Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na VGX předvedl krátkým, leč úchvatným trailerem
8.12.2013 | Adam Homola
117 příspěvků
-
Jak už jsem říkal v jiném článku, tohle se zapíše do historie. *3*
Jinak myslim, že můj Haswell s dvěma 670 to rozjede s prstem v nose. *15* -
Obávám se že tohle není jejich přehrávač ale GT. Na Opeře mi to taky blblo, v Internet Exploreru to bylo v pohodě.
-
vyměňte ten přehrávač boha jeho... po čtyřech pokusem to shlédnout v HD full screen jsem utekl na youtube.
-
To by bylo ořezání až úplně na kost a o to nemá nikdo zájem. Proč bu to taky dělali? Protože někteří lidi si nemohou dovolit upgrade? Je mi jich líto, ale to je tak všechno.
-
Nemuzes srovnavat lokalni male studio s cd projektem, ze ktereho je ted gigant a ma i nekolik pobocek a tisice zamestnancu.
-
Koukatelná kvalita, ne jako ten hnůj zde, děkuji, dekuji!
-
Jo tahle knížka je bezva, velmi dobré navázání na zaklínače. Četl jsem zatím jen první tři povídky, ale jsou fakt dobré líbí se mi to....taky fajn že je to zdarma.....pro mě jako pro fandu zaklínače je to povinná četba
-
luxus luxus luxus. takhle nahypovaný jsem nebyl dlouho. možná skyrim mě více uhranul, bohužel ale zároveň trochu zklamal. ale cd projectu věřím 100%. jen si neodpustím, obličej geralta se mi moc nepáčí, takový strnulý a plochý... něco mu tam chybí
-
Mám pocit, že se to odehrává někdy v době Meče osudu, takže s prací CDR by to nějak kolidovat nemělo. Co se týče překladu, tak jsem někde četl, že by to Komárkovi mělo trvat asi rok.
-
Spíš by mě zajímalo jak je na tom překlad nový knížky Sezon Burz od Sapkowského. Říkal, že to není ani sequel, ani prequel, takže netuším co od toho čekat. Jen doufám, že nebude šlapat na to, co vytvořili v CDR, protože jejich práce s Divokým Honem (aspoň myslím že to je jejich nápad, jak je prezentovanej ve hře, v knížkách jsem na žádnou indicii k tomu nepřišel a to jsem dočítal Paní jezera před hraním dvojky).
-
Tak po nějakých 5-6ti letech zase hra, pro kterou se vyplatí upgrade. Save už mám připravenej, teď ještě ten stroj na kterým se to bude hejbat. Vypadá to nádherně. Líbí se mi ten titulek na GameTrailers: THAT'S IN-GAME FOOTAGE ?!
-
to víš že to srovnávat můžu. ty si snad myslíš, že se ta hra bude vizuálem nějak extrémně lišit od toho, co už předvedli?
-
Čas upgradnout z toho Pentia 4 *3* Když vyšla dvojka, tak jsem měl jenom X4 965 a 560Ti a bez ubersamplingu na tom běžela naprosto v pohodě.
-
Omluva za OT. Čtení pro eventuální zájemce:
Zaklínačský meč - sbírka šesti povídek, které volně navazují na svět Zaklínače. Autor získal prostřednictvím nakladatelství Leonardo souhlas Andrzeje Sapkowského k publikování knihy s tím, že bude vydána k nekomerčním účelům. (Autorem knihy není AS)
Kniha ke stažení
http://www.uloz.to/xEREP6Yt/zaklinacsky-mec-povidkova-sbirka-napsal-emhyrvaremreis-rar -
Super že se vrací lány pole i bažiny. Docela mě děsí to, že ta hra bude tak krásná, že mi to po dohrání prostě nebude stačit. Proč jen toto není první díl trilogie :)
-
Jezdci divkoho honu prisli oproti koncept artum o rampouchy – to je dobre, ale dostali divnou lod z niz cni obri kly – ehm. Navrch par atmosferickych zaberu z prostredi – OK. Ale sledovat kvuli tomu ubohou a trapnou saskarnu jmenem VGX? – To mi za to vazne nestalo (taky jsem u jejich streamu dlouho nevydrzel).
PS: Neni uz venku verze s polskym zvukem? -
Než hrát s 15fps, to už je snad lepší nehrát vůbec.
-
Já bych byl teda radši kdyby ta hra byla ošklivější. Už dvojku jsem jel na takových 15 fps, tohle mi notebook naprosto uvaří. Ne že by mě to snad zastavilo od koupi.
-
To by teda musela byt brutální optimalizace...i když w2 na x360 vypadal moc pekne a na gamepadu se to hralo paradne...
-
Jasně, ale CD Projekt nechce ořezávat až do masa.