Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na VGX předvedl krátkým, leč úchvatným trailerem
8.12.2013 | Adam Homola
117 příspěvků
-
http://youtu.be/m5rcD-GjJ4A
(stejně to odkazovaný video zde bylo nějak divně komprimovaný, ten močál tam vypadal hrozně) -
Zase o tolik lépe než W2 na X360 to nevypadá...
-
luxus luxus luxus. takhle nahypovaný jsem nebyl dlouho. možná skyrim mě více uhranul, bohužel ale zároveň trochu zklamal. ale cd projectu věřím 100%. jen si neodpustím, obličej geralta se mi moc nepáčí, takový strnulý a plochý... něco mu tam chybí
-
-
už nema tak židovský nos :D
-
-
Ty města a architektura mi připomínají Skyrim a to se mi tuze nelíbí, jelikož Skyrim je Zlo!!
-
-
Takže když je v rpg město=Skyrim=zlo=vyvarovat se ho!
-
Skyrim je fajn, ale architekturu měla Bethesda většinou vždy hodně fantasy a nereálnou, to je pravda. Ale co je na tom, vždyť je to prostě fantasy a tam se meze nekladou. Witcher se mi právě vždy líbil atmosférou více podobnou reálnému středověku, ale mam rád i Skyrim. Nechápu, proč je podle tebe zlo. Své chyby má a možná by mohl být více obtížný a bojový systém je zastaralý a klikací. Ale na druhou stranu má i spoustu kladů jako obrovská svoboda, spousta povolání, hratelných ras, perků a schopností, moderská komunita apod.
-
Vždyť v tom jednom záběru na město (který ani moc nevypadá jako ten Novigrad, který má být největší město ve hře) je víc baráků a architektury jak v celým Skyrimu dohromady. A to ani nemluvím o tom, že tohle město bude "fungovat" jako město.
-
I kdyby Skyrim byl zlo, tak architekturu měst má podle mě moc povedenou. Skyrim podle mě tahají dolů jiné věci než prostředí. (i když to často taky)
-
-
Karel - a máš to v hlavě v pořádku? Asi moc ne že?
-
Jak už jsem říkal v jiném článku, tohle se zapíše do historie. *3*
Jinak myslim, že můj Haswell s dvěma 670 to rozjede s prstem v nose. *15* -
-
Intelový procíky se od dob Sandy Bridge prakticky vůbec nezměnily...
-
-
rofl
-
-
NAOPAK. Je to silně optimalizováno pro Visheru a Radeon. A tvůrci se nechali slyšet, že mají dvě radeon 290 a to pořád to není ono.
-
-
divoká honitba a Black Fag