Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
10.6.2014 | Adam Homola
147 příspěvků
-
V čj Grif/Gryf. Griffon je v angličtině.
-
já si zas při pohledu na Triss vždycky vzpomenu na "čím rezavější střecha, tím vlhčí sklep" *1*
-
Hadam jej tatino nic nespravi :D
-
Griffona nebo grifa? Jak je skloňování? A s dvěmi "f"?
-
Tak ono se ji při Geraltově povaze ani nemůžeme moc divit. *1*
-
Ta by se v tomhle směru měla bát spíš císaře Emhyra. *3* *15*
-
Vylepšili ten souboj z dvojky a přidali to co píše. Vypadalo to více věrohodně.
Sice jsem měl rád ten souboj v prvním díle, ale bylo jasné, že se k tomu nevrátí. -
No už si taky všechno nepamatuji, je to docela doba. Je asi čas to znovu přečíst. Ale teď jsem si uvědomil, že mi Yen připomíná jednu skoro bejvalku...
-
Mikezz to byla obyčejná Kikimora, Griffon se tam neobjevil, měla by to být legendární příšera něco jako jednorožec...
-
Co se mi moc nelíbí je to otřásání celého obrazu při souboji při zásahu, tyhle efekty mi nějak vadí.
Ale jinak perfektní *14* -
Ja sa pamatam ze v jednej knihe bolo ako blokoval nejaku cestu a nepustil tadial nikoho...a neviem ci nechcel zabijat len drakov, alebo aj nieco ine...
-
No Geralt je chlípník. Pořád je tam jeho adoptivní (teď už dospělá) dcera -... Takovej Woody Allen v akci *1* *1*
-
To určitě ne. Pokud jsi četl předlohu (nebo alespoň poslední díl románu) tak víš, že Yen žádnou další ženu v blízkosti Geralta nestrpí (a na Triss má vyloženě pifku) ...
-
Že loví monstra za prachy? To je vážně strašná chyba. Alespoň máš důkaz, že to tomu DS nesahá ani po kotníky. vis diskuse pod Bloodborne. *1*
-
V jednej z prvých poviedok Geralt zabil podobnú príšeru (už neviem z akého dôvodu, ale zákazka to nebola), tiež si ako trofej odniesol jej hlavu a dlho hľadal, kto by mu za ňu zaplatil, ale nikto nemal záujem. Nakoniec s ňou prišiel k nejakému mágovi...Myslím, že Geralt nezabíja len neškodné potvory, ohrozené ale nebezpečné pre ostatných áno- veď to je poslanie zaklínača. A kto je viac zaklínač ako Geralt.
-
a až se na tebe naštvou obě najednou, bude ti najednou krypta se strigou připadat jako docela příjemné útulné místo
-
Tak ja som napríkald zaklínačov prečítal všetkých , ale o Griffonovi som sa tam nedočítal nič , možem sa mýliť ak ho tam nájdeš , prosím povedz mi knihu a stranu a ja si to doma vyhladám , a ospravedlním sa za svoje nedostatky. btw. podľa mňa je Griffon len nejaký elite-boss , príšera , ktorú si CDP vymysleli , ako už aj v ostatných dieloch , pravdaže , nikoho neodsudzujem .
-
Je to len vedlajsia misia, takze sa mozes rozhodnut ci ho pojdes zabit alebo ho nechas tak...kazdy sa rozhodne podla seba
-
No, Triss by to možná nevadilo, ale Yen by na takovou formu vztahu asi nepřistoupila. *15* Už takhle to od ni schytám, až se dozví, že jsem zase chrápal s Triss. Možná ale bude mít taky ztrátu paměti, tak by to šlo nějak uhrát.
-
To je nějaká nová moda omlouvat chyby a jenom chválit Zaklínače? Není to trochu pokrytecké?