Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik her jsi udělal?
  • Pardon, s druhou větou souhlasím.
  • S první větou rozhodně souhlasím, zbytek už je horší.
    Ale vážně, proti Zaklínačovi člověk nemůže nic říct, protože to ho tady ukopou k smrti za nechválení skvělé hry od skvělého CD Projektu. Čímž ale neříkám, že to nejsou špatný hry, jednička mě bavila dost...
  • A ještě k tomu mi ten jedinec ukradl nick. *13*
  • Za sebe mohu potvrdit, že to tu píšou minimálně dva.
  • To se uvidí...
  • Pod kolika nicky tady budeš ještě blít ?
  • michaliuz18
    ale co pak deturence viac minusov jak plusov, vari sa vam nepacilo? ale kebyze napisem asasin creed peckaa tak to uz ano ze :D casual prdi
  • Bože tady se naklikává. Děcka jsou ze zaklínače vystříkaní, tak mínuskují jakýkoliv projev nesouhlasu a kritiky. Podle mě je zaklínač přehypovaná pyčovina a dvojka je budget, kde půlka npc má stejný ksicht a hra je jeden velký koridor. Taková adventůrka před spaním...
  • Zaklínač byl vždycky casual. Dark obížnost a boss padne během minuty...
  • Císař,Yen,Dijkstra to vypádá hodně našlapaně.Jsem absolutně natěšený, soubojový systém ještě určitě promáknou.Kdo pamatuje jedno z prvních videi z jedničky ,to co ukazovala souboj mezi geraltem a temery u popravy marigolda a zoltana, jistě ví že tehdy to vypadalo celkem dost na pi*u a nakonec z toho je v celkemu pohodová klikačka.Proti kuši nic nemám ,ale asi určitě ji používat nebudu.Jsem zaklínač ne nějaký podělaný kušník.
  • No asi by bylo hloupé hrát na nejtěžší obtížnost a při ukázce chcípnout :)
  • prijde to jen mne nebo toho gr sundal nejak moc snadno?
  • Máš krátkou pamět, Zaklínač 2 byl v Evropě hodně hypovanej, blogy, blogýsky, rozhovory každý týden a pořád jenom Zaklínač 2. Pamatuji jak nás hypovali, že hráč může jít kamkoli, kam uvidí a přitom ukazovali ten zámek z prologu,nakonec to zůstalo u hypu a zámek byl jen vzdálená textura...
  • Tak ty minuska asi znamenají, že s tím lidi nesouhlasí. Asi se budeš muset vyrovnat s tím, že na světě existují lidé kteří mají raději Zaklínače než Dragons Dogma. *11*
  • ktere tuny hypu u zaklinace mas na mysli ??
  • Mínuska vám nepomůžou a ani to nezmění fakt, že Dragon Dogma je daleko lepší hra než celý slavný Zaklínač a DD k tomu ani nepotřebovala tuny hypu...
  • No já nevím, tak to srovnejme s Dragon Dogma. Dvakrát delší doba, více questů, lepší combat, lepší stvůry, lepší atmosféra, daleko větší mapa, horší příběh a daleko horší grafika. Zaklínač je přecenenovaný a to moc...
  • Ale k čemu 30-40 hodin mějte rozum to vás baví se v každý uličce mlátit pul hodiny s bandity a nebo prokecat půlku herní doby i když víte že ten rozhovor je o ničem a nudí vás ? protože tohle přesně se myslí když se řekne dlouhá herní doba
  • V TES je nepoužítelný... Nejlepší combat má Dragon Dogma a DS - to je sice provařený etalon a už je to nuda opakovat, ale je to tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit