Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim je fajn, ale architekturu měla Bethesda většinou vždy hodně fantasy a nereálnou, to je pravda. Ale co je na tom, vždyť je to prostě fantasy a tam se meze nekladou. Witcher se mi právě vždy líbil atmosférou více podobnou reálnému středověku, ale mam rád i Skyrim. Nechápu, proč je podle tebe zlo. Své chyby má a možná by mohl být více obtížný a bojový systém je zastaralý a klikací. Ale na druhou stranu má i spoustu kladů jako obrovská svoboda, spousta povolání, hratelných ras, perků a schopností, moderská komunita apod.
  • Koukám na filmy, hraju hry a až podle toho kupuji jejich knižní předchůdce.
  • Už som to čítal a nebolo to zlé, ale vytkol by som tomu 2 veci:
    1.) Geralt je tam oveľa ukecanejší, než v pôvodných dielach (jasne, iný autor, ale aj tak mi to prišlo trochu čudné) a aj sa oveľa viac mieša do politiky, hoci sa mu nechce
    2.) Niektoré vety, či pasáže boli doslova okopírované z pôvodných diel (napr. pri súboji s tou succubou, jeden príklad za všetky)

Ale bavil som sa pritom aj tak, najviac asi pri prvej poviedke, keď sedel s Marigoldom a Yarpenom Zigrinom v krčme a diškurovali *1*
  • jakubc
    nn, nejhorší jsou lidi, kteří si myslí, že je důležité, co kdy kdo viděl, četl, zažil jako první a chovají se jako snobácká elita jen kvůli tomu, že jen ONI jsou ti praví fanoušci, kteří poznali velikost něčeho dřív, než se to stalo super-populárním. *3*
  • Rhulad
    Ne! horší jsou ti co prvně vidí v televizi serial nebo si zahrají hru a běží kupovat knihy a pak všude prohlašují jací nejsou fanoušci knižní série. Takových je tu 99/100
  • Ve 2ce bylo nějakým způsobem vysvětleno, že Yenefer s Geraltem přežili divokej hon a ve 3ce ji má Geralt hledat a jo, měla by tam být i Cirilla
  • C-BEAM
    (skrytá identita): v tom prípade si do tej low-IQ spoločnosti svojím príspevkom perfektne zapadol.
  • PravyMonty
    Sice je to off topic, ale taky tak nenávidíte, když se lidé, kteří nečetli knihy, chovají jako největší fan boyové?
  • Vždyť v tom jednom záběru na město (který ani moc nevypadá jako ten Novigrad, který má být největší město ve hře) je víc baráků a architektury jak v celým Skyrimu dohromady. A to ani nemluvím o tom, že tohle město bude "fungovat" jako město.
  • I kdyby Skyrim byl zlo, tak architekturu měst má podle mě moc povedenou. Skyrim podle mě tahají dolů jiné věci než prostředí. (i když to často taky)
  • Tak co já vím, tak 3 bude hlavně o hledání Yennefer. ;) A jestli si dobře pamatuju, tak ve 2 o Ciri něco padlo, takže bych ji taky očekával.
  • Ty města a architektura mi připomínají Skyrim a to se mi tuze nelíbí, jelikož Skyrim je Zlo!!
  • ano Yenner umře s Geraltem a Ciri bude cestovat mezi světy jako Superman.Ano Paní jezera se nepovedla, ale co už, prvních 6 knih jo.
  • Magister_Peditum
    Přesně, a ještě víc se těším na setkání Yen s Triss, až se dozví o jejím románku s Geraltem. *1*
  • Magister_Peditum
    Intelový procíky se od dob Sandy Bridge prakticky vůbec nezměnily...
  • vlastik.plaminek
    K PDP. Přišel jsem, viděl jsem, nezájem. Smysl pro detail možná, ale trpět kvůli tomu to jeho holčičí pištění nebudu. Uši mám jenom jedny a už teď musí dohánět, co oči nestíhají.
  • Mně to přijde po grafické stránce úžasné, já doufám že tam bude Yenefer nebo Ciri (postavy z knihy) jestli nezemřely (jsem u 4 knihy) *4* .
  • diky, rad si prectu
  • nejlepší soubojový systém měly první dva Gothiky - čtyři šipky a akční tlačítko (a s přimouřenými oči i český Barbar Conan), šlo s tím dělat zázraky. Na Zaklínačích mě právě soubojový systém od nich vždy odradil.

A to se první Zaklínač ještě v preview kasal, že bude mít systém obdobný z KOTOR, kde si bude hráč řadit různé údery do fronty a z nich se budou generovat komba. bohužel to nevyšlo.
  • Zase o tolik lépe než W2 na X360 to nevypadá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit