Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelocz
    Tak pro polskou zvukovou stopu si zajdete SEM. Jo a ve vysoky kvalite i ta lod vypada mnohem lip!
  • divoká honitba a Black Fag
  • MickeyMutant
    Mám dojem, že ho tu všichni tak nějak svorně poslali do řiti. Jestli ti chybí, tak aspoň víš, kam jít.
  • MickeyMutant
    Ty vole, mluvíš mi z duše, omezenost přímo nesnáším! Jen mi řekni, co si představuješ pod takovým slovem "egosimu"?
  • Milovat je snadné, nenávist je přirozenou reakcí na nepřátelské prostředí, objevuje se jen u lidí, zvířata jsou v nepřátelském prostředí pouze zmatená, zoufalá, vydaná lidem na nemilost. Moje nenávist směřuje směrem ke každému kdo bez zájmu ničí svět zvířat a svět přírody. Dívat se jak jde svět do kytek kvůli egoismu a omezenosti lidského druhu, vzbuzuje mou nenávist, ale jelikož jsem živočich jako každý jiný na této planetě, je má nenávist reakcí která se objevuje pouze jako průvodní jev bezmocnosti změnit to, co mají druzí lidé za nenormální kvůli své nedospělosti. Kdyby lidi věděli, co všechno nevědomky ničí, snad by se alespoň zlomek z nich zastavil a přehodnotil své chování. Jak rád bych je objal láskou a přátelstvím, ale nejde to, jsou příliš nezlomně přesvědčeni o sobě a o tom, že co dělají je správné. Nenávidím tedy pouze jejich omezenost. Michal, 34 let.
  • hele nevíte někdo co je s trollem?:D docela tady chybejí jeho komentáře...XD
  • http://www.youtube.com/watch?v=CczPsYFtJxs
  • Karel - a máš to v hlavě v pořádku? Asi moc ne že?
  • kostejnesmrtelny
    Jop. Tohle a Star Citizen *14*
  • Kinet1c
    proti blbnutiu prehravaca v opere teda, funguje jednoducha vec, daj to na full screen, daj video na koniec, pockaj kym sa skonci, tu seknudu ci dve, daj replay a video pojde ako ma, neviem cim to je, ale co uz, da sa to prekonat
  • Kinet1c
    myslis Barbar Conan od Cauldron ? ked dobre viem to nie je ceske, ale ok, je my to ako jedno, len Cauldron je slovenske studio co bude robit mobilne hry :(, ale nie je ako nemozne, ze hru robili cesi v slovenskom studiu, takze ceskoslovenska hra :) to zas neviem, ked to beriem iba z pohladu studia a ze je to ten conan co robili cauldron tak, technicky je to slovenska hra (aj ked nic extra, chaser sa my od nich pacil viac)
  • Kinet1c
    nezemrely, teda geralt urcite nie :D, kedze je v hre, yennefer v knihach nezomrie a ani ciri, takze happy (teda dufam, ze si to pametam dobre, inak to budem musiet napravit precitanim znova a bola by hanbou, ze si nepametam koniec, ale hovorim, ked si dobre spominam tak NEZEMRELY)
  • Kinet1c
    Osobne jediny hlupak si tu ty, uz len tou absolutnou zabednenostou na moznosti a nazory inych a presadzovania toho co si myslis, ze co je podla TEBA dobre a zle. Mylis sa, kazdy sa mylime v niektorych veciach. Presadzovat toto, ze sa neda najst cesta od serialu ci filmu ku knihe, ci opacne je nezmysel a hlupost. Pretoze to tak nefunguje. Viem povedat dobry priklad napr. seba. Videl som serial na HBO Game of Thrones a dostal som chut citat aj knizky podla, ktorych serial je. Zatial som sa ktomu nedostal lebo citam prave Joe Ambercrombie - Prvni Zakon 2: Ti Budou Viset, ale urcite sa ktomu dostanem. Raz.
  • Kinet1c
    Absolutne to je jedno, si asi velmi zakoreneny niekde v stereotype, vtom co je a co nie je podla teba ok a vyzadujes aby kazdy stym suhlasil, resp. ja si to myslim :), aspon tvoj nazor je ten, ze by to malo byt opacne a preco ? V knihach je a su pribehy a pribeh iny ako v hrach a ano su tu v podstate tie iste postavy, ale v knihach su aj ine, ktore v hre este neboly/nie su spomenute, a tym si vlastne v knihe dokaze ten fanusik hier najst to svoje
  • Kinet1c
    presne tak, sice som cital knihy uz pred hrou, serial som nemal rad, ale hry su skratka uzasne a je my jedno ci som cital knihy a ci to je take alebo onake, tu je doraz na hre a nie na knihach, a ci je uz fanusik knih ci hier nebodaj serialu, je fanusikom Zaklinaca a to je dolezite v prvom rade, a nie to kto je naj a ako velky fanusik serie
  • už nema tak židovský nos :D
  • tak kde alespon ta kytarkovka jde stahnout?:) nebo to je original soundtrack??

    mmm to by od dob prvniho diabla mohlo byt něco vyjmečného....nooo holt Vávro budeš to mit těžké měl by jsi z 2k Czech přetahnout toho slovaka co dělal sound k Mafiii
    (ikdyz jen na tom hra nestojí ale aby husitské souboje bez magie nebyli trošku nuda)
  • rofl
  • Jakmile to dostanu, tak to nakouřím na plno, a pošlu obrázek jak to vypadá na nějaké konzolové fórum aby si tam borci s "nadstroji" trochu uklidnili.

    Anebo ideálně video ve 60FPS (i když jestli pojeden bez SLI)
  • Rhulad
    Jak napsal někdo nahoře. Čtu jen to co prvně vidím v televizi nebo hraji. Ano tohle je stupidní názor. Většinou jsou zpracovaný brakové témata čili opravdovou literaturu ten člověk naprosto mine. Pokud si někdo vezme do pracek knížku až shlídna stupidní show na HBO, tak je to taky špatně jelikož ke knížce by člověka rozhodně neměla motivovat nějaká show v televizi a nedej bůh počítačová hra, to je vyloženě špatně a jde to vidět i tady. Tolik koncentrované hlouposti jako na games.cz těžko pohledat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit