Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
10.6.2014 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Co s tím má společného Dragons Dogma???
-
Zato takový Dragons Dogma.... *1*
-
TES má lore postavenou nejen na příběhu minulých hrách, ale na hledaní dokumentů a knih, kde se píše historie čili lore.. Takže zase špatně .)
-
podle mě je chyba, že nespolupracoval, takže může nadávat tak akorát sobě.. Máš pravdu, příběhově to stojí za vyliž si prd....
-
TW1 měl něuvěřitelné nudný a primitivní soubojový systém, takže díky za pobavení XD
-
Jakožto hráč jsem nadšenej. Zaklínač mě vždycky nesmírně bavil už od prvního dílu. Ale jako čtenář Sapkowského knih jen smutně vzdychám. Prakticky celá idea té hry je postavená na naprosto chybných premisách a to je škoda, dalo se to udělat mnohem lépe. Sapkowski asi není nadšený z takové adaptace.
-
Kolik mas kucharskych hvezdicek? Zadnou vid? Takze kdyz ti na…seru do talire, tak to sezer a drz pysk.
-
Tupec jako ty samozrejme nemuze pochopit, ze lore nema s minulosti a psanim historie sveta autorem nic spolecnyho. TES taky nema zadny lore ... je dany tim, co bylo v predchozich hrach.
-
Se divím, že Sapkowski ještě nemá nobelovku, on zvládá věci o kterých si Hemingway mohl jen zdát...
-
samožrejmě není žádný rozdíl, jestli svět popisuje v minulém čase prostřednictvím jeho historie, nebo očima hrdiny v reálném čase, pokud je ten popis detailní a propracovaný (což u WItchera je) uděláš si o tom světě, jeho zvyklostech a historii obrázek tak jako tak..
-
Sapkowski nepíše do minulosti na rozdíl od Tolkiena. Jeho svět není nějak prokreslen minulosti, pověrami apod. Že napíše, že v minulosti žili více nestvůr není lore. Takže si ty zjisti, co je lore...
-
že nevíš co to slovo znamená ještě neznamená že tam neni
-
myslíš tyhle? fakt jako přes kopírák *1*
http://asreviewedelsewhereontheinternet.files.wordpress.com/2011/05/tw2_e32k10_screenshot_pack_31.jpg -
Tak ještě jedno, zapni mozek a přemýšlej :) LOL ti dal nápovědu :)
-
Doufám, že zas neuvídím na skále čtyři elfy a z toho tři budou vypadat totožně.. Jsem se málem udusil smíchem.
-
Sapkowski ani žádný lore v Záklinačí nemá, takže ano Dark Souls strčí v oblasti lore Sapka do kapsy dvakrát...
-
to samé Dark Souls, nejdokonalejší RPG s bojovým systémem na hranici simulátoru šermu a lore co strčí do kapsy Tolkiena, Sapkowskiho a všechny fantasy hry co kdy vyšly *1*
-
Docela slušná gamesa, rozhodně né nejlepší z E3, ale přesto vypadá epicky. Už aby to vyšlo.
-
moc pěkné
-
Netrolluj. Dokonce i ten největší ignorant pozná, žes napsal pitomost.