Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, myslím že při troše ořezání detailů by to v klidu zvládla i současná generace konzolí...
    • To by bylo ořezání až úplně na kost a o to nemá nikdo zájem. Proč bu to taky dělali? Protože někteří lidi si nemohou dovolit upgrade? Je mi jich líto, ale to je tak všechno.
      • Upgrade si dovolit můžu ale proč bych to dělal, nemám zájem. A zase o tolik lépe než W2 na X360 to nevypadá...
        • :-D :-D Ovšem ;-) Porovnej si ten ohromující detail kvalit textur s nějakou jinou hrou s OTEVŘENÝM HERNÍM SVĚTEM.
    • To by teda musela byt brutální optimalizace...i když w2 na x360 vypadal moc pekne a na gamepadu se to hralo paradne...
    • Jasně, ale CD Projekt nechce ořezávat až do masa.
  • _
    • :D
  • http://www.gametrailers.com/videos/g82gj1/the-witcher-3--wild-hunt-vgx-2013--world-premiere-trailer

HHHHHHNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGggggggggggggggnnnnnnnggggggggggggg
    ano ANO ANO
  • Já bych byl teda radši kdyby ta hra byla ošklivější. Už dvojku jsem jel na takových 15 fps, tohle mi notebook naprosto uvaří. Ne že by mě to snad zastavilo od koupi.
    • Čas upgradnout z toho Pentia 4 *3* Když vyšla dvojka, tak jsem měl jenom X4 965 a 560Ti a bez ubersamplingu na tom běžela naprosto v pohodě.
    • Magister_Peditum
      Než hrát s 15fps, to už je snad lepší nehrát vůbec.
  • hele nevíte někdo co je s trollem?:D docela tady chybejí jeho komentáře...XD
    • MickeyMutant
      Mám dojem, že ho tu všichni tak nějak svorně poslali do řiti. Jestli ti chybí, tak aspoň víš, kam jít.
  • Nevěděl by někdo co to tam hraje za hudbu???:)
    • tak kde alespon ta kytarkovka jde stahnout?:) nebo to je original soundtrack??

mmm to by od dob prvniho diabla mohlo byt něco vyjmečného....nooo holt Vávro budeš to mit těžké měl by jsi z 2k Czech přetahnout toho slovaka co dělal sound k Mafiii
      (ikdyz jen na tom hra nestojí ale aby husitské souboje bez magie nebyli trošku nuda)
      • http://www.youtube.com/watch?v=CczPsYFtJxs
  • Ronox
    Prosím vás mám dotaz. Jak je to teda s tím soubojovým systémem? Z těch videií se mi zdá silně "automatizovaný". Ta kamera je nějak až moc akční. Například když kosí ty lítavý mrchy a nebo tady v tý ukázce v tý místnosti. To bude něco alá Batman?
    • nejlepší soubojový systém měly první dva Gothiky - čtyři šipky a akční tlačítko (a s přimouřenými oči i český Barbar Conan), šlo s tím dělat zázraky. Na Zaklínačích mě právě soubojový systém od nich vždy odradil.

A to se první Zaklínač ještě v preview kasal, že bude mít systém obdobný z KOTOR, kde si bude hráč řadit různé údery do fronty a z nich se budou generovat komba. bohužel to nevyšlo.
      • Kinet1c
        myslis Barbar Conan od Cauldron ? ked dobre viem to nie je ceske, ale ok, je my to ako jedno, len Cauldron je slovenske studio co bude robit mobilne hry :(, ale nie je ako nemozne, ze hru robili cesi v slovenskom studiu, takze ceskoslovenska hra :) to zas neviem, ked to beriem iba z pohladu studia a ze je to ten conan co robili cauldron tak, technicky je to slovenska hra (aj ked nic extra, chaser sa my od nich pacil viac)
  • ucho
    graficky to vypadá skvěle. takhle promakaně nebude počítám vypadat ani warhorse hra na cryenginu.
    • Kr.Pa
      Nemuzes srovnavat lokalni male studio s cd projektem, ze ktereho je ted gigant a ma i nekolik pobocek a tisice zamestnancu.
      • Podle finanční zprávy za rok 2012 mají stálých +- 123 zaměstnanců a vem v potaz, že někteří dělají na Cyberpunku a jestli se dobře pamatuju, tak ještě i na něčem menším.

https://www.cdprojekt.com/resources/document/ENG/CD_PROJEKT_-_consolidation_report_Q1_2013_ENG.pdf
        • Špatný link, to je Q1 2013, tady je 2012...

https://www.cdprojekt.com/resources/document/2012/CDP_consolidated_report_2012_ENG.pdf
      • Gigant to rozhodne nie je.
    • spoock
      nemůžeš srovnávat skoro hotovou hru s hrou, která ukazovala jen koncepty, nějaké kratičké pasáže ze hry, takže srovnávat hru od Warhorse se Zaklínačem je blbost
      • ucho
        to víš že to srovnávat můžu. ty si snad myslíš, že se ta hra bude vizuálem nějak extrémně lišit od toho, co už předvedli?
  • Nemám slov *14*
  • Díky CD Projektu. Spravil jsem si chuť po jakémsi koncertu na VGX. Hned ráno kupuju pentalogii a instaluju jedničku a dvojku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit