Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
10.6.2014 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Četl, a pokud by nějak ohrožovalo své okolí, tak by ho stejně sejmul. Samozřejmě, pokud by se našla alternativní možnost, jak se problému zbavit, tak by to asi zkusil, ale koneckonců jde jen o hru. Ty, jako hráč, můžeš zakázku na zabití (nevím, proč by si najmutí zaklínače na zabití nebezpečné potvory nějak pošlapávalo lore) samozřejmě odmítnout, stejně jako v W2.
-
Myslíš, že bude šance skončit s oběma? Jak s Triss tak s Yen? Jedna na lichý dny a jedna na sudý dny? Takový otevřeny vztah :D
-
Sice ukázali jen kousek z toho slibovaného velkého světa ale vypadalo to graficky dobře.
Ostatní dobré věci určitě dodrží. Nejasnost rozhodování, sprostá mluva, věrohodné postavy...
- Je vidět, že Poláci zatím neumí udělat typickou americkou show, která strhne davy i když produkt není nejlepší, tak jak to umí ostatní borci co v tom mají praxi. Ale je výhoda, že mají dobrý produkt, proto dělat okolo nějaké komedie není tolik potřeba... -
Například mě také zaujala bitka s bandity měla hodně detailů každé seknutí zanechávalo znatelnou ránu a ta dorážka s diagonálním přeseknutím prostě luxus!
-
Combat je naprosto totožný jako ve dvojce, čili nepoužitelný, interface zase nepřehledný a zbytečně překombinovaný. Grafika dobrá, ale nic z čeho bych si sedl na prdeel. Geralt celkově nesympaticky a jeho animace skoků s smíchu...
-
Vy s tím lorem pořád naděláte. Divím se že si tady nestěžujete na to, že střílí z kuše... Ale myslím si, že v herní serii nastala nová éra nestvůr ne ? Možná, že griffoni se zase rozšířili....
-
Nejdříve počkám na dojmy z 45 minutové prezentace, ale vypadá to hůř, než to leaklé video z minulého roku.
-
málo kotoulů
-
Četl jsi vůbec Zaklínače? Tak přesně by se Geralt zachoval. Pokud by to bylo ohrožené zvíře, tak by ho nezabil. Navíc tohle vypadá jako mise na zakázku, což je ještě větší pošlapání lore.
-
V čem?
-
To video je docela studená sprcha.. *11*
-
Jako, že by nechal sežrat farmářovu rodinu (která mu zaplatila), aby se chudáček poslední Grif mohl nažrat? Tomu nevěřím. *1*
-
Dal jsem si cca dvě hodinky na bílém gauči ve studiu :)
-
ty si tragickej
-
Ten combat je dost tragickej
-
Ohrozený je jedine ak ho nejaký páprda vladár zakázal loviť, pretože sa jeho dcérke páči ako si poletuje a pritom na zem zhadzuje nevinných sedlákov. Inak to treba všetko do jedného vykynožiť, a Geralt bude mať aspoň čo do huby.
-
Zaklínač možná, ale Geralt NE!!!
-
Jo, doufal jsem v nějaký video s Ciri nebo Yen, holt je to asi překvapení až do hotové hry. *9*
-
I kdyby, tak za jejich vyhubení je zaklínač v podstatě placený. *15*
-
No cekal jsem víc *9*