů
            • Femto
              Až na to, že Triss není rezavá. To zas jenom CD project neumí číst předlohu...
            • já si zas při pohledu na Triss vždycky vzpomenu na "čím rezavější střecha, tím vlhčí sklep" *1*
        • a až se na tebe naštvou obě najednou, bude ti najednou krypta se strigou připadat jako docela příjemné útulné místo
          • No Geralt je chlípník. Pořád je tam jeho adoptivní (teď už dospělá) dcera -... Takovej Woody Allen v akci *1* *1*
            • Hadam jej tatino nic nespravi :D
            • Magister_Peditum
              Ta by se v tomhle směru měla bát spíš císaře Emhyra. *3* *15*
        • Magister_Peditum
          No, Triss by to možná nevadilo, ale Yen by na takovou formu vztahu asi nepřistoupila. *15* Už takhle to od ni schytám, až se dozví, že jsem zase chrápal s Triss. Možná ale bude mít taky ztrátu paměti, tak by to šlo nějak uhrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit