Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
10.6.2014 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Vypadá to moc hezky... Nějak mi ten svět připomíná Red Dead Redeption atmosférou, trochu sem tam i hudbou. Red Dead Redeption měl nejlepěí svět co jsem kdy ve hře viděl, krásnější příroda snad nikdy neexistovala ve hře, jsem rád, že mi to tato hra připomíná tou atmosférou divoké a krásné přírody.
-
Ubersampling na 750 Ti? Pleeeease *1* *1* *1*
-
Btw na youtube jsou nějaké soundtracky. Tahle je zrovna docela pecka: https://www.youtube.com/watch?v=ufgDk6if24A
-
Nevím, co zde zase řešíte, ukázka je z Xbox verze, takže se dohadovat o grafice, ovládání, inventářu...
zcestné -
Taky souhlasím, že Femto je fanatik... Zajimavý, že fundamentalisti co dbají na dodržování dogmat utočí na ostatní...
-
V tomhle případě má pravdu ten chlapec! Kaštanové vlasy pod lopatky a lokny, to je přímo Trissin atribut.
-
to jsme moc rádi, děkujeme
-
Evidentně to změnili pro účely hry, takhle i člověk co nezná knížky hned rozezná Triss od Yen už z dálky, nechat tam dvě tmavovlasé holky, tak se to bude plést.Jo a tu jizvu mít měla to se jí nikdy nezregenerovalo
-
Pokud v těch "max. detailech" bude i Ubersampling, tak to pojede v max. detailech na mojí 750Ti stejně dobře, jako Zaklínač 2 *14*
-
Uvdědom si, že CD project má hodně snadnou práci s tvorbou světa. Nemají co vymýšlet. Víceméně i questy, situace, dialogy, zvraty. popravy vše je okopčeno z knih. Těch vlastních myšlenek je tam málo a když pak člověk vidí, že Triss je zrzavá jako nevím co, tak to prosně trkne do oči, nebo to Igni v E3 traileru? Co mi na to řekneš? Nevěděl jsem, že Geralt vlastil plamenomet...
-
Cekám nějaký zázrak jako 8800GT,, Za 6000 dotáhl tehdejší karty za 12K a více... Tohle by pc-scéna potřebovala, současné karty jsou šíleně předražené a radějí budu volit koupí PS4..
-
*1*
-
Oficiálně pokud vím nic oznámeno není, takže bych s případným upgradem určitě počkal až na to, co nám řekne CDProjekt RED.
Můj osobní tip je nějaké moderní Intel 4 jádro popř. osmimodulový AMD, 8 GB RAM a grafická karta na úrovni GTX 780/290X to podle mě musí na FullHD a maximální nastavení detailů stačit. -
http://www.guru3d.com/news_story/the_witcher_3_gtx_780ti_could_push_35_45_fps_at_max.html
Tady je ten článek. Vypadá, že PC verze bude graficky více odlišná. -
Fento: Prokouk si mě, jsem fanatik. Imhotep, Imhotep, Imhotep! *1* Ale kdo je větší? Jestli to nebude ten, kdo vidí chybu v každém sebemenším odchýlení od předlohy. Já naopak docela ocením, když CD projekt Red se úplně vykašlou na Cirinu cestu do světa Kamelotu a krále Artuše.
-
A jaké? Možná nějaký refresh, jinak se nic neplánuje nebo se pletu???
-
Ne, to si pleteš s Dragon Age. *2*
-
Snad řada 8 od Nvidie a Intel Broadwell by to měli stihnout když tohle bude v roce 2015
- Nějak blbě jsem to upravil *15* -
Jestli je toto studená sprcha, tak si budeš muset počkat na svou hru ještě tak 200 let, protože tvé očekávání asi jen tak někdo nesplní.
-
Už to bylo psáno kdysi na guru3D.com, že na 40FPS na ultra myslím bez nejlepšího AA budeš potřebovat 780TI...