Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    dakujem ludom v diskusii za link na video na yt lebo ten prehravac nevie nic ine len sa zaseknut a opakovat 3 sek videa v slucke...
  • P.S.: ano, samozřejmě celá sága o Zaklínači ještě v roce 1995 sepsána nebyla, ale povídky už ano a šlo pouze o ilustraci (to jen kdyby náhodou chtěl někdo štourat v těch náhodně vybraných letopočtech *3* )
  • [reaguji na tento i další příspěvky od Rhulada dohromady]
    Jako člověk, který nejdříve v dětství přečetl knižní (povídkové,románové) předlohy, později se zklamal stupidním seriálem a poté dlouho odkládal první herní adaptaci (aby byl následně extrémně nadšený a překvapený z toho, jaká skvělá hra se z prvního "Wiedźmina" vyklubala) musím říct, že tohle je naprosto stupidní názor *1*
    To jako kdyby můj strejda nebyl fanoušek fantasy, sci-fi a horrorové literatury a neměl jsem tak díky němu odmalička přístup k hromadě knih těchto žánrů (včetně Zaklínače) a objevil bych ho až díky herní adaptaci od CD Projektu, tak bych byl nějaký podřadný fanoušek a neměl nárok se řadit mezi fanoušky knižní série?

Jednoduchá rovnice: přečetl jsi knížky? Líbily se ti a vždycky se je přečteš rád znovu? = jsi fanoušek knižní série.
    A je jedno jestli sis je přečetl v roce 1995 nebo 2005.

Elitářství tady nemá co dělat.
  • Bullshit..
  • A od kdy o tom, co jak by mělo být rozhodují primitivové tvého kalibru ? :) To by to na světě vypadalo..:P
  • :D
  • Nevěděl by někdo co to tam hraje za hudbu???:)
  • Přesně! Tohle vlákno mi připomnělo jednu LEVEL TV, kde měl Martin Bach přednášku o nesnášenlivosti - Úplně nejvíc nesnášim, když někdo něco nesnáší :D
  • :-D :-D Ovšem ;-) Porovnej si ten ohromující detail kvalit textur s nějakou jinou hrou s OTEVŘENÝM HERNÍM SVĚTEM.
  • MickeyMutant
    Já zas nenávidím, když ostatní nenávidí úplně někoho jiného, než nenávidím já.
  • _
  • Já nenávidím pouze, když jiní lidé kteří nenávidí pouze lidi, kteří nenávidí jiné lidi, jsou nenáviděni pouze mnou. *1*
  • Rhulad
    Jsem rád, že jsme se domluvili kokotte. By chtěl vidět jaká hra tě motivuje k přečtení např. 1984. Pokud budeš číst, to co vidíš nebo hraješ tak je to prostě zcela primitvní a slaboduché.
  • Jo Rhulande, uričtě spousta lidí nejdřív přečetla Dunu a pak si jí šli zahrát na nabušený 386... :-D

a ti, kteří si Dunu přečetli po herních adaptacích jsou šmucky (grrrvrrrr)

(P.S: Duna mi přišla jako perfektní demonstrace, stejně tak třeba Heinleinova Hvězdná pěchota)
  • To nemusíš.
  • Ne, ja nenavidim pouze lidi, kteri nenavidi jine lidi.
  • Rhulad
    Až na to, že by to mělo být přesně opačně.
  • Takže když je v rpg město=Skyrim=zlo=vyvarovat se ho!
  • Proč? Když tě seriál/hra naláká na přečtení knižní předlohy, tak to je podle mě dobře.
  • Rhulad
    Tak to tě lituji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit