Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    Pan Magister mě doslova začíná pít krev. To je typický fanatik, co omluví každou chybu nějakou frázi. Nevíš jak funguje magie v Zaklínači. Čarodějky jsou schopné se kompletně regenerovat pokud jsou mocné. Vlasy Triss jsou její přednost a pokud nejsou schopni zvládnout ani barvu vlasů, tak je něco špatně ne? Pochopím, kdyby se o vlasech v knížce nepsalo, jenže ony se tam řeší často.
  • Me by docela zajímala narocnost na hw..
  • Magister_Peditum
    Tak si Triss trochu upravili. Ona by správně měla mít i popálenou hruť.
  • vždyt v té ukázce z toho obrovského světa bylo vidět dohromady nic, jak jsi poznal že ho nezvládli?
  • Tak kvalita videa je dost mizerná a navíc je to strašně krátké na to, aby se s toho dalo něco víc odvodit. Každopádně začnu tím, co se mi líbilo.
    Určitě to jsou obličejové animace, které obzvlášť v porovnání se Zaklínačem 2 jsou úplně někde jinde, super. Dál určitě grafická stránka hry, ne ani snad tak to prostředí jako spíš ta technická stránka, hra vypadá prostě úžasně. No a dál hudba, ale ta byla v Zaklínači vždycky super.
    Co se mi už moc nelíbilo byly animace Geralta a to jak při soubojích tak při běhu, to doufám ještě poladí. No a pak zpracování inventáře, který mi spíš připomíná lehce upravený "konzoloidní" z dvojky (k tomu se ale na oficiálním fóru někdo vyjádřil, že ten ještě projde velkými úpravami).

Celkově vzato dobrý, jenom po tom famózním traileru který vyšel pár dní zpátky jsem čekal asi něco víc. Na druhou stranu to byla jenom kratičká ukázka, střípek z jinak obrovský hry a s toho se strašně těžko něco dedukuje, takže si počkám určitě na další ukázky ze hry.
  • flash789
    jen pocit, spis vychazim z usudku o open world single player rpg co vysli za poslední leta. Vsechno to byli vzasade průšvihy..Two Worlds, Gothic 3..a když vezmu v potaz ze třeba Bethesda tyhle hry delala ještě v době temna a stejne na ne plno lidi porad nadava...tak by skutecne ti polaci museli byt dost velci kouzelnici...
  • Jeho animace a tempo běhu jsou k smíchu...
  • Jack1947
    A já mám naopak pocit že bys měl začít drobátko s pozitivy... přeci jenom negativ je plný svět. *4*
  • Co ti tam přijde špatně?
  • Keyz
    Je to Pták? Je!
    Pták bez Ptáka... Dál to již neumím *3*
  • Femto
    Dobře oba víme, že Triss by si na svoji barvu nikdy dobrovolně nesáhla. Její vlasy byly skvostné ,)
  • flash789
    ˇproc mam uz hezky dlouhou dobu pocit ze tenhle dil dopadne podobne jako kdysi Gothic 3?
    Tohle video me presvedcilo ještě vic..
  • jo já vim, ale myslim že pro účely hry udělali dobře že je takhle odlišili, když si magií upravuje vzhled aby vypadala mladá, asi pro ní nebude problém změnit si barvu vlasů
  • Vypadá to skvěle souboje mi příjdou o dost rychlejší jako v jedničce kde máchá mečem tak rychle že nejde skoro vidět.
  • MickeyMutant
    Gryf je správně. Skloňuje se podle pána.
  • spook.y
    To víš nebude stačit zmáčknout jednu klávesu na instant kill :D
  • Vypadá to až nečekaně průměrně.. Hmm moje očekávání šly rychle dolů..
  • Cosi
    Díky, já to nedávno řešil a nějak jsem se nedostal k uspokojivé odpovědi.
  • Femto
    Až na to, že Triss není rezavá. To zas jenom CD project neumí číst předlohu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit