Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Áno, ale keď si to zahráš 2x a si vyberieš iné strany konfliktu, tak je to 2x doby.. a príbehové hry sú skoro vždy kratšie ako tie, ktoré sa zamerajú na iné stránky.. a bojový systém žeby až podpriemerný? a tak potom aký je súbojový systém v Elder Scroll hrách?:D
  • Hra je to dobrá o tom žádná, ale přišlo mi to jako rozsáhlejší tech demo s velkým potenciálem. Což by teď mohlo být splněno ve TW3. Škoda jen, že se ve trojce nevrátí ke starému skill tree jak v jedničce, ty brnozové, stříbrné, zlaté talenty byl dobrý nápad. Jinak to ale vypadá fajně fo tom slabším začátku zevčera.
  • Po druhé jsem to dohrál asi za 20.. poprvé jsem si to vychutnával... To Takový Skyrim ač je to hra horší než Zaklínač tak nabízí daleko více herní doby..
  • Zaklínač 2 má 30-40 hodin což je hoooodně málo na RPG, bojový combat je spíše (pod)průměrný, RPG system je dost očesaný, takže zůstavá jen dobrý příběh a dobrá grafika. Podle mě šlo z předlohy vytěžit více.
  • U zaklínače se nemusí řešit vůbec nic protože graficky byl na tom vždy dobře , bojový systém taky , děj se mi líbil vždy , herní doba spíš až moc dlouhá a o atmosféře ani nemluvím takže zůstává jediná otázka a ta je požadavky na hw ty budou asi hodně vysoko uvidíme protože bohužel nové hry sou dělané už tak že když to nejede na full hd a ultra + msaa tak vypadají o ničem ale to je můj názor kde sou ty časy kdy se hráli q3,doom,half life atd taky šlo o hw ale stejně si je vychutnal každý a vypadali dobře i na slabších nebo starších pc
  • Novigrad překrásný. Ještě chce trochu zapracovat na tom boji a bude to luxus. Mají na to ještě tak 7 měsíců, takže snad to bude stát za to. *4*
  • Naoapak to co napsal strevo, dáva dokonaly smysl a byl bych za to docela rád. Ubersampling stojí tak 80% výkonu, je to neskutečný žrout a navíc to na pár metrů ani nepoznáš.
  • misho8723
    Na IGN ukazovali nové gameplay demo a tentoraz ukazovali Novigrad a okolie, ktoré vyzeralo fakt parádne a bez loadingu, aj z domu alebo do domu a ešte v hre sa ukáže aj Dijkstra

https://www.youtube.com/watch?v=2wNiiQpDPJE
  • Ano, jelikož všem na světe se musí zákonitě líbít pobíhaní po lese s chlapem v kůži....
  • Dalsi absolutne krasna hra. Jen houst a vetsi kapky. Tahle E3ka zatim vypada docela vydarene.
  • on má pravdu, tvůj pokus o vtip/názor vážně nedává smysl...
  • typický song do fantasy *7*
  • Zdá se mi to, nebo všechny ty příspěvky tady o tom jak je to studená sprcha a jak je to dost za očekáváním (anonymy) píše jeden a ten samý člověk?
  • Tak zapni sakra mozek :) To už je skutečně úroveň chápání psaného textu na tak nízké úrovni?
  • Tak zas není třeba přeháněk, mně se ten souboják taky nějak zvlášť nelíbí, ale furt je to milionkrát lepší než tohle - https://www.youtube.com/watch?v=EJ-xJWkSAHk
  • Máš pravdu no, ten tvůj původní koment fakt nedává smysl
  • S váma je kopec srandy chlapci, napsal sem snad někde, že to hraju se zapnutým ubersamplingem ? Aneb, jak si hlupáka povodit na vodítku *15*
  • Krescz
    yea bitch....little party never killed nobody *1*
  • Me se zda ze Geralt nezabiji inteligentni prisery a draky.Griffa si asi vymyslel cdprojekt ?
  • Ty souboje mi vyrazily dech *8* . Něco tak příšernýho jsem viděl naposledy v Gothic 3. Hrál jsem jenom prvního Zaklínače a přišel mi vynikající. Tak snad tenhle díl nedopadne jako G3, to by byla opravdu škoda. Moc jim přeju, aby z toho byla slušná hra, už jenom kvůli jejich přístupu k platícím zákazníkům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit